Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    16. Ožujak 2020. 00:07

Kikic97

teica30

Kikic97

Hej curke
    Opet ja, ona bez ginekologa 😂
    Malo mozda glupo pitanje, al kad mi je prva trudnoca i sva sam jos zbunjena i u strahu. Uglavnom da li moze privatni ginekolog (u utorak sad sam narucena) napisati bar preporuku ili nesto za bolovanje odnosno cuvanje trudnoce, pa da bolovanje otvori moja doktorica opce prakse dok ne nadem bas socijalnog ginekologa koji ce me vodit kroz ovih 9.mj?
    Radim u bolnici na teskom odjelu, i nocne i dnevne od 12 sati, plus pojavila nam se korona u bolnici, i ne zelim iskreno bit tamo, em zbog tezine pacijenta na odjelu em zbog bakterija svakakvih a sad i virusa😣

Ja sam uzela godišnji… Isto radim u bolnici i u istoj sam situaciji bila… Jedino nije bilo korone još.
    Na godišnji imaš pravo, mislim da ce ti i oni isto prvo to ponuditi. Samo reci glavnoj sestri razlog zbog kojeg bi uzimala godišnji…. Ako se možeš dogovoriti, kod mene su super po tom pitanju.

Ma znam, imam ja jos 22 dana novog godisnjeg kojeg sam i mislila iskoristit, no kazu, pricaju bar zadnja dva, tri dana da kak se pojavila korona da ne odobravaju godisnje privremeno. S obzirom na moju glavnu sumnjam da ce mi dat taj godisnji, pitat cu ju sutra naravno al bojim se da bi mogla me odbit

Ja sam počela koristiti godisnji od 01.03. I imam 27 dana, nakon toga otvaram bolovanje. 
    Probaj ju pitati i dogovoriti se, a vjerujem da ce ti u ovoj situaciji izaci u susret. 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

inaaa
    16. Ožujak 2020. 00:27

Tonia

Bebanomoje meni ti doktorica za 5+6 nije ništa vidjela, ali baš ništa… Isto me slala vaditi betu, pa je prva bila oko 6000 a druga 16000…Novi ultrazvuk smo radile tek nakon 10-ak dana i tad se vidio plod i otkucaji…Uvijek može biti kasnija implantacija pa nekoliko dana radi veliku razliku. Po beti će se sve vidjeti, samo se nemoj sekirati i polako

Tonia ne znam jesam propustila, al vidim da si u 18tj imala spontani? Objasnjivo ili ne?

inaaa
    16. Ožujak 2020. 00:40

Ninche9

Cure koje ste u Njemackoj kakav je to kombinirani, jel to onaj uzv s 12tt?ja to nista ne znam, nit mi je mjerila nuhalni to me naravno cijelo vrijeme proganja, ali kako god bude s bebom mi bismo je zadrzali
    nego i mene sad zanima hoce li se moj pregled odrzati imam 27.3. Al do tad ima vremena. A sto je jos gore nemam kamo s malim, morao bi ici samnom a to mi je zadnja opcija.. Uff nadam se da ce sve biti dobro
    Cure meni je zao sto zbog ove situacije sa virusom ne mozemo sad u drugom tromjesečju kako kazu medeni mjesec trudnoce van na zrak medu ljude, na kavicu, po ducanima gledat djecje stvari i malo se opustiti i podruziti s prijateljima koje ne vidamo cesto jer radimo itd..daj Boze samo da sto prije prode i da ostanemo zdravi i da uzivamo i mi i nase bebice u zdravom okruzju

To ti je probir test..ja sam ga radila u cetvrtak i sve je dobro, a da i nije ja bi rodila..ne moras to ici, ali je zenama veci sok ako se dijete rodi s nekim sindromom, a ovak sr kao mozes psihicki pripremiti..mjeri ti se nuhalni nabor(guglaj) i uzima krv isto zbog toga..da vide dal mozda dijete ima sindrom..pa ti odlucujes oces ga roditi ili ne..😊

Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 01:11

inaaa

Ninche9

Cure koje ste u Njemackoj kakav je to kombinirani, jel to onaj uzv s 12tt?ja to nista ne znam, nit mi je mjerila nuhalni to me naravno cijelo vrijeme proganja, ali kako god bude s bebom mi bismo je zadrzali
    nego i mene sad zanima hoce li se moj pregled odrzati imam 27.3. Al do tad ima vremena. A sto je jos gore nemam kamo s malim, morao bi ici samnom a to mi je zadnja opcija.. Uff nadam se da ce sve biti dobro
    Cure meni je zao sto zbog ove situacije sa virusom ne mozemo sad u drugom tromjesečju kako kazu medeni mjesec trudnoce van na zrak medu ljude, na kavicu, po ducanima gledat djecje stvari i malo se opustiti i podruziti s prijateljima koje ne vidamo cesto jer radimo itd..daj Boze samo da sto prije prode i da ostanemo zdravi i da uzivamo i mi i nase bebice u zdravom okruzju

To ti je probir test..ja sam ga radila u cetvrtak i sve je dobro, a da i nije ja bi rodila..ne moras to ici, ali je zenama veci sok ako se dijete rodi s nekim sindromom, a ovak sr kao mozes psihicki pripremiti..mjeri ti se nuhalni nabor(guglaj) i uzima krv isto zbog toga..da vide dal mozda dijete ima sindrom..pa ti odlucujes oces ga roditi ili ne..😊

Ja cu bez obzira na rezultate roditi... Čisto radi psihičke pripreme, bas kao sto si rekla

Vita26
    16. Ožujak 2020. 07:03

Hannicao 
    Ja sam u Os,Di si ti bila?
    Isto si kao i ja trudna🥰jesi bila vec na ultzvuku?ja idem opet u cetvrtak

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    16. Ožujak 2020. 07:23

Ninche, opusti se, to su ionako samo brojevi. Ti bi svakako zadrzala bebu(naravno i ja), nema veze sto nisi radila i sto ti nije mjerila.. Ici ces na onaj veliki ultrazvuk sa oko 20 tjedana.. Tamo se isto sve vidi. 

Marta14
    16. Ožujak 2020. 07:27

Jeste pile u trudnoci kakav sirup za iskasljavanje? Meni u apoteci dali neke homeopatske kuglice. Pa sta cu s time.. Jer kao na granici sam jos prva 3mj. 

Hannica0 👧
    16. Ožujak 2020. 07:43

Vita26

Hannicao
    Ja sam u Os,Di si ti bila?
    Isto si kao i ja trudna🥰jesi bila vec na ultzvuku?ja idem opet u cetvrtak

U Zg . Idem tek 31.3 a bila sam u petak sad i za sad sve oke 😇 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Vita26
    16. Ožujak 2020. 08:31

Hannicao 
    Tako i treba da bude👼🏻👼🏻
    Ja dam imala krvarenje pa sam malo pod stresom bila,bila u petak na hitnoj,ali sve je sa bebicom u redu nezna se odakle krvarim, nema nista,sad je stalo ali mirujem,pazim se ,nadam se najboljem😀

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Tea2807
    16. Ožujak 2020. 08:48

Evo update svi koji morate u bolnicu zbog bilo cega. Bila danas u vinogradskoj, narucena na endokrinologiju. Na svakom ulazu su ljudi u odijelima. Sve salju doma osim hitnih slucajeva i hitnih operacija. Sve odgodeno do daljnjeg. Nazovite prije nego se uputite u bolnicu da provjerite jel ce vas primit. Odgoden mi je i kombinirani probir zakazan za petak. Izgleda da cu si sama vodit trudnocu, nez kaj bi rekla uopce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.