Evo i mene s pregleda.. presretna sam. Doktor je imao vremena, jako detaljno napravio pregled. Prebrojao sve prstiće, nabrojao sve organe, pokazao srcane udarce, pustio zvuk udaraca… nesto predivno ❤️
Sve koje ste to prosle, znate o kojem osjecaju pricam… one koje su nesto manje trudne, od srca zelim ovaj osjecaj. Prosla sam i sama spontani i znam kako je to.. drzite se cure, sigurna sam da vas ceka ljepsi period zivota nakon toga…
Evo jedna od 6 slikica.. necu vas sa svim gnjavit ☺️
https://ibb.co/YWyY7JK
Doktor danas ponovno rekao da vidi pišu, ali potvrdit cemo iducim pregledom ☺️💙
Ninche9, mi smo jako blizu.. i meni se vidi bušek. Jesi dobila nešto na kilaži? Ja 1.3kg… nije doktor ništa komentirao…
Prekrasno 😍😍😍😍😍😍
Nemam temperature vise… Ali i dalje kasljucam i balavim, bas volim proljece… Kud me alergije uhvate, tu ovo sa koronom, znaci iz kuce ne smijem izac, ne daj boze da kihnem 😂
Da li ti je sama prosla ili? Ja te sad tek shvacam, imam oko 37, 37.2 a kao da imam 39.🙈
Talija super za pregled 😊
Da, krevet i puno tekucine... Ali me bas slomilo bilo, onako kao sto muškarce kad uhvati maka temperatura... Sad je sve super... Oko 36.5.
Bas mi je drago za odlicne preglede... Ja sad ne mogu docekat srijedu 😊😊
Cure koje ste u Njemackoj kakav je to kombinirani, jel to onaj uzv s 12tt?ja to nista ne znam, nit mi je mjerila nuhalni to me naravno cijelo vrijeme proganja, ali kako god bude s bebom mi bismo je zadrzali
nego i mene sad zanima hoce li se moj pregled odrzati imam 27.3. Al do tad ima vremena. A sto je jos gore nemam kamo s malim, morao bi ici samnom a to mi je zadnja opcija.. Uff nadam se da ce sve biti dobro
Cure meni je zao sto zbog ove situacije sa virusom ne mozemo sad u drugom tromjesečju kako kazu medeni mjesec trudnoce van na zrak medu ljude, na kavicu, po ducanima gledat djecje stvari i malo se opustiti i podruziti s prijateljima koje ne vidamo cesto jer radimo itd..daj Boze samo da sto prije prode i da ostanemo zdravi i da uzivamo i mi i nase bebice u zdravom okruzju
To ti je probir test..ja sam ga radila u cetvrtak i sve je dobro, a da i nije ja bi rodila..ne moras to ici, ali je zenama veci sok ako se dijete rodi s nekim sindromom, a ovak sr kao mozes psihicki pripremiti..mjeri ti se nuhalni nabor(guglaj) i uzima krv isto zbog toga..da vide dal mozda dijete ima sindrom..pa ti odlucujes oces ga roditi ili ne..😊
Ina ja sam se pogubila u datumima al kad dam bila na pregledu s 7tt dala li je neki papir i pitala dal hocud a me se obavijestava o eventualnim anomalijama itd ja sam naravno rekla da zelim i potpisala tu suglasnost
E sad posto mi nije mjerila nuhalni sto mene proganja i muci valjda nije nesto kiksala oko tog probira, ipak bi voljela znati da je nesto lose nedaj Boze
Uglavnom, ne znam kakva ti je situacija u DE u bolnicama, ili kod tvog ginica(zbog korone)..ali mislim da se od 11 do 14.tj radi probir, dok je beba odredene velicine..al guglaj jos o tome..:)
Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr
Tako su mi napisali iz HZZO-a, ne moraju se fizicki nositi. :)
Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4.
Bebanomoje zao mi je :( zelim ti brz oporavak i novu bebicu 🥰
Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?
