Umalo zaboravila sebe i svoj danasnji pregled 😅 prije sat vremena smo ga obavili. Ginek kaze da je sve u najboljem redu, dugi smo 14 cm bez nozica 😇 ovog puta se jasno vidila i kraljeznica, oci, uska, mozak i koljena. Zahvalni Bogu, cekat iduci pregled i polako. Zelim vam svima dobre preglede i samo pozitivne misli. Lip je osjecaj doc ovde podilit svoju sricu 💞🤗
Ajme vec 14cm, pravog malog dalmosa/dalmosicu imas 😍 bas super, drago mi je!! Jel ti znas spol?
Danchy nije svugdje u njemackoj tako i nebi smjelo biti, i ja tu zivim, samo sto on valjda ne zna raditi posao kako treba, takvima se treba postavit i reci i sta sad sta da radim ? Saljite me nekom drugom, nema druge formule. oprosti sto sam ljuta dok ovo pisem jako me boli takav odnos lijecnika i onda bi se mi morale praviti da je sve u redu a ne znamo jadne na koju stranu bi se okrenule u ovoj najosjetljivijoj situaciji
Sto je jos rekao, jel znao reci velicinu ploda ili ista korisno? Jesi uspjela ista vidjeti sama na uzv?
Saljem veliki hug i ipak me drzi da ima sunca nakon kise.
Mozda, ali samo mozda da odes za vikend na hitnu pod izlikom bolova, pa da ti netko drugi napravi uzv? Znam da nije najbolje rijesenje al posto tu nije lako otići nekome drugome na pregled
Danchy nije svugdje u njemackoj tako i nebi smjelo biti, i ja tu zivim, samo sto on valjda ne zna raditi posao kako treba, takvima se treba postavit i reci i sta sad sta da radim ? Saljite me nekom drugom, nema druge formule. oprosti sto sam ljuta dok ovo pisem jako me boli takav odnos lijecnika i onda bi se mi morale praviti da je sve u redu a ne znamo jadne na koju stranu bi se okrenule u ovoj najosjetljivijoj situaciji
Sto je jos rekao, jel znao reci velicinu ploda ili ista korisno? Jesi uspjela ista vidjeti sama na uzv?
Mozda, ali samo mozda da odes za vikend na hitnu pod izlikom bolova, pa da ti netko drugi napravi uzv? Znam da nije najbolje rijesenje al posto tu nije lako otići nekome drugome na pregled
Gledala sam na uzv ,pa sad tražim po netu slike sa uzv iz tog tjedna. Čak mi izgleda kao da je sve uredu. Ali eto on ne pronalazi da srce kuca. A ova tvoja ideja za hitnu mi je već padala na pamet,ali nisam sigurna. Ne mogu si trenutno priuštiti ležanje u bolnici i ležanje uopće.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Gledala sam na uzv ,pa sad tražim po netu slike sa uzv iz tog tjedna. Čak mi izgleda kao da je sve uredu. Ali eto on ne pronalazi da srce kuca. A ova tvoja ideja za hitnu mi je već padala na pamet,ali nisam sigurna. Ne mogu si trenutno priuštiti ležanje u bolnici i ležanje uopće.
Imas li slike s ultrazvuka svojih? Na njima zna pisati velicina ploda, sitno sa strane.
Znam mogu te razumjeti, to mi jedino pada na pamet da dodes do drugog misljenja i uzvja dam bila sa 11+0 na pregledu, mozda ti mogu pomoci sa svojim uzv
Imas li slike s ultrazvuka svojih? Na njima zna pisati velicina ploda, sitno sa strane.
Ne,tada bi i ja znala možda nešto više. Nije mi dao ni jednu sličicu do sada
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Dancy dok postoji tracak nade u tebi istrazi sve opcije... molim za tebe 🙏🙏🙏 ajme kad cujem koliko manjka empatije ima u tako plemenitom pozivu kao sto je biti lijecnik, zlo!!
Znam mogu te razumjeti, to mi jedino pada na pamet da dodes do drugog misljenja i uzvja dam bila sa 11+0 na pregledu, mozda ti mogu pomoci sa svojim uzv
Stavi nam da se divimo 😍. A i da mogu usporediti dok mi je još urezano u pamćenju. Plod bi već morao pomicati ruke i noge? Kako je to bilo kod tebe?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam bila 10+4 isto ali to se vec kuzi beba.. Ruke noge..
Ne znam nije mi bas jasno ovo sa doktorom i zao mi je jako sto je tako..Odi na hitnu, smisli nesto, nece te pustit da lezis mislim, mogu ti samo tablete dati..
Cure u kojoj sedmici ste vi čuli bebine otkucaje srca. Sutra mi je prva kontrola kod ginića u 13 sati i tacno mi je 7 sedmica ulazim u 8
Sortiraj odgovore
Najstariji