Pa Danchy beba ne bi takva/tolika bila bez srcane reakcije..?🧐🧐
Znas dobro njemacki? 🙈
Happy ja sam bila u 10tom
Tonks trudnicka je gdje upisuje podatke, o tebi i bebi nakon pregleda. Tvoju kilazu, tlak, obujam trbuha.. Itd itd
Nekad su zene imale i u hrv tu knjizicu, to sad navodno vise nema.. U njemackoj to postoji i meni je to super, sve je na jednom mjestu, nemam ni fascikle ni papire, samo tu jednu knjizicu.
Danchy evo stvarno ja ne znam sto se dogodilo/dogada, on prica jedno a radi drugo? Iduci pregled je za tjedan dana u petak?
I ja mislim da beba nebi bila ovakva da joj srceko ne kuca. Vidi razlike izmedu ovog Uzv s 11tt i netko je stavio s 9tt, oni brzo rastu i razvijaju se
Da, ali dok sam citala na drugim temama sam skuzila da ima dosta cura koje nisu dobile knjizicu
Vidi moj savjet ti je otidi na hitnu kao pod bolovima i odbi hospitalizaciju. Samo da provjeris sta ce oni reci... A i bit ces mirnija preko vikenda...
Sto se trudnicke knjižice tice ima je i u hrv, kuma moja isto trudna i dobila ju na pregledu kod gin cim je srce prokucalo...
Ajmee cure slikice su prekrasneee 😍😍 jedva cekam da iduci tjedan i na vidim svoje zlato 🤗
U kojim ste tjednima bile na pregledu?
Bila na samom početku kad se vidjela samo gv zatim 7 tjedan di smo vidjeli srceko kako kuca i sad 10 tjedan... Bebac je manji za 5 dana... Sljedeći pregled 18.3.
Da, ali dok sam citala na drugim temama sam skuzila da ima dosta cura koje nisu dobile knjizicu
Kod moje gin u Zg nema nitko trudnicku, imam pun fascikl papira, a nisam jos ni na pola trudnoce 😅
Znas dobro njemacki? 🙈
Tonks trudnicka je gdje upisuje podatke, o tebi i bebi nakon pregleda. Tvoju kilazu, tlak, obujam trbuha.. Itd itd
Pa da,i meni je sve to sumnjivo. Sigurna sam u to što sam vidjela. I trbuh raste,ma sve kako treba biti osim srčane reakcije.
Znam njemački, i razumjela sam ga sve.
Mogu samo čekati idući tjedan i idući uzv.
Imamo radove u kući pa ni nemam kad imati crne misli,bar mi vrijeme jako brzo prolazi između uzv.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Znas dobro njemacki? 🙈
Pa da,i meni je sve to sumnjivo. Sigurna sam u to što sam vidjela. I trbuh raste,ma sve kako treba biti osim srčane reakcije.
Imamo radove u kući pa ni nemam kad imati crne misli,bar mi vrijeme jako brzo prolazi između uzv.
Ma ja vjerujem da je sve ok... Cim je upisao u knjižicu da ima pulsa... Samo se opusti i budi optimistična
Znas dobro njemacki? 🙈
Ma ja vjerujem da je sve ok… Cim je upisao u knjižicu da ima pulsa… Samo se opusti i budi optimistična
Sve dok su simptomi tu,ja vjerujem da sam trudna. Otići ću do doktorice opće prakse pa ću vidjeti šta će ona preporučiti.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji