Što je najtragičnije, u nedilju tribamo za Hrvatsku, ne znan dal da ostanem pa u svoje ginekologice ili da odem u Hrv i platim privatni pregled da znam na cemu sam…
To je malo sad zeznuto... Mozda da pomaknes put za ponedjeljak poslje pregleda
Želja super, lip pozdrav ti saljen
Nada23 i ja kazem, Bogu hvala. Zelim vam svima samo dobre preglede.
Glupo je to pisat, receno je vise puta, ali pokusajte se cim manje stresirat. Ruzan je ali i koliko toliko olakotan osjecaj da nista nije u nasim rukama. Preostaje samo razmisljat pozitivno, nadati se najboljem ishodu.. Zelim svima srecu od srca, dan po dan.
Sara2020 to ti virujen 🤭😍
Kako se vaši muževi ponasaju? Moj je sve super nježan, radi sve po kuci, ne da meni ništa fizički da radim… Ali sto se financija tice tu je katastrofa. Dogovor je bio od moje plaće cemo stavljati maksimalno koliko možemo na stranu, pa da imam ciste kes pare i za kindu, i za kolica, robicu, ma sve sto treba za bebu… Međutim on odjednom ima ideju da bi mogao raditi ovo na autu, pa ono na autu, i tu je vec otislo 2000 kuna na njegovo popravljanje auta. Pa mi je maloprije dosao na ideju da bi mogli uzet nove felge i nove ljetne gume, a gume prosle godine kupljene, doslovno u savršenom stanju. I nonstop takve ideje, a cim nesto spomenem, on ne sekiraj se bit ce, ne sekiraj se bit ce, a ja mu lijepo govorim ja zelim novce sad i odmah imat ako odlučim bas sad ic kupiti nesto… Medutim on to ne shvaća i samo se svadamo oko novaca…
Moj dečko(/buduci muz) ne razmislja ni o cemu drugom nego o financiranju svatova i preuredenja sobe za bebu.
Da sam na tvom mjestu, pricala bih s njime zasto je nesto trenutno potrebno na autu, ali ne na način da ga napadam već čisto informativno. Ako već želi nešto za auto, ajmo krenuti od toga da kupimo neku kvalitetnu sjedalicu, a s time i kolica i ostalo. Možda će onda shvatiti koliki su troskovi pripreme za bebu i prestat mislit na auto.
Nešto ću morat poduzeti. Mislim naravno u auto treba uložiti i napraviti ga sigurnim za nas i dijete, al ono, pretjeruje.....
Gledam malo po netu i nasla sam Kinderbett 3 u 1 i baš mi se sviđa ta kombinacija...
Sara2020 komentar se odnosia na sunce U Splitu, da nebi bilo zabune. Sta se tice dolaska, ja bi se vec sada narucila u priv ginek i odma po dolasku U Split, otisla po misljenje
Kako se vaši muževi ponasaju? Moj je sve super nježan, radi sve po kuci, ne da meni ništa fizički da radim… Ali sto se financija tice tu je katastrofa. Dogovor je bio od moje plaće cemo stavljati maksimalno koliko možemo na stranu, pa da imam ciste kes pare i za kindu, i za kolica, robicu, ma sve sto treba za bebu… Međutim on odjednom ima ideju da bi mogao raditi ovo na autu, pa ono na autu, i tu je vec otislo 2000 kuna na njegovo popravljanje auta. Pa mi je maloprije dosao na ideju da bi mogli uzet nove felge i nove ljetne gume, a gume prosle godine kupljene, doslovno u savršenom stanju. I nonstop takve ideje, a cim nesto spomenem, on ne sekiraj se bit ce, ne sekiraj se bit ce, a ja mu lijepo govorim ja zelim novce sad i odmah imat ako odlučim bas sad ic kupiti nesto… Medutim on to ne shvaća i samo se svadamo oko novaca…
Moj dečko(/buduci muz) ne razmislja ni o cemu drugom nego o financiranju svatova i preuredenja sobe za bebu.
Da sam na tvom mjestu, pricala bih s njime zasto je nesto trenutno potrebno na autu, ali ne na način da ga napadam već čisto informativno. Ako već želi nešto za auto, ajmo krenuti od toga da kupimo neku kvalitetnu sjedalicu, a s time i kolica i ostalo. Možda će onda shvatiti koliki su troskovi pripreme za bebu i prestat mislit na auto.
Nešto ću morat poduzeti. Mislim naravno u auto treba uložiti i napraviti ga sigurnim za nas i dijete, al ono, pretjeruje…..
Gledam malo po netu i nasla sam Kinderbett 3 u 1 i baš mi se sviđa ta kombinacija…
želim ti sreću u razgovoru :)
Možeš poslati link molim te?
Što je najtragičnije, u nedilju tribamo za Hrvatsku, ne znan dal da ostanem pa u svoje ginekologice ili da odem u Hrv i platim privatni pregled da znam na cemu sam…
Ako možeš platiti zašto ne bi otišla privatno u toj državi? Ako ne možeš ići nakon pregleda u ponedjeljak, odi u Hrvatskoj privatno, sigurno imaju modernije aparate od te bolnice.
Na tu foru... Kinda, podloga za presvlačenje, ladice... A kasnije kad bude velik bebac za kindu, dobije krevet i nocni ormarić.... Po meni je to super jer mi spavaća nije pre velika, a iskoristivo je i dalje
Moja preporuka je da čekaš pregled kod svoje doktorice,pa ako je sve uredu polako na put
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji