Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba
    07. Ožujak 2020. 18:13

Sara ☹️😭žao mi je 

Da

• Evana
    07. Ožujak 2020. 18:20

Sara2020

A pa ovo je druga doktorica sa istom dijagnozom. Beta se ne gleda baš ovdje u DE. Ne vode se tim uopce kolilo sam uspjela primjetit. Uzasno me pogodilo al nadam se da ovo ne znači da će mi svaka trudnoća ovako završit.

baš mi je žao. jesu li sigurni? 

naravno da ne znači! držim fige da sljedeća trudnoća bude uredna i da se brzo oporaviš <3

Marta14
    07. Ožujak 2020. 18:34

Tamica trebamo se veseliti i misliti pozitivno!
    Na zalost ima puno losih ishoda ali ima ovdje i puno cura kod kojih ide sve kako treba, samo sto se ne javljaju bas.. 
    To je nesto na sto mi ne mozemo utjecati i nemamo sta nego pozitivno misliti. 

Hannica0 👧
    07. Ožujak 2020. 19:04

mely26.11

Zdravo curke,danas sam bila na pregledu prvom i beba mi je po UZ malo manja(4+3) nego po sedmicama od zadnje M(7+1). Dr mi je rekla da je sluznica dosta debela,ali ja od neke zbunjenosti nisam je pitala da li je to sta opasno za bebu. Ima li koja mamica slicnu situaciju da mi kaze nesto o tome

S 4+3 se beba i ne vidi. Tu ti ni beta nije jos dosla do 1000 da bi se vidjela i gestacijska.  Kad kazu da je maternica zadebljana to ne znaci nista lose. Naprotiv u trudnoci je pozeljno da se plod ugnjezdi sto bolje u sluznicu maternice.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• mely26.11
    07. Ožujak 2020. 20:25

Hannica0

mely26.11

Zdravo curke,danas sam bila na pregledu prvom i beba mi je po UZ malo manja(4+3) nego po sedmicama od zadnje M(7+1). Dr mi je rekla da je sluznica dosta debela,ali ja od neke zbunjenosti nisam je pitala da li je to sta opasno za bebu. Ima li koja mamica slicnu situaciju da mi kaze nesto o tome

S 4+3 se beba i ne vidi. Tu ti ni beta nije jos dosla do 1000 da bi se vidjela i gestacijska. Kad kazu da je maternica zadebljana to ne znaci nista lose. Naprotiv u trudnoci je pozeljno da se plod ugnjezdi sto bolje u sluznicu maternice.

Ja sam po zadnjoj menstruaciji 7+1 znaci vec ulazim u 8 tj tako mi je rekla dr.ali po ultrazvuku je beba manja malo ali se vidi,iako je samo tačka mala😍
    Pa mi je rekla da dođem za 2 tjedna kao vidjet ce se dosta bolje i srce ce da kuca nadamo se 

Hannica0 👧
    07. Ožujak 2020. 20:46

mely26.11

Hannica0

mely26.11

S 4+3 se beba i ne vidi. Tu ti ni beta nije jos dosla do 1000 da bi se vidjela i gestacijska. Kad kazu da je maternica zadebljana to ne znaci nista lose. Naprotiv u trudnoci je pozeljno da se plod ugnjezdi sto bolje u sluznicu maternice.

Ja sam po zadnjoj menstruaciji 7+1 znaci vec ulazim u 8 tj tako mi je rekla dr.ali po ultrazvuku je beba manja malo ali se vidi,iako je samo tačka mala😍
    Pa mi je rekla da dođem za 2 tjedna kao vidjet ce se dosta bolje i srce ce da kuca nadamo se

Ona to ne moze biti 4+3. Krivo ti je rekla sigurno. Jer s 4 tj tek trebas dobiti ili ne dobiti novu mjesecnicu heh

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Princess Mimi
    07. Ožujak 2020. 22:17

U mama novi su hlace sve oko 300 kuna. Imaju i svečanije i za svaki dan. Ove koje sam uzela imaju i jedne i druge preko cijelog trbuha elastin i pamucni dio tako da sigurno ne padaju 😊
    A sto se kolijevke tice, meni je jako važno da se spaja uz krevet i da je visina podesiva jer imam problema s leđima. Tako da mi se ova CoZee cini pun pogodak.

Sara, jako mi je zao. Uz tebe smo i nadam se da ces uskoro ponovo doci s dobrim vijestima ❤️

Skakavac
    08. Ožujak 2020. 00:31

Sara2020  zaj mi je, nez sta rec.. Sve je van nase moci. Zadrzi pozitivan duh, ako Bog da, zatrudnit ces ponovo se i viruj samo da ce sve bit uredu. 

happy_m
    08. Ožujak 2020. 08:27

Mana_Mare

Sara zao mi je da je zavrsilo tako 🙁
    Cure kako ste vi sa spavanjem.
    Ja zadnjih dana jako lose spavam, po noci se probudim za wc tako mozda dva puta i nemogu zaspat po sat dva, ujutro se dosta rano budim. I onda neznam kako izdrzim dan, ni po danu nemogu zaspat.🤷

Meni je bas obrnutno, mogla bi lezati i ormarati cijeli dan, a navecer u 9 vec spavam. Isto se budim dva tri puta na wc ali brzo zaspim nakon toga i skroz spavam do nekih 9 ujutro 😊

• sunce1
    08. Ožujak 2020. 08:40

Mana_Mare

Sara zao mi je da je zavrsilo tako 🙁
    Cure kako ste vi sa spavanjem.
    Ja zadnjih dana jako lose spavam, po noci se probudim za wc tako mozda dva puta i nemogu zaspat po sat dva, ujutro se dosta rano budim. I onda neznam kako izdrzim dan, ni po danu nemogu zaspat.🤷

Ja u zadnje vrijeme kasno zaspim, dizem se po 3 puta na wc, to me poremeti i onda se jos probudim oko 7.30,8. Ali srecom,ne radim vise pa nekad uspjjem i preko dana malo zaspat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.