Meni temp 37,i baš se glupo i odvratno osjecam... Danas sam sve skupa do sad bila budna mozda 3 sata
Žene, vezano za ovaj pregled u cca 12.tjednu , nuhalni nabor i to, je li to vaginalni uzv ili?
Mene su to vaginalno gledali. A ocekivala sam da ce biti abdominalno. Svaki dr ima svoje pravilo ocigledno.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni je isto nuhalni vaginalno mjerila, i svim curama koje ja znam, a da su nedavno bile trudne..
Sa punih 18tj ulazim u 5.mj trudnoce, jel tako? 😂 Svi me pitaju koliko sam trudna, znam reci u tjednima, pojma nemam u mjesecima hahaha
Drugi tjedan idem kod gin, taman cu bit 10+1,pa me zanima u kojem tjednu se ono rade nifty i panorama , znam da ce mi sve gin objasniti ali da nekako idem pripremljena kod nje. I do sada sam bila super i evo zadnja dva dana mislim da mi tlak padne i u momentu mi tako jako dodje slabo da bi mogla past dole, nakon toga moram lec i zaspim odmah i sada razmisljam sta da radim da se ne skljokam ako sam slucajno negdje vani, ima koja nesto slicno? 🙀
Ja ne znam sto da mislim o tim mučninama vise, umirala sam doslovno od 6. do 11.tjedna cca...i otada imam na mahove, 2 dana mi je malo bolje, 2 dana me sastavi da ne znam kuda bi sa sobom. Je li to neka naznaka da se možda povlače? Mislim, time se ja tješim ...
I čitam tu vas koje imate klince, pa ja se sama za sebe jedva pobrinem, ne mogu si zamisliti da imam klince uz sve ovo i da sam prisiljena funkcionirati 👀 respect 🙌
Drugi tjedan idem kod gin, taman cu bit 10+1,pa me zanima u kojem tjednu se ono rade nifty i panorama , znam da ce mi sve gin objasniti ali da nekako idem pripremljena kod nje. I do sada sam bila super i evo zadnja dva dana mislim da mi tlak padne i u momentu mi tako jako dodje slabo da bi mogla past dole, nakon toga moram lec i zaspim odmah i sada razmisljam sta da radim da se ne skljokam ako sam slucajno negdje vani, ima koja nesto slicno? 🙀
Ja sam isto imala faze slabosti i vrtoglavica i nesvjestica, ja sam se čak sjedeći uspjela onesvijestiti 🙈 mislim da to nije nešto nenormalno, ali svakako da koze biti opasno ako još radiš i ideš okolo... ja sam tad znala odmah sjesti (ako sam stajala/hodala) ma gdje se nalazila i pride ti uvijek netko i da vode, šećera ili tako nešto jer misle da ti je samo šećer pao...znala sam to povezati s mirisima, onih par tjedana kad sam imala nos da na km osjetim sve pa mi je sve i smetalo..
Ja ne znam sto da mislim o tim mučninama vise, umirala sam doslovno od 6. do 11.tjedna cca…i otada imam na mahove, 2 dana mi je malo bolje, 2 dana me sastavi da ne znam kuda bi sa sobom. Je li to neka naznaka da se možda povlače? Mislim, time se ja tješim …
I čitam tu vas koje imate klince, pa ja se sama za sebe jedva pobrinem, ne mogu si zamisliti da imam klince uz sve ovo i da sam prisiljena funkcionirati 👀 respect 🙌
Meni je bilo slicno kao i tebi, meni prije nego su mi mucnine prestale isto bi ih par dana imala pa nebi, pa opet imala al slabije dosta i odjedanput nestale.
Tako da izdrzi jos malo 🤞😀
Vraćaš mi nadu u normalan život 🥳. Muž me svaki dan pita je li mi muka, i uvijek mu kažem da će odmah znati kad mi vise neće biti muka....pa to ću zvati sve okolo da obavijestim da vise nisam neupotrebljiva i samo za po kući 🙈
Živim za dan kad ću moći i ja nekome napisati da su mi samo odjednom nestale mučnine 🤞
Pa ja sam mislila da je preko trbuha jer ste kao vi bile i bilo je preko trbuha.. Ok cini se da sam sanjala 🙈🙈A bezveze, ja idem u srijedu, nadala sam se da nije vaginalni..
.
Pa ja sam mislila da je preko trbuha jer ste kao vi bile i bilo je preko trbuha.. Ok cini se da sam sanjala 🙈🙈A bezveze, ja idem u srijedu, nadala sam se da nije vaginalni..
.
Ja idem na petak 13.,u 13h i bit ću u 13.tjednu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji