Dinosaurus to je super scenarij 🥳Ali ja uvijek zamislim neku glupost dok smo svi skupa. Tipa vani mecava a ja moram sa njima van da pas pisa 😅
Ali to su sve krajnosti i bezvezarije, mi smo rodene za ovo i mi to mozemo, doci ce sve prirodno ❤️
.
Hopsica drzim fige 🤞
Ja u prvoj nisam imala neke simptome, samo bol kao da cu dobiti..
Dobro jutro svima,
evo ja izvadila krv za Bhcg i sad čekanje do rezultata… uf taj stres. Nadam se da će biti neki konkretan broj, jer poučena iskustvom, niža beta nažalost u mom slučaju ukazuje na loš ishod.
Isabelagregorijan, ja sam u kategoriji onih koji baš i nemaju neke simptome, i isto kao i ti, nažalost imam iskustva s spontanim pobačajima, ali i kad je bilo sve OK isto nije bilo nekih simptoma… samo grudi bolne… ti simptomi su zeznuta stvar i ne treba ih baš uzimati zdravo za gotovo. Jesi bila na pregledu? jesi vadila betu?
Hvala na odgovoru, vadila sam betu i beta je super, ali ni beta mi u ranijim trudnoćama nije bila neki pokazatelj jer se u pravilu mi uvijek duplala, ali nije dobro završilo, ovaj put sam čak tri puta vadila i super je beta.
pregled mi zakazan 17.3., tad ću bit 6+5...ne znam uopće.
nemam nit bolne grudi, nit mučnine, nit kičma, nit mirisi, okusi, glad, gađenje, ama baš ništa...ne znam ni dal da se ponadam ili ne...jer realno kod mene bez simptoma nikad nije dobro završilo. zato tražim ovdje trudnice koje nisu imale simptome, a sve je bilo ok, da se malo smirim.
[/url
Danchy ja mislim da je malo banana ako mali krene u 9mj u vrtic, a beba dolazi u to vrijeme ne samo zbog bolesti nego i zbog faze prilagodbe. Nasa prilagodba u hrv vrticu je trajala tjedan i pol, a u De mjesec i pol.. Prvo je ostajao na pola sata pa na 45min,pa na sat vremena.. Kad se sjetim proradi mi zivac. Sad ide u vrtic normalno i to me iskreno spasava.. Jako voli ici a i ja jos uvijek imam mucnine..
Cure lijepo je vidjeti kako nam rastu brojke na lilypie, sve cemo uskoro proci onih 12tt i malo se opustiti
Imam priliku da krene uskoro,ne bi trebali čekati 9. mjesec,tad ga nebi ni upisivala bas zbog te prilagodbe a treba ga i prilagoditi na bebu.Pa evo čekam neki konkretan odgovor ovaj tjedan u vezi trudnoće,pa čim se situacija odvije u bilo kojem smjeru upisat ću ga.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Dobro jutro svima,
evo ja izvadila krv za Bhcg i sad čekanje do rezultata… uf taj stres. Nadam se da će biti neki konkretan broj, jer poučena iskustvom, niža beta nažalost u mom slučaju ukazuje na loš ishod.
Isabelagregorijan, ja sam u kategoriji onih koji baš i nemaju neke simptome, i isto kao i ti, nažalost imam iskustva s spontanim pobačajima, ali i kad je bilo sve OK isto nije bilo nekih simptoma… samo grudi bolne… ti simptomi su zeznuta stvar i ne treba ih baš uzimati zdravo za gotovo. Jesi bila na pregledu? jesi vadila betu?
Hvala na odgovoru, vadila sam betu i beta je super, ali ni beta mi u ranijim trudnoćama nije bila neki pokazatelj jer se u pravilu mi uvijek duplala, ali nije dobro završilo, ovaj put sam čak tri puta vadila i super je beta.
pregled mi zakazan 17.3., tad ću bit 6+5…ne znam uopće.
nemam nit bolne grudi, nit mučnine, nit kičma, nit mirisi, okusi, glad, gađenje, ama baš ništa…ne znam ni dal da se ponadam ili ne…jer realno kod mene bez simptoma nikad nije dobro završilo. zato tražim ovdje trudnice koje nisu imale simptome, a sve je bilo ok, da se malo smirim.
Mozes li se naruciti ranije na privatni pregled pa da vide odgovara li sve tjednu trudnoce? Bit ces mirnija☺
.
Moj ce u skolu na jesen, nemam bas problema sa njime on mi cak i pomaze 😊Ali buducnost mi je jedan veliki upitnik..Vjerojatno mamama sa vise djece izgleda cudno al mene panika hvata. Daleko smo od rodbine, sami, muz radi po 12h, vecinom ga nema doma navecer.. Strah me noci i da cu biti preumorna, ako beba bude kao ovaj nece spavat uopce, nekako me uhvati strah da necu nes krivo od umora napraviti🙈 i onda ne mogu ni zamisliti da mora drugo u 7:30 biti u skoli haha
I nema vise ono spavas kad beba spava 🙈
Da da, imam muza haha al ipak zensko ko zensko
I moj najmlađi na jesen kreće u školu al ja imam i stariju djecu na kije mogu računati pa se nekako ne bojim.
Mogu oboje spavat s tobom u krevetu, ujutro starijeg odvedeš u školu pa opet možeš odspavati dok beba bude spavala. Znam, nije idealno ali sve će se to posložiti, vjeruj mi.
Cure koje ste u vecim tjednima, kada su vam prestale mucnine? 😃
Brinem se dal je mozda nesto lose s obzirom da meni vec sad prestaju 🤷♀️
Cure koje ste u vecim tjednima, kada su vam prestale mucnine? 😃
Brinem se dal je mozda nesto lose s obzirom da meni vec sad prestaju 🤷♀️
Meni se ovaj tjedan smanjil intenzitet. Nisu nestale totalno, ali podnosljivo ful. Do tad je bilo jaaaako 🙈
isabelagregorijan kod mene je evo prošlo skoro 3 mjeseca bez simptoma. Na samom početku u 4.tj osjetila sam širenje maternice i bolne grudi, poslije toga ništa. Nikad ni jedna mučnina, grudi ne bole uopće, sve ok, nemam nikakav osjećaj da sam trudna, osim što sam dobila 3kg😅 I mene to plaši cijelo vrijeme ali nema razloga za brigu, svaka je trudnoća drugačija 🙂
E da, u biti, jedini simptom su mi intenzivni snovi. Znam jer ih prije nisam imala.
Sretno 🍀😊
Dobro jutro svima,
pregled mi zakazan 17.3., tad ću bit 6+5…ne znam uopće.
nemam nit bolne grudi, nit mučnine, nit kičma, nit mirisi, okusi, glad, gađenje, ama baš ništa…ne znam ni dal da se ponadam ili ne…jer realno kod mene bez simptoma nikad nije dobro završilo. zato tražim ovdje trudnice koje nisu imale simptome, a sve je bilo ok, da se malo smirim.
Mozes li se naruciti ranije na privatni pregled pa da vide odgovara li sve tjednu trudnoce? Bit ces mirnija☺
mogu, ali svaka trudnoća mi je odgovarala po tjednima i sve i imali smo dva puta srce čak, ali opet nije slavno završilo...
uvijek mi u tak ranoj trudnoći vide gestacijsku koja odgovara tjednima, a onda se ne razvije plod, ili se razvije, ali srca ne prokucaju, ili se plod uopće ne vidi...ma ne znam :(
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji