Ovo je stvarno koma... ja bih u petak trebala obaviti prvi pregled, a u čet imam pregled kod hematologa na Rebru. Već vidim da će mi sve biti otkazano. Izgleda da ćemo stvarno same sebi voditi trudnoću. Koma, koma...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Cure imamo nekako srece sto nismo u onim proljetnim bebama.. Bolje da nam otkazu i da smo kuci nego da se zarazimo, ako je nesto stvarno hitno i bitno primit ce nas. Proci ce ovo..
Ovo je stvarno koma… ja bih u petak trebala obaviti prvi pregled, a u čet imam pregled kod hematologa na Rebru. Već vidim da će mi sve biti otkazano. Izgleda da ćemo stvarno same sebi voditi trudnoću. Koma, koma…
I ja imam u četvrtak pregled kod hematologa na rebru! U koliko i kod kojeg si naručena?
[/url
Mame kako vasi muzevi jel jos uvik rade ili su kuci?
Moj je u firmi sa 100+ ljudi i svi jos uvik rade... Doduse u nasem gradu jos uvik nema korone ali to je sve do jednog trenutka
Hvala cure na odg vezano za odlazak u donove zdravlja, malo cu to odgodit.
Meni zarucnik radi s 50 ljudi i oni su jos otvoreni, rekli su im ako ce morat zatvorit, da je prisilni godisnji na minimalcu 😥
Cure, imam jedno pitanje. Kak sve vjerovatno citamo svasta od kad smo trudne.. Svugdje pise da nije dobro biti bez simptoma trudnoce, mene jucer bolile cicke, danas nista! Mene zapravo nis ne boli cesto, nit mi je zlo, mogu normalno na wc.. Nezz, kak citam kako je svima lose, ja se malo zapitam😔
Ja isto nemam bas nikakvih simptoma, povremeno zgaravicu, bolne grudi i to je manje vise to.
Otkazuju se svi pregledi i privatno i u bolnicama, ja sam trebala ici u četvrtak na pregled privatno, i bas sam luda..
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Mame kako vasi muzevi jel jos uvik rade ili su kuci?
Moj je u firmi sa 100+ ljudi i svi jos uvik rade… Doduse u nasem gradu jos uvik nema korone ali to je sve do jednog trenutka
Moj muz radi od kuce vec tjedan dana i vecina ljudi iz njegove firme od danas radi od doma.
Dok se situacija ne smiri rekli su im da se preporuca da od doma rade. On pogotovo posto sam trudna nece riskirati.
Ja isto nemam bas nikakvih simptoma, povremeno zgaravicu, bolne grudi i to je manje vise to.
Otkazuju se svi pregledi i privatno i u bolnicama, ja sam trebala ici u četvrtak na pregled privatno, i bas sam luda..
Meni nisu otkazali pregled. Privatno vodim trudnocu.
Nadam se da ni nece🙄
Hvala cure na odg vezano za odlazak u donove zdravlja, malo cu to odgodit.
Meni zarucnik radi s 50 ljudi i oni su jos otvoreni, rekli su im ako ce morat zatvorit, da je prisilni godisnji na minimalcu 😥
Cure, imam jedno pitanje. Kak sve vjerovatno citamo svasta od kad smo trudne.. Svugdje pise da nije dobro biti bez simptoma trudnoce, mene jucer bolile cicke, danas nista! Mene zapravo nis ne boli cesto, nit mi je zlo, mogu normalno na wc.. Nezz, kak citam kako je svima lose, ja se malo zapitam😔
Ja isto nemam niti jedan jedini simptom i umirem od straha. Sutra imam zakazan prvi pregled kod skvorca, ako mi to otkazu poludit ću ozbiljno...
[/url
Kak zbilja i privatno otkazuju preglede?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji