Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 16:29

tashee7

isabelagregorijan

celaena

Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr
    Tako su mi napisali iz HZZO-a, ne moraju se fizicki nositi. :)

Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4.

Bebanomoje zao mi je :( zelim ti brz oporavak i novu bebicu 🥰

Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?

ne nosiš platne liste nego potvrdu o plaći zadnjih 6 mjeseci, to je jedan papir koji ti računovodstvo izdaje.

što se tiče smeđeg iscjetka, već sam pisala, ja sam imala u 7.tjednu, lijepo se prepala i otišla na hitnu u petrovu. napravili mi uzv, sve je bilo ok. dok nema krvi i bolova, dobro je. ovo je vjerojatno od grčenja maternice, puknute kapilare i sl. ne brini :)

Bebanomoje, žao mi je zbog toga kako je ispalo… drži se!

tashee7

isabelagregorijan

celaena

Zene koje ste na komplikacijama, ovaj mjesec mozete doznake samo poslati na ppp@hzzo.hr

Pratim vas, kod mene nema nista novo, sve je ok za sada. Pregled mi je tek 10.4.

Ja sam bas od danas otvorila bolovanje. Pretpostavljam da ja tek iduci tjedan kad uzmem doznake moram na hzzo prijavit komplikacije skupa sa platnim listama, osobnom i brojem računa jel tak?

ne nosiš platne liste nego potvrdu o plaći zadnjih 6 mjeseci, to je jedan papir koji ti računovodstvo izdaje.

što se tiče smeđeg iscjetka, već sam pisala, ja sam imala u 7.tjednu, lijepo se prepala i otišla na hitnu u petrovu. napravili mi uzv, sve je bilo ok. dok nema krvi i bolova, dobro je. ovo je vjerojatno od grčenja maternice, puknute kapilare i sl. ne brini :)

Bebanomoje, žao mi je zbog toga kako je ispalo… drži se!

Hvala puno! 

[/url

isabelagregorijan
    16. Ožujak 2020. 16:30

Bebanomoje ne znam što reć. Prošla vec par puta krpz to i jednostavno znam da ne postoje riječi utjehe za tebe. Drži se♥️

[/url

Marta14
    16. Ožujak 2020. 16:47

Bebano drzi se! Zao mi je.. 

Vita26
    16. Ožujak 2020. 17:13

Isabelagregorijan
    Neznam dal si citala moje objave,ja sam ta koja stime se bori,danas nakon dugog vremena nema nista.
    Kolilo to imas?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    16. Ožujak 2020. 17:13

Bebanomoja
    Jako mi je zao🥺

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Bosco
    16. Ožujak 2020. 17:49

Tea2807

Bosco

Makarska

Bosco

Hvala cure na odg vezano za odlazak u donove zdravlja, malo cu to odgodit.

Meni zarucnik radi s 50 ljudi i oni su jos otvoreni, rekli su im ako ce morat zatvorit, da je prisilni godisnji na minimalcu 😥

Cure, imam jedno pitanje. Kak sve vjerovatno citamo svasta od kad smo trudne.. Svugdje pise da nije dobro biti bez simptoma trudnoce, mene jucer bolile cicke, danas nista! Mene zapravo nis ne boli cesto, nit mi je zlo, mogu normalno na wc.. Nezz, kak citam kako je svima lose, ja se malo zapitam😔

Draga nemam ni ja nikakvih simtoma , onda smo imale sricu 😉 , a pregled imam danas u 16 sati jedva cekam 😊

Istina, trebala bi bit sretna a ne se zivcirat😅
    Sretno danas! 🤗

Bosco, jesi isla ti predat uzorak urina ili si poslala muza?

Ej! Nisam nista jos.. 02.04 imam pregled i do tad moram imat urin i krv izvađen, neznam dal stignem.. Nezz koliko se cekaju rezultati. Zapravo sam se htjela sto prije riješiti svega, al nije pametno sad. 

• Tea2807
    16. Ožujak 2020. 18:00

Bosco

Tea2807

Bosco

Makarska

Bosco

Hvala cure na odg vezano za odlazak u donove zdravlja, malo cu to odgodit.

Meni zarucnik radi s 50 ljudi i oni su jos otvoreni, rekli su im ako ce morat zatvorit, da je prisilni godisnji na minimalcu 😥

Cure, imam jedno pitanje. Kak sve vjerovatno citamo svasta od kad smo trudne.. Svugdje pise da nije dobro biti bez simptoma trudnoce, mene jucer bolile cicke, danas nista! Mene zapravo nis ne boli cesto, nit mi je zlo, mogu normalno na wc.. Nezz, kak citam kako je svima lose, ja se malo zapitam😔

Draga nemam ni ja nikakvih simtoma , onda smo imale sricu 😉 , a pregled imam danas u 16 sati jedva cekam 😊

Istina, trebala bi bit sretna a ne se zivcirat😅
    Sretno danas! 🤗

Bosco, jesi isla ti predat uzorak urina ili si poslala muza?

Ej! Nisam nista jos.. 02.04 imam pregled i do tad moram imat urin i krv izvađen, neznam dal stignem.. Nezz koliko se cekaju rezultati. Zapravo sam se htjela sto prije riješiti svega, al nije pametno sad.

Meni su nalazi kroz 5 dana kod gin vec...urin nemoras ti nosit, a za krv mozes trazit da ti dodu doma izvadit

2020
    16. Ožujak 2020. 18:03

isabelagregorijan

celaena

Ja sam danas bzvz isla do hzzo i gin po doznake, rečeno mi je da se to uzima zadnji ili predzadnji dan u mjesecu. Jedna doznaka ide hzzo a druga poslodavcu. Mislila sam da se moram odmah prijavit hzzo i predat potvrde o plaćama, ali ne-i to zadnji dan. Eto, da ne ideš bzvz. 🙂

Bebano drži se 💞

nada23
    16. Ožujak 2020. 18:27

Bebanomoje, žao mi je. 😔 Drži se, budi hrabra I pozitivna. Doći će bebica. ❤️
    Ja prijavljujem četvrti dan bez mučnina. Počela sam pomalo sve jesti i ne gadi mi se vise toliko... Sise su i dalje naphane i uglavnom bolne. Koliko god sam sretna sto nemam vise mučnine, malo me strah da li su prerano završile?? U petak mi je pregled. Jedva čekam !

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• NinaJ
    16. Ožujak 2020. 18:32

Curke, ja bila danas na pregledu, sve je ok, beba odgovara tjednima i mice se kao luda, jedva ju je gin izmjerila 😊😊😊
    Sada me salje na probir i nuhalni u ri, naaadam se da mi nece sve to otkazati 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.