Ja sam danas bzvz isla do hzzo i gin po doznake, rečeno mi je da se to uzima zadnji ili predzadnji dan u mjesecu. Jedna doznaka ide hzzo a druga poslodavcu. Mislila sam da se moram odmah prijavit hzzo i predat potvrde o plaćama, ali ne-i to zadnji dan. Eto, da ne ideš bzvz. 🙂
Bebano drži se 💞
Ti si vec na komolikacijama pa ih samo produzujes ili ih tek otvaras? 😊
Isabelagregorijan
Neznam dal si citala moje objave,ja sam ta koja stime se bori,danas nakon dugog vremena nema nista.
Kolilo to imas?
Pa pojavi se tu i tamo...cak i ne svaki dan, al ajmo reć svaki drugi treći dan, po dva put na dan...onako nije svježa krv, ali svjetlo smeđa, kad se osusi na ulosku izgleda tamno zuto.
[/url
Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr
Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4.
Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?
Ja sam danas bzvz isla do hzzo i gin po doznake, rečeno mi je da se to uzima zadnji ili predzadnji dan u mjesecu. Jedna doznaka ide hzzo a druga poslodavcu. Mislila sam da se moram odmah prijavit hzzo i predat potvrde o plaćama, ali ne-i to zadnji dan. Eto, da ne ideš bzvz. 🙂
Bebano drži se 💞
Hvala 🥰😘
[/url
Mene su zvali sa Rebra i otkazali mi pregled kod Hematologa.. inače sam bila naručena u 13:30 kod dr. Boban.
A ti?
Ja sam naručena u 10 ujutro isto kod nje, mene jos nisu zvali da otkazuju, al cekam onda svaki tren, kvragu, bankrotirat cu s kopovanjem heparina 😒
Kakav to heparin kupujes i zasto?
Sto se tice onog svjetlosmeđeg, meni je točno tako bio znak implantacijskog krvarenja negdje ozmedu 5. i 6.tt u prvok trudnoci
Ja sam inače išla na potpomognute jer par godina nisam mogla ostat trudna i kad sam imala tri spontana pobačaja poslana sam na pretrage trombofilije gdje se ustanovilo da ima mthfr mutaciju. To nije indikacija za pikanje heparinom, ali je dokazano da moze uzrokovat spontane pobačaje. Pa je meni moj privatni doktor propisao te injekcije da se pikam da iskljucimo to kao razlog spontanih. Jer ne moze skodit. Četvrtu trudnoću mi nije pomoglo, unatoč tome sam imala spontani, ali sad se opet pikam za svaki slučaj. Pa sam se naručila kod hematologa da mi odobre da ih dobivam besplatno jer 10 injekcija kosta 170 kuna, a ja ih trebam 30 mjesečno. Inače mthfr je mutacija gdje ja ne smiejm uzimat sintetički oblik folne kiseline jer moje tijelo to pretvara u otrov i ne iskorištava, ja moram uzimat aktivni oblik. A heparin ti služi za bolju cirkulaciju i prokrvljenost.
[/url
Bebano drži se 💞
Ti si vec na komolikacijama pa ih samo produzujes ili ih tek otvaras? 😊
Ja sam tek otvorila komplikacije
[/url
I cure slike su vam tako divne, nadam se da cu i ja dozivjet to napokon 🥰♥️
[/url
Evo da se i ja javim. Ja sam imala prosli tjedan smeđi iscjedak, otisla na pregled malo sukrvica, cca 5 tjedan je bio. Dobila duphastone. Jucer sam bila opet na pregledu sad se vidio i plodic i culi otkucaji i sve je u redu :)
Mala
Ja imam jedno pitanje. Na obicnom nalazu krvi i urina pisalo mi da imam brojne bakterije u mokraci, ja se prepala odem uradim urinokulturu i na tom nalazu mi pise nije izolovana ni jedna bakterija. Nije mi sad jasno? Inace sam 2 godine imala problema sa eserihijom coli rijesim je se pa se vrati, a sad sam trudna pa se plasim, neko slicno iskustvo zar mi nije trebalo pokazati na urinokulturi?
Sortiraj odgovore
Najstariji