Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarska
    16. Ožujak 2020. 19:33

Meni bas smisna slika 💕 , cak se jos vidu folikuli (jer sam bila na icsi) i to gromni,ali je reka doktor da ce otici to polako,mene jos cudi da su tu 🤷‍♀️

Hip_Hopsica
    16. Ožujak 2020. 19:34

Bebanomoje

Cure, ja se nazalost odjavljujem s ove teme. Danas je beta pala na 388, bila sam na hitnoj i isto nista ne vide na uzv. Nikad necu saznati da li je bar bila dobro smjestena trudnoca 😥 za dva dana opet idem vadit betu i javit im se. Kazu da ne mogu na kiretazu jer ne znaju gdje je plod, cekam da krenem krvariti.
    Vama svima zelim sto ljepse sljedece mjesece i da sve prodje super, unatoc koroni. Cuvajte se ❤️

Baš mi je žao... Drži se i nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Marta14
    16. Ožujak 2020. 19:48

Ninaj i Makarska super za preglede 😊🍀
    Napokon, imas ti jos onu temperaturu? 

Ninche9
    16. Ožujak 2020. 20:30

inaaa

Ninche9

Cure koje ste u Njemackoj kakav je to kombinirani, jel to onaj uzv s 12tt?ja to nista ne znam, nit mi je mjerila nuhalni to me naravno cijelo vrijeme proganja, ali kako god bude s bebom mi bismo je zadrzali
    nego i mene sad zanima hoce li se moj pregled odrzati imam 27.3. Al do tad ima vremena. A sto je jos gore nemam kamo s malim, morao bi ici samnom a to mi je zadnja opcija.. Uff nadam se da ce sve biti dobro
    Cure meni je zao sto zbog ove situacije sa virusom ne mozemo sad u drugom tromjesečju kako kazu medeni mjesec trudnoce van na zrak medu ljude, na kavicu, po ducanima gledat djecje stvari i malo se opustiti i podruziti s prijateljima koje ne vidamo cesto jer radimo itd..daj Boze samo da sto prije prode i da ostanemo zdravi i da uzivamo i mi i nase bebice u zdravom okruzju

To ti je probir test..ja sam ga radila u cetvrtak i sve je dobro, a da i nije ja bi rodila..ne moras to ici, ali je zenama veci sok ako se dijete rodi s nekim sindromom, a ovak sr kao mozes psihicki pripremiti..mjeri ti se nuhalni nabor(guglaj) i uzima krv isto zbog toga..da vide dal mozda dijete ima sindrom..pa ti odlucujes oces ga roditi ili ne..😊

Ina ja sam se pogubila u datumima al kad dam bila na pregledu s 7tt dala li je neki papir i pitala dal hocud a me se obavijestava o eventualnim anomalijama itd ja sam naravno rekla da zelim i potpisala tu suglasnost
    E sad posto mi nije mjerila nuhalni sto mene proganja i muci valjda nije nesto kiksala oko tog probira, ipak bi voljela znati da je nesto lose nedaj Boze

Ninche9
    16. Ožujak 2020. 20:39

isabelagregorijan

Hip_Hopsica

Mene su zvali sa Rebra i otkazali mi pregled kod Hematologa.. inače sam bila naručena u 13:30 kod dr. Boban.
    A ti?

Ja sam naručena u 10 ujutro isto kod nje, mene jos nisu zvali da otkazuju, al cekam onda svaki tren, kvragu, bankrotirat cu s kopovanjem heparina 😒

Kakav to heparin kupujes i zasto?
    Sto se tice onog svjetlosmeđeg, meni je točno tako bio znak implantacijskog krvarenja negdje ozmedu 5. i 6.tt u prvok trudnoci

Ninche9
    16. Ožujak 2020. 20:40

I ja prijavljujem poboljsanje po pitanju mucnina, zadnjih par dana je puno bolje. Al mi trbuh i dalje nenormalno brzo raste, ne vjerujem da je sve od trudnoce, mozda je vise od hrane😅

Talija
    16. Ožujak 2020. 21:24

Evo i mene s pregleda.. presretna sam. Doktor je imao vremena, jako detaljno napravio pregled. Prebrojao sve prstiće, nabrojao sve organe, pokazao srcane udarce, pustio zvuk udaraca... nesto predivno ❤️
    Sve koje ste to prosle, znate o kojem osjecaju pricam... one koje su nesto manje trudne, od srca zelim ovaj osjecaj. Prosla sam i sama spontani i znam kako je to.. drzite se cure, sigurna sam da vas ceka ljepsi period zivota nakon toga...

Evo jedna od 6 slikica.. necu vas sa svim gnjavit ☺️
    https://ibb.co/YWyY7JK
    Doktor danas ponovno rekao da vidi pišu, ali potvrdit cemo iducim pregledom ☺️💙
    Ninche9, mi smo jako blizu.. i meni se vidi bušek. Jesi dobila nešto na kilaži? Ja 1.3kg... nije doktor ništa komentirao...

Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 21:33

Talija

Evo i mene s pregleda.. presretna sam. Doktor je imao vremena, jako detaljno napravio pregled. Prebrojao sve prstiće, nabrojao sve organe, pokazao srcane udarce, pustio zvuk udaraca… nesto predivno ❤️
    Sve koje ste to prosle, znate o kojem osjecaju pricam… one koje su nesto manje trudne, od srca zelim ovaj osjecaj. Prosla sam i sama spontani i znam kako je to.. drzite se cure, sigurna sam da vas ceka ljepsi period zivota nakon toga…

Ninche9, mi smo jako blizu.. i meni se vidi bušek. Jesi dobila nešto na kilaži? Ja 1.3kg… nije doktor ništa komentirao…

Prekrasno 😍😍😍😍😍😍

Nemam temperature vise... Ali i dalje kasljucam i balavim, bas volim proljece... Kud me alergije uhvate, tu ovo sa koronom, znaci iz kuce ne smijem izac, ne daj boze da kihnem 😂

Dinosaurus
    16. Ožujak 2020. 21:42

Ja sam dobila ovakvu slikicu ovaj put pa evo link 😊
    (valjda sam dobro 🤣)
    https://ibb.co/8DTMCzF

Marta14
    16. Ožujak 2020. 21:48

Napokon 2804

Talija

Evo i mene s pregleda.. presretna sam. Doktor je imao vremena, jako detaljno napravio pregled. Prebrojao sve prstiće, nabrojao sve organe, pokazao srcane udarce, pustio zvuk udaraca… nesto predivno ❤️
    Sve koje ste to prosle, znate o kojem osjecaju pricam… one koje su nesto manje trudne, od srca zelim ovaj osjecaj. Prosla sam i sama spontani i znam kako je to.. drzite se cure, sigurna sam da vas ceka ljepsi period zivota nakon toga…

Ninche9, mi smo jako blizu.. i meni se vidi bušek. Jesi dobila nešto na kilaži? Ja 1.3kg… nije doktor ništa komentirao…

Prekrasno 😍😍😍😍😍😍

Nemam temperature vise… Ali i dalje kasljucam i balavim, bas volim proljece… Kud me alergije uhvate, tu ovo sa koronom, znaci iz kuce ne smijem izac, ne daj boze da kihnem 😂

Da li ti je sama prosla ili? Ja te sad tek shvacam, imam oko 37, 37.2 a kao da imam 39.🙈
    Talija super za pregled 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.