Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    06. Ožujak 2020. 19:30

Nevjerojatno koliko nas je cura već napustilo. 😔 Jedva čekam da mi prođu rizični tjedni i da sve bude dobro na sljedećem pregledu. 
    Bruna, žao mi je da se plod ne vidi još. Nadam se da ipak još ima nade. 🙏
    Danchi, očito tvoj dr.ni sam ne zna sto govori. Svakako ti od sveg srca želim da je sve to greška i da bebi kuca hrabro srce. ❤️❤️❤️
    Skakavac, nema ništa ljepše nego čuti dobre vijesti sa pregleda. 😍 Bravo! A sad opušteno i uživaj koliko možeš. 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

06. Ožujak 2020. 20:24

Skakavac

fenjer

Skakavac

Umalo zaboravila sebe i svoj danasnji pregled 😅 prije sat vremena smo ga obavili. Ginek kaze da je sve u najboljem redu, dugi smo 14 cm bez nozica 😇 ovog puta se jasno vidila i kraljeznica, oci, uska, mozak i koljena. Zahvalni Bogu, cekat iduci pregled i polako. Zelim vam svima dobre preglede i samo pozitivne misli. Lip je osjecaj doc ovde podilit svoju sricu 💞🤗

Ajme vec 14cm, pravog malog dalmosa/dalmosicu imas 😍 bas super, drago mi je!! Jel ti znas spol?

Hvala ti draga 🤗💞 a dragome Bogu hvala da je sve uredu. Nevjerojatno je Vidit kako se okreće, da su dijelovi tijela vec dobro vidljivi.. Cudo, nista manje. Spol ne znam, odlucili smo da necemo Pitat 🤭😌
    Zab san ko je pita za dalmose, ja san iz Splita 🙋‍♀️💃

Jesan i ja splitska 😊 al zadnjih par god sam u DE. Fali mi sunce jedino 😊😊😊

• Evana
    06. Ožujak 2020. 21:00

Pozdrav svima :)
    U ponedjeljak sam napravila test jer mi je kasnila i vidjela sam dvije crtice jasne i odmah su se pojavile. Jučer sam bila na pregledu kod ginekologinje i rekla mi je da sam trudna 5 tjedana i 6dana (znaci danas 6 tjedana), ali da ne moze sa sigurnoscu reci vidi li otkucaje ili ne i da dodem opet za 2 tjedna. Je to normalno? Rekla je da je sve ostalo na ultrazvuk uredno na uzv. Tsh koji sam vadila prije nego sto sam znala da sam trudna (14.2.) mi je 3.5 sto je ok za normalno stanje, ali za trudnice je previsoko. Je li netko imao problema zbog toga? U utorak bih trebala na pregled kod endokrinologa a mene je strah da nesto ne bude do tad. Prva mi je trudnica pa mi se sve cini kao strasna i velika stvar. 

Marta14
    06. Ožujak 2020. 21:12

Evana dobrodosla 😊🍀 Neka ti bude uredna i skolska trudnoca! Ovo za utz i otkucaje je jos rano.. I to je normalno. Za 2 tjedna bi trebala vidjeti kako titra 😊 Ovo za tsh ne znam ali vjerujem da bi ti doktorica rekla da je nesto hitno, sto ne moze do utorka cekati..

Danchy biti ce to u redu 🍀🍀🍀

2020
    06. Ožujak 2020. 21:32

Evana

U ponedjeljak sam napravila test jer mi je kasnila i vidjela sam dvije crtice jasne i odmah su se pojavile. Jučer sam bila na pregledu kod ginekologinje i rekla mi je da sam trudna 5 tjedana i 6dana (znaci danas 6 tjedana), ali da ne moze sa sigurnoscu reci vidi li otkucaje ili ne i da dodem opet za 2 tjedna. Je to normalno? Rekla je da je sve ostalo na ultrazvuk uredno na uzv. Tsh koji sam vadila prije nego sto sam znala da sam trudna (14.2.) mi je 3.5 sto je ok za normalno stanje, ali za trudnice je previsoko. Je li netko imao problema zbog toga? U utorak bih trebala na pregled kod endokrinologa a mene je strah da nesto ne bude do tad. Prva mi je trudnica pa mi se sve cini kao strasna i velika stvar.

Cestitke Evana i ostale nove trudnice 😊 ne brini ništa za srce, još je rano. 
    Nisam pisala dugo na forumu jer mi se apsolutno ništa special nije događalo ali pratim cijelo vrijeme. Ja sam tek prekjučer vadila krv i danas uzela nalaz pa sam isto full zabrinuta za TSH 3.47, cijeli dan šizim i brinem se. Sljedeći tjedan ću kod gin (zvala sam ga ali on nije baš zabrinut za to). Prije IVF mi je bio 1.98. Svuda piše da bi trebao biti ispod 2.5 u trudnoći, ali po nekim novim istraživanjima postoji mišljenje da je sve ok do 4 pa me to malo tješi.. Naravno, postoji terapija koja to uspješno rješava ali kad kreneš čitat sve moguće članke po internetu da u prvom tromjesečju može utjecati na pobačaj, razvoj ploda, IQ itd nije ti baš svejedno... Evana, ipak mislim da se ne trebamo previše brinuti jer su žene s puuuuno gorim TSH uspješno ostvarile trudnoću 🙂

• NinaJ
    06. Ožujak 2020. 21:32

Evana

Meni tsh preko 4 ginekologica se ne zabrinjava, endokrinolog rekao da sam dosla na vrijeme i da nems mjesta panici i da za 2 tjedna ponovo vadim krv da vidi ako ce mi uvesti terapiju. I sad cekam, ima ovdje puno cura kojima su odmah uveli terapiju, ili su cak bile ns tabletama vec. Sve je to od osobe do osobe. I ja sam se jako brinulavzbog toga, ali sta cu. Nadam se najboljem 😊😊

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 21:55

Kako se vaši muževi ponasaju? Moj je sve super nježan, radi sve po kuci, ne da meni ništa fizički da radim... Ali sto se financija tice tu je katastrofa. Dogovor je bio od moje plaće cemo stavljati maksimalno koliko možemo na stranu, pa da imam ciste kes pare i za kindu, i za kolica, robicu, ma sve sto treba za bebu... Međutim on odjednom ima ideju da bi mogao raditi ovo na autu, pa ono na autu, i tu je vec otislo 2000 kuna na njegovo popravljanje auta. Pa mi je maloprije dosao na ideju da bi mogli uzet nove felge i nove ljetne gume, a gume prosle godine kupljene, doslovno u savršenom stanju. I nonstop takve ideje, a cim nesto spomenem, on ne sekiraj se bit ce, ne sekiraj se bit ce, a ja mu lijepo govorim ja zelim novce sad i odmah imat ako odlučim bas sad ic kupiti nesto... Medutim on to ne shvaća i samo se svadamo oko novaca... 

06. Ožujak 2020. 22:20

Ej žene da vam se ja javim da vidim jeste vi imali ovaj problem. Ja san trenutno na Hitnoj, ugl, danas smo dosta setali i sad kad san dosla kući vidjela sam smeđi iscjedak i nekakve blijedo roze komadice na papiru nakon sta sam se obrisala. Stvarno ne znam sta to znaci. Uzasno sam zabrinuta. 

tashee7
    06. Ožujak 2020. 22:37

Sara2020

Ej žene da vam se ja javim da vidim jeste vi imali ovaj problem. Ja san trenutno na Hitnoj, ugl, danas smo dosta setali i sad kad san dosla kući vidjela sam smeđi iscjedak i nekakve blijedo roze komadice na papiru nakon sta sam se obrisala. Stvarno ne znam sta to znaci. Uzasno sam zabrinuta.

Samo smireno, ne mora ništa biti. I ja sam imala 3 dana za redom smedi iscjedak u 7.tt,  otišla na hitnu i bilo je sve ok. Može bit da ti je pukla neka kapilarica kod širenja maternice, ništa strašno.. Samo malo više mirovati.. 
    Držim fige da je tako :)

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 22:49

Sara2020

Nadam se da nije ništa opasno.... Javljaj sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.