Kad spominjete nuhalni, pojma neman o cemu je rič.. Osim posluzit se Google om. Ja san 15+3 i pojma neman jel mi mirala to.. U petak san bila na pregledu, po drugi put pregledala me preko trbuha, ali je rekla da ce za 4 tjedna radit vaginalni pregled..
Rekla je da ce ti raditi vaginalni pregled ili ultrazvuk vaginalno?
Kad spominjete nuhalni, pojma neman o cemu je rič.. Osim posluzit se Google om. Ja san 15+3 i pojma neman jel mi mirala to.. U petak san bila na pregledu, po drugi put pregledala me preko trbuha, ali je rekla da ce za 4 tjedna radit vaginalni pregled..
Meni je mjerila nuhalni jer sam odbila ici na kombinirani, ne znam jel to radi ako se ide na kombinirani pa ti mozda zato nije. Ajmee meni jos nije nijednom preko trbuha, bas me to zivcira, idem iduci tjedan i nadam se da ce mi vec jednom raditi UZV preko trbuha 😂
Meni je rekla da ce mi sad na slj pregledu mjeriti nuhalni svakako, da je to kao obavezno, ali sam ja svakako odlučila odradit prenatal test..
Vaginalno rade jer je bolja kvaliteta slike i samog pregleda, moze se vise vidjeti tako da neću forsirati uzv preko trbuha dok doktorica sama to ne odluci
Fenjer poojma neman, jer sam kombinirani odbila 🤔 meni je isto bilo cudno da ce mi prosli pregled preko trbuha, a isto je ucinila i ovaj put.
Princess Mimi sad si me uvatila 🤭 rekla je ovako:" Danas cemo ponovno preko trbuha, a slijedeci puta vaginalno, pa da se znas pripremit" ja san rekla ok u to ti je to. Bas cu je Pitat.. Mada je pregled tek za 4 tjedna..
Napokon 2804 ma normalno, kakvo forsiranje. Pitan sta me zanima ali nikako da joj ista predlažem. Tu je z asve nedoumice, tako da cu je bas Pitat za taj nuhalni... Mozda ce to bit to slijedeci pregled, nez ni sama
Pa ja sam mislila da je preko trbuha jer ste kao vi bile i bilo je preko trbuha.. Ok cini se da sam sanjala 🙈🙈A bezveze, ja idem u srijedu, nadala sam se da nije vaginalni..
.
Ja idem na petak 13.,u 13h i bit ću u 13.tjednu 🙈
Kako ti se poklopilo haha 🙈🙈
.
Evo ja sam se naspavala a mogla bi pojesti nesto 😅
.
Dinosaurus, malo ti je zeznuto, vecinom su djeca prvu godinu vise doma nego u jaslicama/vrticu bas zbog bolesti, jednostavno to trebaju proc.. A tu imas i ono, da ces taman bebu dobiti i starije staviti u jaslice, pa da ne bi bilo mama rodila bebu mene pustila..treba puno razgovora.
.
Moj ce u skolu na jesen, nemam bas problema sa njime on mi cak i pomaze 😊Ali buducnost mi je jedan veliki upitnik..Vjerojatno mamama sa vise djece izgleda cudno al mene panika hvata. Daleko smo od rodbine, sami, muz radi po 12h, vecinom ga nema doma navecer.. Strah me noci i da cu biti preumorna, ako beba bude kao ovaj nece spavat uopce, nekako me uhvati strah da necu nes krivo od umora napraviti🙈 i onda ne mogu ni zamisliti da mora drugo u 7:30 biti u skoli haha
I nema vise ono spavas kad beba spava 🙈
Da da, imam muza haha al ipak zensko ko zensko
Fenjer poojma neman, jer sam kombinirani odbila 🤔 meni je isto bilo cudno da ce mi prosli pregled preko trbuha, a isto je ucinila i ovaj put.
Princess Mimi sad si me uvatila 🤭 rekla je ovako:" Danas cemo ponovno preko trbuha, a slijedeci puta vaginalno, pa da se znas pripremit" ja san rekla ok u to ti je to. Bas cu je Pitat.. Mada je pregled tek za 4 tjedna..
Napokon 2804 ma normalno, kakvo forsiranje. Pitan sta me zanima ali nikako da joj ista predlažem. Tu je z asve nedoumice, tako da cu je bas Pitat za taj nuhalni… Mozda ce to bit to slijedeci pregled, nez ni sama
Meni je rekla da se radi između 11 i 14 tjedna... A sto se pitanja tice njoj, cim vidim to malo cudo sjebem se totalno i krenem plakat od srece, da zaboravim kak se ja zovem, a pogotovo sta sam htjela pitat
Bok cure, kaj mi može koja reć dal ima trudnoću bez simptoma?
ja sam trudna 5+4 danas, ovo mi je peta trudnoća, svaka prijašnja je loše završila, a isto nisam imala simptome, nemam niti sad niti jedan pa se pitam dal opet to znači da nekaj nije dobro :/
[/url
Da, sretan dan žena!
