Nove curke dobro došle, predivno mi je vidjeti koliko nas je jao! 😄
Mi smo danas imali pregled, jos uvijek je bio vaginalni, ali svejedno je moja bolja polovica isla samnom po prvi put 😄
7. 2 cm je velika beba, sve nam je pokazala: mozak, srce, sakice, zeludac, oko 😂, mjehur, rebra... Sljedeći put (za 5 tjedana) ćemo znati spol - jedva čekam!
I netko je nedavno pitao za strije - preporucam od srca bademovo ulje, hladno tijesteno, već 3 mjeseca se mažem i meni je koža savršena od njega, mislim da cu nastavit i nakon trudnoće.
Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?
Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂
Jel daa haha i ja sam gledala u Sloveniji isti vrag skupo je ovak i onak aaallii me zanima da li vrijedi te novce. Nek bude skupo ali ako je kvalitetno (i sigurno) i dugoročno se isplati, zasto ne? 😊😊
Ovo sto vidim da imaju te zene blogerice mi se cine jako super 😊 ali nekako mislim da cemo kupit bebeto,kad dode do toga 😂😂😂
Navodno su bebetto dosta glomazna i teska. I navodno da ta poljska izrada nije najbolja. Nisam sigurna, al opet ne koštaju jeftino, raspitaj se dobro.
A znam da.. prvo sutra pregled pa tek onda o opremi 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mi smo danas imali pregled, jos uvijek je bio vaginalni, ali svejedno je moja bolja polovica isla samnom po prvi put 😄
7. 2 cm je velika beba, sve nam je pokazala: mozak, srce, sakice, zeludac, oko 😂, mjehur, rebra… Sljedeći put (za 5 tjedana) ćemo znati spol - jedva čekam!
I netko je nedavno pitao za strije - preporucam od srca bademovo ulje, hladno tijesteno, već 3 mjeseca se mažem i meni je koža savršena od njega, mislim da cu nastavit i nakon trudnoće.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Baš san sritna ko da san svoje vidila. Ja isto jedva čekam taj 18. da vidim da li je sve u redu. Sve je jos neizvjesno, baš je stresno ovo razdoblje. Nekako,još zaboravim na trenutke da san trudna, onda me umor savlada pa se sjetin da jesam. Baš govorin mužu da ću se ja tek smirit kad se dite počne ritat, al reka je da san izgubljeni slučaj, da ću onda nać nesto drugo oko čega ću se nervirat🙈
7. 2 cm je velika beba, sve nam je pokazala: mozak, srce, sakice, zeludac, oko 😂, mjehur, rebra… Sljedeći put (za 5 tjedana) ćemo znati spol - jedva čekam!
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Baš san sritna ko da san svoje vidila. Ja isto jedva čekam taj 18. da vidim da li je sve u redu. Sve je jos neizvjesno, baš je stresno ovo razdoblje. Nekako,još zaboravim na trenutke da san trudna, onda me umor savlada pa se sjetin da jesam. Baš govorin mužu da ću se ja tek smirit kad se dite počne ritat, al reka je da san izgubljeni slučaj, da ću onda nać nesto drugo oko čega ću se nervirat🙈
Hahah same here!
I kužim te skroz, nisam ni ja skroz svjesna, a kad kao jesam, samo nešto brinem. Neki dan sam umislila da mi garant nesto nije ok jer mi trbuh ne raste nista. 😂 Joooj joj brzo će taj 18., neces se ni okrenut 😍
Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?
Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂
Jel daa haha i ja sam gledala u Sloveniji isti vrag skupo je ovak i onak aaallii me zanima da li vrijedi te novce. Nek bude skupo ali ako je kvalitetno (i sigurno) i dugoročno se isplati, zasto ne? 😊😊
Ovo sto vidim da imaju te zene blogerice mi se cine jako super 😊 ali nekako mislim da cemo kupit bebeto,kad dode do toga 😂😂😂
Navodno su bebetto dosta glomazna i teska. I navodno da ta poljska izrada nije najbolja. Nisam sigurna, al opet ne koštaju jeftino, raspitaj se dobro.
Ovo samo skupljamo informacije 😊😊 sretno sutra! 🙊🙊
[link=https://lilypie.com][/link]
Hahah same here!
I kužim te skroz, nisam ni ja skroz svjesna, a kad kao jesam, samo nešto brinem. Neki dan sam umislila da mi garant nesto nije ok jer mi trbuh ne raste nista. 😂 Joooj joj brzo će taj 18., neces se ni okrenut 😍
Ajme stvarno se nadam, jer ovo nas je baš iznenadilo (glupo je reć) i onda nisi ni zna kolko nešto želiš dok ne dobiješ i ne možeš utjecat nikako na to hoće li ostat il neće. I rekla sam mužu da mi je drago što nam se ovako dogodilo, jer da smo mi pokušavali i npr drugi mjesec zaredom ne bi uspjeli, ja bi umislila sve živo i neživo. I zato skidam kapu svim ženama za MPO, to su lavice 😊
Čitam vase komentare, i bas me sve vise strah pregleda... Ja cu po prvom danu ZM biti 6+6 kad budem išla na pregled, a vidim da vas dosta ima sto se ni sa 7+ nije vidio plod... A bas sam bila sigurna da me super dr narucila, da se sve može vidjeti...
Još vise me SAD brine i beta koju sam vadila sa 4+4, i bila je 706,2 ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Apropo kolica mislim da je najvaznije da nisu teska, ne zauzimaju puno mjesta u gepeku i da ih probate voziti prije kupovine (npr ako cete uzimat polovna prvo probati u ducanu)
Mi smo se bas zeznuli prvi put i gledali samo da budu lijepa i da boja odgovara (ja), na kraju su nam zauzela cijeli gepek, bila su teska, ja sama po stepenicama teglila kolica i torbu u kojoj naravno imas sve od a do z i 12 kompleta rezervne robe, bebu.. i uopce nisu bila nesto super za voznju, abc Design
Ne mogu vjerovati da nesto tako malo a meni vec u glavi robica i sve sto ce nam trebati za dolazak bebe.. Slatke brige
Ovo samo skupljamo informacije 😊😊 sretno sutra! 🙊🙊
Pa da tako i treba. Svaka informacija znaci puno. I ona pozitivna a jos vise negativna.
Hvala 😊 a danas me satrala prehlada i bas se osjecam bezveze 😕
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Čitam vase komentare, i bas me sve vise strah pregleda… Ja cu po prvom danu ZM biti 6+6 kad budem išla na pregled, a vidim da vas dosta ima sto se ni sa 7+ nije vidio plod… A bas sam bila sigurna da me super dr narucila, da se sve može vidjeti…
Još vise me SAD brine i beta koju sam vadila sa 4+4, i bila je 706,2 …
Ako imas kratke cikluse od 25-26 dana vec ce ti se srce vidjet, tako je meni sa 5+4 vec kucalo kao ludo. Ako su ti duzi postoji mogućnost da se ne vidi.
Sortiraj odgovore
Najstariji