Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    07. Ožujak 2020. 10:14

Marta14

Ja sam u prvoj osjetila u 18tom tjednu..
    Da li se vama kuzi trbuh? Meni je ogroman nekako, ne znam sta je ovo 🙈 Bas tvrdo ne salo.. U prvoj mi se kasnije vidjelo.
    Ali vidim ga samo sa strane na ogledalu, ovako kad dolje pogledam ne vidim nista jer su mi i cice ogromne 😅

Meni je prva trudnoća. Bas je neobičan osjećaj, kao leptirici 😊 Trbuh se navodno jace kuzi u drugoj trudnoci pa je normalno da ti se vidi vec sad. Meni zadnjih tjedana naočigled raste 😅

Ne mogu staviti link za kolijevku, ali zove se Cozee, sterling silver prijenosna kolijevka 🤗

Tonks
    07. Ožujak 2020. 10:31

Princess Mimi

Marta14

Ja sam u prvoj osjetila u 18tom tjednu..
    Da li se vama kuzi trbuh? Meni je ogroman nekako, ne znam sta je ovo 🙈 Bas tvrdo ne salo.. U prvoj mi se kasnije vidjelo.
    Ali vidim ga samo sa strane na ogledalu, ovako kad dolje pogledam ne vidim nista jer su mi i cice ogromne 😅

Meni je prva trudnoća. Bas je neobičan osjećaj, kao leptirici 😊 Trbuh se navodno jace kuzi u drugoj trudnoci pa je normalno da ti se vidi vec sad. Meni zadnjih tjedana naočigled raste 😅

Ne mogu staviti link za kolijevku, ali zove se Cozee, sterling silver prijenosna kolijevka 🤗

Hvala ti! I sorry sto sam te preimenovala u miss princess jao 🙈😂

Uhh meni još nekako ništa od trbuha, izgledam kao da sam malo više pojela, i to mi stvori paniku što ne raste još 😅
    Ali da, Želja, sve je to super normalno dok bol nije neizdrživa. 

Skakavac
    07. Ožujak 2020. 10:35

Tonks ako nije bzvz da ja preporucim, to bi bila poliklinika Cito na Trsteniku. Bila sam na pregledu kod dr Nađe Aračić tada sa 5+6 po zadnjoj menstruaciji. Zena je predivna. Odma je napomenila da je u ranim tjednima moguce da ne cujemo srce i ne vidimo plod, osim gestacijske i žumanjčane.. Sve je individualno, no da se ne plasim. Nakon minutu, potvrdila je trudnoću, čuli su se otkucaj i rekla je da je sve u redu. Dobila sam 3 slike, a pregled platila 350 kn. Topla preporuka. Jako brzo daju termin. 

Skakavac
    07. Ožujak 2020. 10:37

Ajme sta san smotana, kom je bija za Sara2020. Kako san samo krivo svatila kom od Tonks. Sorry cure🙄

07. Ožujak 2020. 10:44

Skakavac

Ajme sta san smotana, kom je bija za Sara2020. Kako san samo krivo svatila kom od Tonks. Sorry cure🙄

Pao mi je Cito na pamet. Rodica mi je Mimicu preporucila al stvarno mislim da nece imat mista da me primi.

Skakavac
    07. Ožujak 2020. 10:53

Mana_Mare da, za njih cujem samo pohvale.. Super da si zadovoljna. Ja sam kod svoje soc ginek koja mi je i vise nego super. Ali kada nisam mogla cekat prvi pregled zbog straha, pravac Cito i nisan pozalila.
    Sara2020  nazovi, nemas sta izgubit. Aračićka je stvarno pristupačan zena. Ako ne bude kod Nimuce, mogla bi kod nje. Bitno imaju dobar uzv i da uspijes saznat sve sta te zanima

danchy1990
    07. Ožujak 2020. 11:21

Sara2020

sunce1

danchy1990

Sara2020

Što je najtragičnije, u nedilju tribamo za Hrvatsku, ne znan dal da ostanem pa u svoje ginekologice ili da odem u Hrv i platim privatni pregled da znam na cemu sam…

Moja preporuka je da čekaš pregled kod svoje doktorice,pa ako je sve uredu polako na put

I ja bih isto tako. Inace ces sutra cijela u nervozi prelaziti dugi put,nije pametno.

Trebali bi u nedilju avionom, uru i po je let do Splita. A doktorica nammi radi od ponediljka tek, jedino sto smo sinoc pricali i sjetila se naknadno, da oni kad sam dosla su mi dali čašicu da se pomokrim. I ja nisan mogla. Jer sam se ispraznila neton prije odlaska u bolnicu. Muž je otišao do ureda koji mu je priko puta bolnice i donio mi bocu od litre koju sam ja strusila u sekund da se mogu izmokrit. U međuvremenu je ona dosla, pokupila me i sa mnom odma na pregled. Ja sam bila puuunog mjehura. Nadam se da je i to doprinijelo tome da se ne vidi( uzasno se nadan). O rezoluciji aparata i slike ultrazvuka necu pricat. Kod moje doktorice se beba od 3 mm vidjela tako bistro i savršeno. i srce kako lupa. A ovdje sve mutno. Neznan sta da mislim.

Znaš li nešto više o pregledu sa punim mjehurom ili praznim? I ja sam jučer išla na uzv sa punim. Na što utječe?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

07. Ožujak 2020. 11:47

danchy1990

Sara2020

sunce1

danchy1990

Sara2020

Što je najtragičnije, u nedilju tribamo za Hrvatsku, ne znan dal da ostanem pa u svoje ginekologice ili da odem u Hrv i platim privatni pregled da znam na cemu sam…

Moja preporuka je da čekaš pregled kod svoje doktorice,pa ako je sve uredu polako na put

I ja bih isto tako. Inace ces sutra cijela u nervozi prelaziti dugi put,nije pametno.

Trebali bi u nedilju avionom, uru i po je let do Splita. A doktorica nammi radi od ponediljka tek, jedino sto smo sinoc pricali i sjetila se naknadno, da oni kad sam dosla su mi dali čašicu da se pomokrim. I ja nisan mogla. Jer sam se ispraznila neton prije odlaska u bolnicu. Muž je otišao do ureda koji mu je priko puta bolnice i donio mi bocu od litre koju sam ja strusila u sekund da se mogu izmokrit. U međuvremenu je ona dosla, pokupila me i sa mnom odma na pregled. Ja sam bila puuunog mjehura. Nadam se da je i to doprinijelo tome da se ne vidi( uzasno se nadan). O rezoluciji aparata i slike ultrazvuka necu pricat. Kod moje doktorice se beba od 3 mm vidjela tako bistro i savršeno. i srce kako lupa. A ovdje sve mutno. Neznan sta da mislim.

Znaš li nešto više o pregledu sa punim mjehurom ili praznim? I ja sam jučer išla na uzv sa punim. Na što utječe?

Po tome da me svaki al svaki put pitala jesam li ispraznila mjehur netom prije ulaska u njen ured gdje me pregledaje ultrazvukom. Njena medicinska sestra bi redovito dosla po mene prije i poslala u wc da ispraznim mjehur, makar samo kapljicu. Jer kao, za vaginalni pregled treba mjehur bit potpuno prazan. ja se sad hvatam za slamku, al nadam se da je pogriješila ova sinoć. Užasno se nadam 

07. Ožujak 2020. 11:48

Sara2020

danchy1990

Sara2020

sunce1

danchy1990

Sara2020

Po tome da me svaki al svaki put pitala jesam li ispraznila mjehur netom prije ulaska u njen ured gdje me pregledaje ultrazvukom. Njena medicinska sestra bi redovito dosla po mene prije i poslala u wc da ispraznim mjehur, makar samo kapljicu. Jer kao, za vaginalni pregled treba mjehur bit potpuno prazan. ja se sad hvatam za slamku, al nadam se da je pogriješila ova sinoć. Užasno se nadam

i utječe na to da katkad ultrazrake koje idu kroz pun mjehur mogu iskriviti sliku ultrazvuka. Posebice kad je embrij još malen u prvim tjednima trudnoće.

07. Ožujak 2020. 12:06

Mana_Mare

Skakavac

Mana_Mare da, za njih cujem samo pohvale.. Super da si zadovoljna. Ja sam kod svoje soc ginek koja mi je i vise nego super. Ali kada nisam mogla cekat prvi pregled zbog straha, pravac Cito i nisan pozalila.
    Sara2020 nazovi, nemas sta izgubit. Aračićka je stvarno pristupačan zena. Ako ne bude kod Nimuce, mogla bi kod nje. Bitno imaju dobar uzv i da uspijes saznat sve sta te zanima

Moj socijalni vec stariji i veceina kod njega kao i ja ide samo po uputnice, to daje bez problema, a preglede sve privatno u Cito

I ja sam uspila maloprije u Cito dogovorit za ponedjeljak ujutro. Živile veze🙈 Držite fige. Ne znam, prva mi je trudnoća, baš sam uplašena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.