Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    08. Ožujak 2020. 14:22

Ženice trudnice sretan nam dan, ili još bolje godina 🌹 💞
    Tashee i ja ću radit Nifty za desetak dana, pa me zanima hoću li biti full opuštena nakon rezultata (ako bude sve ok) ili će mi se i dalje vrtjeti sto pitanja po ludoj glavi 😛🤪
    Što se tiče spavanja, navečer gledam filmove i serije u prosjeku do 1, pa se ujutro izležavam do cca 10. U međuvremenu se dignem barem 3 puta otvoriti vrata mački/psu koji se uzvrte ujutro pa bi malo unutra, malo van 😅 i bez problema se svaki put vratim u krevet i nastavim spavati, pa čak i nekad nastavim isti san. Nisam se ni jednom usred noći digla piškit, to mi se dogodilo na samom početku trudnoće par puta. 

Dinosaurus
    08. Ožujak 2020. 15:43

Sara jako mi je zao :(
    Ja imam krevetic koji se spaja na nas veliki. Bio mi je spas!
    Ketty koje je onda ovo dijete, 5.?? 😍
    Sretan vam dan zena! 💐

Marta14
    08. Ožujak 2020. 15:45

Sretan dan zena 💐💐

• LoMa
    08. Ožujak 2020. 15:52

Žene, vezano za ovaj pregled u cca 12.tjednu , nuhalni nabor i to, je li to vaginalni uzv ili?

Marta14
    08. Ožujak 2020. 15:56

Trebalo bi preko trbuha... 

Ketty1309
    08. Ožujak 2020. 16:33

Dinosaurus

Sretan vam dan zena! 💐

Da, Dinosaurus, ovo mi je peto dijete ako Bog da 👃. 

Dinosaurus
    08. Ožujak 2020. 16:51

Ketty1309

Dinosaurus

Sretan vam dan zena! 💐

Da, Dinosaurus, ovo mi je peto dijete ako Bog da 👃.

Jooooj svaka cast! 😍💕
    Ja sam kao planirala ovu drugu trudnocu pa mi je ova prva dva ipo miseca u glavi vise panika i stres kako cu sama sa dvoje malih (muz radi do kasno popodne a daleko smo od rodbine)... Pa kad cujem ovako za vise dice mi je stvarno zadivljujuce i nekako me ohrabri ☺️

nada23
    08. Ožujak 2020. 16:58

Sretan vam dan žena! 💐🌸😊 Iako, svaki dan bi trebao biti naš. 😍 Što se mučnina tiče, čini mi se da se smanjuju pomalo iako još uvijek nemam apetit. Baš se jedva natjeram da pojedem nešto. Pomalo me uhvati strah uoči pregleda koji je tek 19.3... Ali valjda je svakoj od nas tako. Samo da proleti vrijeme sto prije...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

happy_m
    08. Ožujak 2020. 18:01

Ja se danas nekako tako dobro osjecam, da me pomalo i strah da nesto nije uredu 🤷‍♀️
    Zadnjih par dana mucnine me muce samo navecer i jedino sto se i dalje borim sa glavoboljama svaki drugi,treci dan. 
    Jedva cekam pregled u petak nekako ce mi onda biti lakse.😍

Princess Mimi
    08. Ožujak 2020. 18:05

LoMa

Žene, vezano za ovaj pregled u cca 12.tjednu , nuhalni nabor i to, je li to vaginalni uzv ili?

Moj je bio vaginalni (mini anomaly scan), u 18 tt imam veliki scan, to ce nadam se biti preko trbuha 😅
    Sto se spavanja tice i ja se znam buditi po noci ali ne smeta me to toliko jer sam ionako doma pa kad mi se prispava po danu, ubijem oko😂 svaka čast vama koje vec imate klince😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.