Što se tiče spavanja, bez obzira na to kad legnem, uvijek se probudim oko 8. I dižem se bar jednom po noći na wc pa ne mogu zaspati… Al bar je dnevni umor popustio..
Mi smo saznali spol (danas mi je 13+5) jer smo radili nifty, i sve je bilo u redu.
Sad mene zanima, vi koje ste radile nifty, panoramu i sl. Ako je taj test super, imam li se razloga brinuti? Po prirodi sam control freak, a ovo je nešto na što ne mogu utjecat pa me muči
Znaci ja od kad sam napravila nifty i prosla 12 tj prakticki svi strahovi su nestali. Svjesna sam da se neke stvari mogu dogodit ali nisam vise od 0/24 u panici
[link=https://lilypie.com][/link]
Dobro jutro svima,
evo ja izvadila krv za Bhcg i sad čekanje do rezultata... uf taj stres. Nadam se da će biti neki konkretan broj, jer poučena iskustvom, niža beta nažalost u mom slučaju ukazuje na loš ishod.
Isabelagregorijan, ja sam u kategoriji onih koji baš i nemaju neke simptome, i isto kao i ti, nažalost imam iskustva s spontanim pobačajima, ali i kad je bilo sve OK isto nije bilo nekih simptoma... samo grudi bolne... ti simptomi su zeznuta stvar i ne treba ih baš uzimati zdravo za gotovo. Jesi bila na pregledu? jesi vadila betu?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pa ja sam mislila da je preko trbuha jer ste kao vi bile i bilo je preko trbuha.. Ok cini se da sam sanjala 🙈🙈A bezveze, ja idem u srijedu, nadala sam se da nije vaginalni..
.
Ja idem na petak 13.,u 13h i bit ću u 13.tjednu 🙈
Kako ti se poklopilo haha 🙈🙈
.
Evo ja sam se naspavala a mogla bi pojesti nesto 😅
.
Dinosaurus, malo ti je zeznuto, vecinom su djeca prvu godinu vise doma nego u jaslicama/vrticu bas zbog bolesti, jednostavno to trebaju proc.. A tu imas i ono, da ces taman bebu dobiti i starije staviti u jaslice, pa da ne bi bilo mama rodila bebu mene pustila..treba puno razgovora.
.
Moj ce u skolu na jesen, nemam bas problema sa njime on mi cak i pomaze 😊Ali buducnost mi je jedan veliki upitnik..Vjerojatno mamama sa vise djece izgleda cudno al mene panika hvata. Daleko smo od rodbine, sami, muz radi po 12h, vecinom ga nema doma navecer.. Strah me noci i da cu biti preumorna, ako beba bude kao ovaj nece spavat uopce, nekako me uhvati strah da necu nes krivo od umora napraviti🙈 i onda ne mogu ni zamisliti da mora drugo u 7:30 biti u skoli haha
I nema vise ono spavas kad beba spava 🙈
Da da, imam muza haha al ipak zensko ko zensko
Da, bas mi se nekako poklopilo kako nije bas najbolje za starijeg... Morat cu dobro razmislit sta cu..
Na kraju cu imat dvoje kuci stalno samnom a ja sama 😨 ma nema panike uopce 😱😵😂
Ali tebi ce stariji bit u skoli a ti ces bit sama kuci sa bebom. Mozes sve isto ka sa prvim kad cete bit sami ili?? Meni je to super scenarij 😂
Meni je pregled u petak i isto ce mi mjeriti nuhalni nabor. U prvoj trudnoci sam imala kombinirane preglede tj pocetak vaginalno pa se prebacimo na pregled preko trbuha i tako smo sve dok nije rekla da se vise ne smi vaginalno jer je beba bila velika.
Danchy ja mislim da je malo banana ako mali krene u 9mj u vrtic, a beba dolazi u to vrijeme ne samo zbog bolesti nego i zbog faze prilagodbe. Nasa prilagodba u hrv vrticu je trajala tjedan i pol, a u De mjesec i pol.. Prvo je ostajao na pola sata pa na 45min,pa na sat vremena.. Kad se sjetim proradi mi zivac. Sad ide u vrtic normalno i to me iskreno spasava.. Jako voli ici a i ja jos uvijek imam mucnine..
Cure lijepo je vidjeti kako nam rastu brojke na lilypie, sve cemo uskoro proci onih 12tt i malo se opustiti
Sortiraj odgovore
Najstariji