Hvala. Ma problem je da nema nicega u gv, a trebalo bi vec bit. Beta je slaba.
Kako bude bude,nazalost to su situacije na koje ne mozemo utjecati. Nije lako.
Da se i ja javim, posto sam imala losiji nalaz mokrace morala se njemu javit i radio mi ultrazvuk i danas smo vidjeli plod i titranje srceka 🥰🥰🥰❤❤0.49 cm i za sad je sve okej. Sto se tice mokrace moram na urinokulturu i onda cemo vidjeti dalje, rekao je da je normalno to i da su zene rada sklonije tim infekcijama...sta god bude da cemo to kontrolirati 🙏
Hvala. Ma problem je da nema nicega u gv, a trebalo bi vec bit. Beta je slaba.
Kako bude bude,nazalost to su situacije na koje ne mozemo utjecati. Nije lako.
Jel ti to prva beta? De ti nju svakako ponovi za 2 dana i strogo miruj...
Ja kisem, kasljem, balavim, trbusni misici me bole, onak koma se osjecam.... Sinoc mi je lijevi guz trnuo da sam jedva mogla hodati
I dalje nam srce ne kuca 😥. Uopće neznam šta da radim,samo mogu sjediti i čekati da samo krene. Doktor želi da samo krene,pokušala sam i sa drugim mišljenjem ali nam baš nikako ne odgovara radno vrijeme. Evo baš neznam
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
I dalje nam srce ne kuca 😥. Uopće neznam šta da radim,samo mogu sjediti i čekati da samo krene. Doktor želi da samo krene,pokušala sam i sa drugim mišljenjem ali nam baš nikako ne odgovara radno vrijeme. Evo baš neznam
Uistinu mi je žao Danchy... ☹️
Ne znam Dancy, pa ti si vec 10+5..do kad misli cekati da samo krene? Sta je rekao?
Zao mi je jako ❤️
Da odes u bolnicu u gin. ambulantu? Kad vec ne mozes do drugog doktora..
Pitala sam ga kad se to dogodilo,tj koliko je star plod samo me blijedo pogledao.
On je ovdje glavni u bolnici pa mi ne vrijedi tamo ni ići.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pitala sam ga kad se to dogodilo,tj koliko je star plod samo me blijedo pogledao.
Nije mi jasno čemu to "blijedo pogledavanje"? Valjda po veličini ploda može otprilike reć. Mrzim taj manjak empatije u liječnika.
O boze draga drži se.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nije mi jasno čemu to "blijedo pogledavanje"? Valjda po veličini ploda može otprilike reć. Mrzim taj manjak empatije u liječnika.
U Njemačkoj je to normalno. Samo te pregleda i kaže da li je sve uredu. Nikakvih više informacija nema. Ako te nešto zanima traži na internetu. Zato je bio takav pogled,kao da nezna sta bi radio.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji