Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    07. Ožujak 2020. 08:15

Kokica dobrodosla 🍀🍀
    Ja te skroz razumijem, u pocetku sam imala krvarenja koja su bila onak kao da je M krenula.. Jednom kad sam vidjela sam se srusila od straha. Mislila sam da nece biti nista od ove trudnoce, ali eto srceko kuca i dalje ❤️
    Pila sam Duphaston i stavljala utrogestan. Nisam morala mirovati (u prvoj trudnoci u Hr jesam 2 tjedna strogo). 
    "To je normalno,desava se" cula sam valjda od svih koji su me pregledali.. (bez bolova i izljeva prevelikih) Tako da sam i ja pocela misliti da je to normalno i eto tu sam 😊A tak ces i ti! 

Marta14
    07. Ožujak 2020. 08:18

Vi ste vec u shopping krenulee!!Sad moram i ja, sve se kao suzdrzavam 🙈

Mozete mi reci kako pise na slici od utz za cerviks, koliko cm je? Ja ne kuzim gdje to pise..
    (Mozda vi iz De) 

Napokon 2804
    07. Ožujak 2020. 08:21

Marta14

Napokon🙈
    Moj je isto ok sto se pomaganja tice, radi po kuci, gleda da ja sto manje radim i tako..sa djetetom se bavi, psom..
    Sto se financija tice, jos nismo dosli do toga ali on je nekako vise za potrosit (oko svega) nego ja.. Pa vjerujem da nece biti problema. Samo mi je rekao da ne da tolike pare na Cybex Priam kad imam kolica na tavanu 🙈🙈Ali ima pravo..
    ALI nema bas razumijevanja za moje promjene raspolozenja, za ludovanje hormona, ja imam te neke prebacaje koje on ne razumije a meni se ne da objasnjavati pa se cesto zbog toga kacimo.
    Ali mislim da cemo se naviknuti jedno na drugo polako 🙈Tako i vi..

Mislim da se moj nikad nece naviknuti na moje hormone... I ne moze shvatit da je meni najbolje u mom krevetu i da nisam trenutno za ikakvo druzenje i lajsanje... Ne shvaća da ne znam kad cu povratiti, da me grcevi muce, da ne mogu dugo ni sjediti, ni stajati, da se brzo umorim i slicno... To mu je sve ful cudno, jer sve trudnice oko nas su bile poprilično fleksibilne i sad njemu sve ovo na neki nacin izgleda kao glumatanje... Onda mu kuma objašnjava sta ga ceka sve, sta je dobro, sta nije dobro, da je svaka zena drugacija, da sam ja osjetljivija, i zbog op, i zbog svega... Da me pusti, da cu se ustat iz kreveta kad se budem osjećala spremno i sigurno i slicno... Da se razumijemo, skuham rucak, odem sa njim u trgovinu, operem wc, kupatilo, usisam, sve one jednostavne poslove... 
    Najbolje bi se osjećala kad bi imala mali prozorčić da nonstop mogu gledat bebicu kako raste... 

Napokon 2804
    07. Ožujak 2020. 08:25

Marta14

Vi ste vec u shopping krenulee!!Sad moram i ja, sve se kao suzdrzavam 🙈
    .
    Mozete mi reci kako pise na slici od utz za cerviks, koliko cm je? Ja ne kuzim gdje to pise..
    (Mozda vi iz De)

Meni za cervix nista nije spominjala, a ja se skroz smuvala, pa sam zaboravila i pitat... 
    Jos nisam, ali mislim da cu nakon sljedećeg pregleda lagano krenuti sa robicom, ono neutralno sve, bodiji, carapice, kapice i tako...  Cisto da imam sta gledati... Namjestaj cu kasnije, jer moramo stan kreciti, pa kad to sve sredimo, onda cu to... Kolica ću dobiti na poklon, samo trebam naci sta mi se sviđa... I tako... 

Ledolina
    07. Ožujak 2020. 08:32

Hej cure, šta mislite jel mi vrijedi ići na hitnu zbog konstantnih mučnina, općenito lošeg stanja i povraćam više nego inaće... Ne znam jel daju oni infuziju trudnicama ili baš moram ići kod dežurnog gin. u bolnicu jer moj ne radi, a ne vjerujem ni da mi može šta pomoći osim reći proći će. . 

Napokon 2804
    07. Ožujak 2020. 08:33

https://ibb.co/jHt4Tg8 
    Hmmm baš me zanima da li je istina 

Napokon 2804
    07. Ožujak 2020. 08:34

Ledolina

Hej cure, šta mislite jel mi vrijedi ići na hitnu zbog konstantnih mučnina, općenito lošeg stanja i povraćam više nego inaće… Ne znam jel daju oni infuziju trudnicama ili baš moram ići kod dežurnog gin. u bolnicu jer moj ne radi, a ne vjerujem ni da mi može šta pomoći osim reći proći će. .

Obavezno na hitnu oni ce te dalje slati... U ovom periodu je vrlo važno da se hidratiziramo, a dehidrirst možeš lako, tako da pravac hitna

Tonks
    07. Ožujak 2020. 08:37

Ledolina

Hej cure, šta mislite jel mi vrijedi ići na hitnu zbog konstantnih mučnina, općenito lošeg stanja i povraćam više nego inaće… Ne znam jel daju oni infuziju trudnicama ili baš moram ići kod dežurnog gin. u bolnicu jer moj ne radi, a ne vjerujem ni da mi može šta pomoći osim reći proći će. .

Ledolina, ako ti povraćanje baš nikako ne staje svakako odi na hitnu (meni je gin rekla da ako mi povraćanje ne staje, tj ako se ništa ne zadržava u meni pa čak ni voda da odem na hitni ginekološki u Vinogradsku da mi tamo daju infuziju). Ali ja bi imala možda dva dana za redom takvo povraćanje i onda dan iza samo ujutro, pa za par dana opet... Ali nisam otišla na kraju. Sada samo mučnine imam ujutro, valjda se smiruje. 

Miss Princess, koji je to krevetić, mogu te zamoliti za link? :D

Marta14
    07. Ožujak 2020. 08:46

Napokon nadam se da ce brzo proci takvo stanje!
    Ja sam bila bas bezvoljna, lezala samo, nisam bas puno radila.. Nisam htjela van, ma nisam imala volje za nista.. Srecom nisam povracala.. Onda me prosli vikend viroza pokosila, i sad zadnja 3 dana kao da sam se preporodila. Imam energije odjednom, samo radim nesto, cistim, spremam, zelim van.. Nadam se da ce potrajati 😅

Ninche9
    07. Ožujak 2020. 08:49

Ne znam cure, i nasim momcima treba vremena da se naviknu na trudnocu, nama zenama to dode nekako prirodno, cim vidimo plusic na testu odmah smo u sedmom nebu i cuvamo trbuh a ono sto oni vide je nas koje smo do jucer hodale u tangama i bile zabavne i za akciju odjednom lezimo u krevetu, nije nam dobro, ne mozemo nis tako da i ja svog pomalo razumijem.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.