Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    06. Ožujak 2020. 18:11

Pa Danchy beba ne bi takva/tolika bila bez srcane reakcije..?🧐🧐
    Znas dobro njemacki? 🙈
    Happy ja sam bila u 10tom
    Tonks trudnicka je gdje upisuje podatke, o tebi i bebi nakon pregleda. Tvoju kilazu, tlak, obujam trbuha.. Itd itd 

Tonks
    06. Ožujak 2020. 18:23

Hmm to se dobije kod hzzo ginekologa ili? 

Ninche9
    06. Ožujak 2020. 18:23

Nekad su zene imale i u hrv tu knjizicu, to sad navodno vise nema.. U njemackoj to postoji i meni je to super, sve je na jednom mjestu, nemam ni fascikle ni papire, samo tu jednu knjizicu.
    Danchy evo stvarno ja ne znam sto se dogodilo/dogada, on prica jedno a radi drugo? Iduci pregled je za tjedan dana u petak?
    I ja mislim da beba nebi bila ovakva da joj srceko ne kuca. Vidi razlike izmedu ovog Uzv s 11tt i netko je stavio s 9tt, oni brzo rastu i razvijaju se 

Marta14
    06. Ožujak 2020. 18:25

Da, ali dok sam citala na drugim temama sam skuzila da ima dosta cura koje nisu dobile knjizicu

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 18:26

Vidi moj savjet ti je otidi na hitnu kao pod bolovima i odbi hospitalizaciju. Samo da provjeris sta ce oni reci... A i bit ces mirnija preko vikenda... 

Sto se trudnicke knjižice tice ima je i u hrv, kuma moja isto trudna i dobila ju na pregledu kod gin cim je srce prokucalo... 

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 18:38

happy_m

Ajmee cure slikice su prekrasneee 😍😍 jedva cekam da iduci tjedan i na vidim svoje zlato 🤗
    U kojim ste tjednima bile na pregledu?

Bila na samom početku kad se vidjela samo gv zatim 7 tjedan di smo vidjeli srceko kako kuca i sad 10 tjedan... Bebac je manji za 5 dana... Sljedeći pregled 18.3. 

06. Ožujak 2020. 18:41

Marta14

Da, ali dok sam citala na drugim temama sam skuzila da ima dosta cura koje nisu dobile knjizicu

Kod moje gin u Zg nema nitko trudnicku, imam pun fascikl papira, a nisam jos ni na pola trudnoce 😅

danchy1990
    06. Ožujak 2020. 19:02

Marta14

Znas dobro njemacki? 🙈
    Tonks trudnicka je gdje upisuje podatke, o tebi i bebi nakon pregleda. Tvoju kilazu, tlak, obujam trbuha.. Itd itd

Pa da,i meni je sve to sumnjivo. Sigurna sam u to što sam vidjela. I trbuh raste,ma sve kako treba biti osim srčane reakcije.
    Znam njemački, i razumjela sam ga sve.
    Mogu samo čekati idući tjedan i idući uzv.
    Imamo radove u kući pa ni nemam kad imati crne misli,bar mi vrijeme jako brzo prolazi između uzv.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 19:11

danchy1990

Marta14

Znas dobro njemacki? 🙈

Pa da,i meni je sve to sumnjivo. Sigurna sam u to što sam vidjela. I trbuh raste,ma sve kako treba biti osim srčane reakcije.
    Imamo radove u kući pa ni nemam kad imati crne misli,bar mi vrijeme jako brzo prolazi između uzv.

Ma ja vjerujem da je sve ok... Cim je upisao u knjižicu da ima pulsa... Samo se opusti i budi optimistična 

danchy1990
    06. Ožujak 2020. 19:15

Napokon 2804

danchy1990

Marta14

Znas dobro njemacki? 🙈

Ma ja vjerujem da je sve ok… Cim je upisao u knjižicu da ima pulsa… Samo se opusti i budi optimistična

Sve dok su simptomi tu,ja vjerujem da sam trudna. Otići ću do doktorice opće prakse pa ću vidjeti šta će ona preporučiti.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.