Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    16. Ožujak 2020. 15:38

Cure, ja se nazalost odjavljujem s ove teme. Danas je beta pala na 388, bila sam na hitnoj i isto nista ne vide na uzv. Nikad necu saznati da li je bar bila dobro smjestena trudnoca 😥 za dva dana opet idem vadit betu i javit im se. Kazu da ne mogu na kiretazu jer ne znaju gdje je plod, cekam da krenem krvariti.
    Vama svima zelim sto ljepse sljedece mjesece i da sve prodje super, unatoc koroni. Cuvajte se ❤️

Leia91
    16. Ožujak 2020. 15:40

Evo curke i moj sutrašnji pregled otkazan 
    Ja sam u DZ Borovje. Čekam mjesec dana i zadnji dan se otkaže. Baš sam tužna. Rekla mi je i da ni u Petrovu nejdem vadit krvnu grupu ni na probir. Samo ako je hitno ići na hitnu. Btw i moja firma od doma radi od danas, bitno da sam ja na bolovanju od petka hahha baš me neće
    Sad se samo nadam da je sve dobro s bebom s obzirom da tko zna kad će sljdeći pregled biti.

isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 15:48

Hip_Hopsica

Mene su zvali sa Rebra i otkazali mi pregled kod Hematologa.. inače sam bila naručena u 13:30 kod dr. Boban.
    A ti?

Ja sam naručena u 10 ujutro isto kod nje, mene jos nisu zvali da otkazuju, al cekam onda svaki tren, kvragu, bankrotirat cu s kopovanjem heparina 😒

[/url

isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 15:49

tashee7

isabelagregorijan

tashee7

isabelagregorijan

Bosco

Hvala cure na odg vezano za odlazak u donove zdravlja, malo cu to odgodit.

Meni zarucnik radi s 50 ljudi i oni su jos otvoreni, rekli su im ako ce morat zatvorit, da je prisilni godisnji na minimalcu 😥

Cure, imam jedno pitanje. Kak sve vjerovatno citamo svasta od kad smo trudne.. Svugdje pise da nije dobro biti bez simptoma trudnoce, mene jucer bolile cicke, danas nista! Mene zapravo nis ne boli cesto, nit mi je zlo, mogu normalno na wc.. Nezz, kak citam kako je svima lose, ja se malo zapitam😔

Ja isto nemam niti jedan jedini simptom i umirem od straha. Sutra imam zakazan prvi pregled kod skvorca, ako mi to otkazu poludit ću ozbiljno…

To i mene zanima, moram u petak do Škvorca podići nalaz pa na uzv… valjda neće otkazati. Javi ako saznaš nešto

Ako nekaj bude svakakp napisem!

evo ja sam zvala Škvorca jer me zanimalo jer mogu kod njih na uzv…
    ugl, ako te nisu zvali da otkazuju, ideš normalno. rečeno mi je da svi zakazani pregledi stoje, samo su neke morali otkazati da prorijede boravke. jedino što ne naručuju nove

Ajme hvala ti na obavijesti! Onda cu sutra napokon znat na čemu sam...jel kuca srce ili ne, umirem od straha

[/url

• celaena
    16. Ožujak 2020. 15:53

Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr
    Tako su mi napisali iz HZZO-a, ne moraju se fizicki nositi. :)

Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4. 

Bebanomoje zao mi je :( zelim ti brz oporavak i novu bebicu 🥰

Vita26
    16. Ožujak 2020. 16:04

Mislim  da svud je otkazani pregledi,zbog ovog 🙈bas bez veze.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 16:10

Dal koja od vas cura ima iskustva sa svjetlosmedim iscjetkom u ranoj trudnoći? Ja sam danas 6+4 i proslu nedjelju sam prvi put imala na papiru nakon brisanja, onda dva dana nista pa opet i sad osjetim onako nalet mokrog, obrisem se i opet onako svjetlosmeđe pomijesano sa sluzi. Bolove imam tu i tam vec dva tjedna kao menstrualne, al ne svaki dan, povremeno me probada...

[/url

isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 16:12

celaena

Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr

Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4.

Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?

[/url

tashee7
    16. Ožujak 2020. 16:17

isabelagregorijan

celaena

Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?

ne nosiš platne liste nego potvrdu o plaći zadnjih 6 mjeseci, to je jedan papir koji ti računovodstvo izdaje.

što se tiče smeđeg iscjetka, već sam pisala, ja sam imala u 7.tjednu, lijepo se prepala i otišla na hitnu u petrovu. napravili mi uzv, sve je bilo ok. dok nema krvi i bolova, dobro je.  ovo je vjerojatno od grčenja maternice, puknute kapilare i sl. ne brini :)

Bebanomoje, žao mi je zbog toga kako je ispalo... drži se!

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 16:22

Bebanomoje

Cure, ja se nazalost odjavljujem s ove teme. Danas je beta pala na 388, bila sam na hitnoj i isto nista ne vide na uzv. Nikad necu saznati da li je bar bila dobro smjestena trudnoca 😥 za dva dana opet idem vadit betu i javit im se. Kazu da ne mogu na kiretazu jer ne znaju gdje je plod, cekam da krenem krvariti.
    Vama svima zelim sto ljepse sljedece mjesece i da sve prodje super, unatoc koroni. Cuvajte se ❤️

Drži se... Oporavi se i fizički i psihički i onda u nove pobjede... 
    ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.