Što je najtragičnije, u nedilju tribamo za Hrvatsku, ne znan dal da ostanem pa u svoje ginekologice ili da odem u Hrv i platim privatni pregled da znam na cemu sam…
Moja preporuka je da čekaš pregled kod svoje doktorice,pa ako je sve uredu polako na put
I ja bih isto tako. Inace ces sutra cijela u nervozi prelaziti dugi put,nije pametno.
Trebali bi u nedilju avionom, uru i po je let do Splita. A doktorica nammi radi od ponediljka tek, jedino sto smo sinoc pricali i sjetila se naknadno, da oni kad sam dosla su mi dali čašicu da se pomokrim. I ja nisan mogla. Jer sam se ispraznila neton prije odlaska u bolnicu. Muž je otišao do ureda koji mu je priko puta bolnice i donio mi bocu od litre koju sam ja strusila u sekund da se mogu izmokrit. U međuvremenu je ona dosla, pokupila me i sa mnom odma na pregled. Ja sam bila puuunog mjehura. Nadam se da je i to doprinijelo tome da se ne vidi( uzasno se nadan). O rezoluciji aparata i slike ultrazvuka necu pricat. Kod moje doktorice se beba od 3 mm vidjela tako bistro i savršeno. i srce kako lupa. A ovdje sve mutno. Neznan sta da mislim.
Znaš li nešto više o pregledu sa punim mjehurom ili praznim? I ja sam jučer išla na uzv sa punim. Na što utječe?
Po tome da me svaki al svaki put pitala jesam li ispraznila mjehur netom prije ulaska u njen ured gdje me pregledaje ultrazvukom. Njena medicinska sestra bi redovito dosla po mene prije i poslala u wc da ispraznim mjehur, makar samo kapljicu. Jer kao, za vaginalni pregled treba mjehur bit potpuno prazan. ja se sad hvatam za slamku, al nadam se da je pogriješila ova sinoć. Užasno se nadam
Idući put ću baš obratiti pažnju na to. Jučer sam piskila u casicu i do pregleda je prošlo skoro sat vremena. Kad sam ušla u ordinaciju baš mi se piskilo .
To nam je i ostalo,da se nadamo i vjerujemo da će biti sve uredu
Ja sam se upravo vratila sa jos jednog pregleda. Izgleda da je missed abortion nažalost.
Sta su ti rekli? Jesu li sigurni? Beta?
Drzi se ❤️❤️❤️❤️❤️
A pa ovo je druga doktorica sa istom dijagnozom. Beta se ne gleda baš ovdje u DE. Ne vode se tim uopce kolilo sam uspjela primjetit. Uzasno me pogodilo al nadam se da ovo ne znači da će mi svaka trudnoća ovako završit.
Joj, cure, baš mi je žao za sve koje nas napuštaju... Nama koje smo tu a na početku smo ostaje samo sve veći strah 😓
Sara, jako mi je žao. :( Isto sam imala missed ab prošle godine... Drži se, oporavi i hrabro samo naprijed. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sara2020 ajme bas mi je zao...tolko losih vjesti svaki dan ovdje.. sve me strah veselit se radi sebe 😔...
Cure drzite se i da vam se ovo vec ne ponovi 😔💔
Sara2020 ajme bas mi je zao...tolko losih vjesti svaki dan ovdje.. sve me strah veselit se radi sebe 😔...
Cure drzite se i da vam se ovo vec ne ponovi 😔💔
Zdravo curke,danas sam bila na pregledu prvom i beba mi je po UZ malo manja(4+3) nego po sedmicama od zadnje M(7+1). Dr mi je rekla da je sluznica dosta debela,ali ja od neke zbunjenosti nisam je pitala da li je to sta opasno za bebu. Ima li koja mamica slicnu situaciju da mi kaze nesto o tome
Sortiraj odgovore
Najstariji