Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    17. Ožujak 2020. 15:51

Lorimery

isabelagregorijan

Ninche9

isabelagregorijan

Hip_Hopsica

Mene su zvali sa Rebra i otkazali mi pregled kod Hematologa.. inače sam bila naručena u 13:30 kod dr. Boban.
    A ti?

Ja sam naručena u 10 ujutro isto kod nje, mene jos nisu zvali da otkazuju, al cekam onda svaki tren, kvragu, bankrotirat cu s kopovanjem heparina 😒

Kakav to heparin kupujes i zasto?
    Sto se tice onog svjetlosmeđeg, meni je točno tako bio znak implantacijskog krvarenja negdje ozmedu 5. i 6.tt u prvok trudnoci

Ja sam inače išla na potpomognute jer par godina nisam mogla ostat trudna i kad sam imala tri spontana pobačaja poslana sam na pretrage trombofilije gdje se ustanovilo da ima mthfr mutaciju. To nije indikacija za pikanje heparinom, ali je dokazano da moze uzrokovat spontane pobačaje. Pa je meni moj privatni doktor propisao te injekcije da se pikam da iskljucimo to kao razlog spontanih. Jer ne moze skodit. Četvrtu trudnoću mi nije pomoglo, unatoč tome sam imala spontani, ali sad se opet pikam za svaki slučaj. Pa sam se naručila kod hematologa da mi odobre da ih dobivam besplatno jer 10 injekcija kosta 170 kuna, a ja ih trebam 30 mjesečno. Inače mthfr je mutacija gdje ja ne smiejm uzimat sintetički oblik folne kiseline jer moje tijelo to pretvara u otrov i ne iskorištava, ja moram uzimat aktivni oblik. A heparin ti služi za bolju cirkulaciju i prokrvljenost.

Isabela. Novalac tablete imaju aktivnu folnu kiselinu, quatrefolic. Razgovaraj sa doktoricom o njima. Ja ih pijem, a takođe imam mutaciju mthfr i jedan spontani iza sebe. Nemoj na svoju ruku uzimati heparin.

Pijem novalac i ne uzimam heparin na svoju ruku, to je zabranjeno, ne mozes u apoteku doć i kupit to. Heparin se naručuje preko recepta kojeg ja imam ili se u bolnici podize kad ti ga odobre. 

[/url

Ninche9
    17. Ožujak 2020. 15:57

Talija ne znam kako stojim s kilama, izgubila sam od pocetka 3kg a na posljednjem pregledu s 11tt mi se vratila 1 kg tako da racunam da cu iduci put a 15tt boti na kilazi s kojom sam krenula u trudnocu. Nemam vagu doma. I bolje
    Jedem previše kruha 

Skakavac
    17. Ožujak 2020. 15:57

Evo mene padobranca.. Citan svaki dan, ali se ne javljam jer nema bas promjena. Tila san napisat da su mi sile komplikacije, pa eto za sve koje ih ocekuju 😌

Napokon 2804
    17. Ožujak 2020. 15:58

Lorimery

Cure, na koji ste se prenatalni test odlučile? Za one koje planiraju

Meni su u njemačkoj ponudili praena test 

Talija
    17. Ožujak 2020. 15:59

Ja mislim da cu morat malo pripazit.. imam apetit i opcenito volim jesti... za sad nije toliko strasno na vagi, ali pocet ce to nekom ludom brzinom pa ce biti prekasno za stat na loptu 🙈

Princess Mimi
    17. Ožujak 2020. 16:22

Skakavac

Evo mene padobranca.. Citan svaki dan, ali se ne javljam jer nema bas promjena. Tila san napisat da su mi sile komplikacije, pa eto za sve koje ih ocekuju 😌

Bas si me razveselila 😄 Vidim sad da su i meni sjele 🤗🥳

Ninche9
    17. Ožujak 2020. 16:26

Da pocet ce sigurno.. Ja sam u 5-6mj trudnoce pocela skupljati kile jako brzo

Bosco
    17. Ožujak 2020. 16:27

Rosha meni frendica ide u cetvrtak, zvala ih je, rekli su da dode, da ce je primit.

Ja sutra na Vrapce krv dat, u cetvrtak u Petrovu krv dat, a Barun Filipovic cu obavit sutra ili preksutra.

Meni je lice puno pristica, nezz kaj se desava, usred najvece zime mi koža ovak suha nije bila. 🤷‍♀️
    Mozda je ona bapska prica 'sigurno nosim kcer jer mi krade ljepotu pa imam pristice' 😂

Skakavac
    17. Ožujak 2020. 16:29

Princess Mimi

Skakavac

Bas si me razveselila 😄 Vidim sad da su i meni sjele 🤗🥳

😌💃💃

Rosha
    17. Ožujak 2020. 16:49

Bosco

Rosha meni frendica ide u cetvrtak, zvala ih je, rekli su da dode, da ce je primit.

Ja sutra na Vrapce krv dat, u cetvrtak u Petrovu krv dat, a Barun Filipovic cu obavit sutra ili preksutra.

Meni je lice puno pristica, nezz kaj se desava, usred najvece zime mi koža ovak suha nije bila. 🤷‍♀️
    Mozda je ona bapska prica 'sigurno nosim kcer jer mi krade ljepotu pa imam pristice' 😂

Moguce da je fakat curica ako su te pristici napali, bar tako kazu 😁
    Meni je faca ok, isto je bila jako suha na pocetku i sad je kao ok... ali pristevi (koje NIKAD nisam imala) na celjusti i vratu mi iskoce svako malo 🙄 i imam one sitne puna leđa.. neznam.
    Ali znam da sam u +2kg i da sve mlijecno (sir posebno) kod mene dolazi u obzir - u svako doba dana.
    Mucnine su prestale ima zadnjih 10ak dana...trbuh raste 🤓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.