Bebanomoje, žao mi je. 😔 Drži se, budi hrabra I pozitivna. Doći će bebica. ❤️
Ja prijavljujem četvrti dan bez mučnina. Počela sam pomalo sve jesti i ne gadi mi se vise toliko… Sise su i dalje naphane i uglavnom bolne. Koliko god sam sretna sto nemam vise mučnine, malo me strah da li su prerano završile?? U petak mi je pregled. Jedva čekam !
Ne sekiraj se, meni su isto tako nekako mucnine stale, bilo sve super par dana, a sad samo povracam, bez mucnina
Bebano za mi je 😞 , ja sam se vratila sa pregleda beba je super cak je reka doktor koliko je velika da bi joj da barem tjedan da ima vise....tako da sam bas sritna i ko ce docekati da produ tri tjedna za slijedeci pregled 🙄🤗
Bebano za mi je 😞 , ja sam se vratila sa pregleda beba je super cak je reka doktor koliko je velika da bi joj da barem tjedan da ima vise….tako da sam bas sritna i ko ce docekati da produ tri tjedna za slijedeci pregled 🙄🤗
Slikicaaaaa
Bebano za mi je 😞 , ja sam se vratila sa pregleda beba je super cak je reka doktor koliko je velika da bi joj da barem tjedan da ima vise….tako da sam bas sritna i ko ce docekati da produ tri tjedna za slijedeci pregled 🙄🤗
Slikicaaaaa
Neznam kako da je stavim, a ne mogu vrtiti sad unazad sve poruke znam da ste pisale kako se stavlja 🤦♀️🤷♀️
Bebanomoje, žao mi je. 😔 Drži se, budi hrabra I pozitivna. Doći će bebica. ❤️
Ja prijavljujem četvrti dan bez mučnina. Počela sam pomalo sve jesti i ne gadi mi se vise toliko… Sise su i dalje naphane i uglavnom bolne. Koliko god sam sretna sto nemam vise mučnine, malo me strah da li su prerano završile?? U petak mi je pregled. Jedva čekam !
Ne sekiraj se, meni su isto tako nekako mucnine stale, bilo sve super par dana, a sad samo povracam, bez mucnina
Hvala, nadam se da je sve OK. Tebi bas ne staje. Hmm, ne bih htjela opet povraćati. 😩 Ali opet, bitno je samo da bebica bude dobro. 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Super! 🤗 cestitaaam na uspješnom pregledu! 😍
Stavi nam slicicu preko ovog linka
https://imgbb.com/upload
Kopiraj link i zaljepi ga u komentar. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Curke, ja bila danas na pregledu, sve je ok, beba odgovara tjednima i mice se kao luda, jedva ju je gin izmjerila 😊😊😊
Sada me salje na probir i nuhalni u ri, naaadam se da mi nece sve to otkazati 🙄
Super! 😍😍 Drago mi je da je sve Ok. To je napredna i nestašna bebica... ❤️😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
https://ibb.co/8Kbxtp0
Aaa slatke bebice! 😍😍 Bas je lijepo gledati ovakve slikice 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji