Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    17. Ožujak 2020. 10:55

Kakve ste s bolovima u abdomenu? Ima li kakvih bolova a da nisu povezane s trudnocom?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ledolina
    17. Ožujak 2020. 11:30

Jel ima netko iskustva s prenatal omega tabletama. Gin mi je to preporučila, kaže da su dosta dobre pogotovo tko ima mučnine, pa me zanima jel pije neka od vas? 

isabelagregorijan
    17. Ožujak 2020. 11:33

Malamala

Evo da se i ja javim. Ja sam imala prosli tjedan smeđi iscjedak, otisla na pregled malo sukrvica, cca 5 tjedan je bio. Dobila duphastone. Jucer sam bila opet na pregledu sad se vidio i plodic i culi otkucaji i sve je u redu :)

Nadam se da će i meni sve biti i redu 🥰

[/url

Malamala
    17. Ožujak 2020. 11:40

isabelagregorijan

Malamala

Evo da se i ja javim. Ja sam imala prosli tjedan smeđi iscjedak, otisla na pregled malo sukrvica, cca 5 tjedan je bio. Dobila duphastone. Jucer sam bila opet na pregledu sad se vidio i plodic i culi otkucaji i sve je u redu :)

Nadam se da će i meni sve biti i redu 🥰

Hoce 😊 samo se ne treba stresirati bezveze 

Mala

Napokon 2804
    17. Ožujak 2020. 11:47

Hannica0

Kakve ste s bolovima u abdomenu? Ima li kakvih bolova a da nisu povezane s trudnocom?

Meni to izgleda kao da se sve dize prema gore, posteljica, beba, jer joj treba mjesta, i normalno da se organi pomiču... Ali opet ne znam... Mene je bio bolio trbuh na samom početku trudnoće pa su mislili da je slijepo crijevo, a mene bolio bas cijeli trbuh

Eyia
    17. Ožujak 2020. 12:23

Jel okej ne osjećati grčeve u ranoj trudnoći? Jjjja baš rijetko osjetim kako su neke pisale 'probadanje' ili 'stezanje', osjetila sam prošli tjedan malo i pretprošli ali evo već dva dana ništa. I nemam baš ni simptome neke..jel još nekoj bilo tako? 😕 nadam se da se samo bezveze brinem.

Princess Mimi
    17. Ožujak 2020. 12:48

Mene je jucer navecer skrsilo nesto. Povracanje, proljev, bolovi u trbuhu. Popila sam aktivni ugljen i uspjela zaspati.
    Danas je bolje, ali jos sam na oprezu pa mirujem😕
    Sto se temperature tice, meni je u trudnoći normalna oko 37 tako da mi je tesko razabrati povišenu, osim ako bas krene gore😅🙈

Napokon 2804
    17. Ožujak 2020. 12:55

Princess Mimi

Mene je jucer navecer skrsilo nesto. Povracanje, proljev, bolovi u trbuhu. Popila sam aktivni ugljen i uspjela zaspati.
    Danas je bolje, ali jos sam na oprezu pa mirujem😕
    Sto se temperature tice, meni je u trudnoći normalna oko 37 tako da mi je tesko razabrati povišenu, osim ako bas krene gore😅🙈

Cuvaj se... Meni je normalno do 36.6 a kad je bila par dana 37 osjećala sam se koma... Zadnja 2 dana mi se glava raspada od ove situacije sa koronom i svime što se desava... Uz to sve, od pocetka trudnoce balavim i kasljucam i znaci ne daj boze na ulici nos ispuhat... Iz kuce ne izlazim, nonstop sam u krevetu i psihički polako skrecem... 

Napokon 2804
    17. Ožujak 2020. 12:56

Eyia

Jel okej ne osjećati grčeve u ranoj trudnoći? Jjjja baš rijetko osjetim kako su neke pisale 'probadanje' ili 'stezanje', osjetila sam prošli tjedan malo i pretprošli ali evo već dva dana ništa. I nemam baš ni simptome neke..jel još nekoj bilo tako? 😕 nadam se da se samo bezveze brinem.

Ja sam do 10 tjedna imala grceve kao da cu svaki tren procuriti 

Eyia
    17. Ožujak 2020. 13:03

Napokon 2804

Eyia

Ja sam do 10 tjedna imala grceve kao da cu svaki tren procuriti

Joj 😕 ja skoro ništa, imam iscjedak i jedino češće piškim. To su svi moji simptomi iako su tri testa pozitivna, sad se tak brinem 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.