isabelagregorijankod mene je evo prošlo skoro 3 mjeseca bez simptoma. Na samom početku u 4.tj osjetila sam širenje maternice i bolne grudi, poslije toga ništa. Nikad ni jedna mučnina, grudi ne bole uopće, sve ok, nemam nikakav osjećaj da sam trudna, osim što sam dobila 3kg😅 I mene to plaši cijelo vrijeme ali nema razloga za brigu, svaka je trudnoća drugačija 🙂
E da, u biti, jedini simptom su mi intenzivni snovi. Znam jer ih prije nisam imala.
Sretno 🍀😊
hvala na odgovoru! utješno je čut :) mene sad nekaj propada u trbuhu na sredini, ne znam jel to kao dobro ili ne...
[/url
Dobro jutro svima,
evo ja izvadila krv za Bhcg i sad čekanje do rezultata… uf taj stres. Nadam se da će biti neki konkretan broj, jer poučena iskustvom, niža beta nažalost u mom slučaju ukazuje na loš ishod.
Isabelagregorijan, ja sam u kategoriji onih koji baš i nemaju neke simptome, i isto kao i ti, nažalost imam iskustva s spontanim pobačajima, ali i kad je bilo sve OK isto nije bilo nekih simptoma… samo grudi bolne… ti simptomi su zeznuta stvar i ne treba ih baš uzimati zdravo za gotovo. Jesi bila na pregledu? jesi vadila betu?
Hvala na odgovoru, vadila sam betu i beta je super, ali ni beta mi u ranijim trudnoćama nije bila neki pokazatelj jer se u pravilu mi uvijek duplala, ali nije dobro završilo, ovaj put sam čak tri puta vadila i super je beta.
pregled mi zakazan 17.3., tad ću bit 6+5…ne znam uopće.
nemam nit bolne grudi, nit mučnine, nit kičma, nit mirisi, okusi, glad, gađenje, ama baš ništa…ne znam ni dal da se ponadam ili ne…jer realno kod mene bez simptoma nikad nije dobro završilo. zato tražim ovdje trudnice koje nisu imale simptome, a sve je bilo ok, da se malo smirim.
Meni je ovo šesta trudnoća i prva u kojoj imam izražene simptome. Imam četvero žive i zdrave djece i trudnoće su na početku bile bez nekih posebnih simptoma.
S razlogom liječnici kažu da je svaka trudnoća za sebe drukčija. Mislim da ne trebaš uspoređivati bez obzira na dosadašnje neuspjehe. Samo hrabro i drži se
Cure koje ste u vecim tjednima, kada su vam prestale mucnine? 😃
Brinem se dal je mozda nesto lose s obzirom da meni vec sad prestaju 🤷♀️
Meni se ovaj tjedan smanjil intenzitet. Nisu nestale totalno, ali podnosljivo ful. Do tad je bilo jaaaako 🙈
Meni su krenule prestajali tamo u 11.tjednu, pa su bile svako par dana samo ujutro, takoder je do tada bilo katastrofa isto 🙈
Cure, ima li koja osjecaj kao da je steze maternica?
Nisam to do sada osjetila pa me malo strah, jel to normalno?
Isabela 🍀🍀🤞 Ovaj put ce biti dobro!
.
2020 ti si dobila 3kg a ja u minusu stalno iako nisam povracala.. I jedem bas puno, cak i puno toga nezdravog pa mi cudno. Ovo sto sad jedem nisam ni kad sam bila normalna 🙈jer bi se udebljala samo tako..
Ja neznam kaj je s forumom, vidi da sve zeza.
Pokusavam pisat od jucer ujutro.
Ja sutra na pregled, nadam se da ce se plod i srce vidjet. Bas me jako strah 😶
Da, normalno je
Kad spominjete nuhalni, pojma neman o cemu je rič.. Osim posluzit se Google om. Ja san 15+3 i pojma neman jel mi mirala to.. U petak san bila na pregledu, po drugi put pregledala me preko trbuha, ali je rekla da ce za 4 tjedna radit vaginalni pregled..
Meni je mjerila nuhalni jer sam odbila ici na kombinirani, ne znam jel to radi ako se ide na kombinirani pa ti mozda zato nije. Ajmee meni jos nije nijednom preko trbuha, bas me to zivcira, idem iduci tjedan i nadam se da ce mi vec jednom raditi UZV preko trbuha 😂
Da, i ja sam odbila kombinirani pa mi je rekla da ni onda bar voljela visjeti taj nuhalni u tim tjednima..
Stvarno nebi znala rec.. Na slijedecem pregledu cu ju bas Pitat sta je s nuhalnim. Ne virujen da to ima veze s kombiniranim jer je on za detekciju primjerice sindroma
Kolko su vam mjerili nuhalni? Ja sam vidla da je dvaput mjeril i dvaput bilo 0.14. Samo je skomentirao jako dobro.. i to je bilo sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji