Jutrooo!!! 😍😍😍 Jasamja pregled je danas u 17h…tko će dočekat!!!! Samo neka potvrdi T i da je sve di treba biti….mozda cujemo i ❤ al necu se nadat jer je zbilja rano….tek 5+5
Jel ima netko iskustva s noćnim znojenjem? Ja se već treću noć budim okupana u znoju i to po nekoliko puta po noći…iskljucimo sva grijanja u kuci i opet…
Ja imam u 11:45 😁 javim vam kako je proslo. Mislim da se kod nas srce nece cut jer su meni ciklusi po 40ak dana,tako da sigurno nisam trudna 8 tjedana kako mi pise. Bas jedva cekam da mi sve kaze i da naravno potvrdi trudnocu 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?
Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂
Jel daa haha i ja sam gledala u Sloveniji isti vrag skupo je ovak i onak aaallii me zanima da li vrijedi te novce. Nek bude skupo ali ako je kvalitetno (i sigurno) i dugoročno se isplati, zasto ne? 😊😊
Ovo sto vidim da imaju te zene blogerice mi se cine jako super 😊 ali nekako mislim da cemo kupit bebeto,kad dode do toga 😂😂😂
Navodno su bebetto dosta glomazna i teska. I navodno da ta poljska izrada nije najbolja. Nisam sigurna, al opet ne koštaju jeftino, raspitaj se dobro.
Evo cure da se i ja ubacim vezano za kolica. Ja sam po netu gledala i isto mi zapela za oko jedino bebbetto kolica. Znaci to nisu bas neka dobra kolica?
Ima grupa na fejsu: Dječja kolica, dodatna oprema za kolica i savjeti.
Utipkaj u tražilicu ime marke pa pročitaj šta izbaci. Naravno, neće ti grupa odlučit sta ces na kraju uzet, neke mame su zadovoljne jednom serijom, drugom nisu. Isto kao i za Cybexx i ostale marke, al za Bebetto san odavno čula da je više promašaj nego pogodak. 🙈🤷🏻♀️
Ja imam oko sebe par cura koje imaju bebetto kolica pa cu se bas raspitat kod njih. Meni se svidaju torino i nitello,a ta nitello su im najlaganija.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Marta s koliko si tt čula srčeko?
Ja sam cula s 8 tjedana i 6 dana.
Tad smo prvi put i bili na pregledu.
Hannica jel ti znas spol?
Ne jos. Vidjela se ona spolna kvrzica. Ali to se sad razvija u klitoris ili pisu. Tako mi je rekao hehe. Kaze kroz 2 tj ce se vidjeti. A
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannica jel ti znas spol?
Ne jos. Vidjela se ona spolna kvrzica. Ali to se sad razvija u klitoris ili pisu. Tako mi je rekao hehe. Kaze kroz 2 tj ce se vidjeti. A
Ajme, ja koliko sam čula, ovdje u DE se suzdržavaju da kažu sve do 20og tjedna kad je onaj veliki pregled. Tad kao znaju 100%. 🙈🙈🙈
Bok cure,
Imate li vi problema s koncentracijom na poslu? Ja slabo spavam tj. probudim se u 3 pišat i onda više ne mogu zaspati. Radim uredski posao manje-više i imam mučnine povremeno. Mislite li da bi mi doktorica opće prakse otvorila bolovanje s obzirom da me od danas i grlo boli? Tlaka mi je do ginekologice jer moram baš ići tamo jer se nikad ne javljaju na telefon.
Ne da mi se raditi jer ljudi dolaze i bolesni na posao, a ne želim još na poslu reći da sam trudna jer je stvarno rano.
Hanni super za pregled 😊🍀
Ja imam Peg Perego Book kolica jos od malog, kao nova su.
Bok cure,
Imate li vi problema s koncentracijom na poslu? Ja slabo spavam tj. probudim se u 3 pišat i onda više ne mogu zaspati. Radim uredski posao manje-više i imam mučnine povremeno. Mislite li da bi mi doktorica opće prakse otvorila bolovanje s obzirom da me od danas i grlo boli? Tlaka mi je do ginekologice jer moram baš ići tamo jer se nikad ne javljaju na telefon.
Ne da mi se raditi jer ljudi dolaze i bolesni na posao, a ne želim još na poslu reći da sam trudna jer je stvarno rano.
Leia, ma sigurno bi ti otvorila no pripazi samo - jer će ti u prosjek za računanje rodiljne naknade onda ući iznos koji si primila sukladno bolovanju, a ne puna plaća. :/ mislim da se u prosjek računa posljednjih 6 plaća... Treba vidjeti.
Možda da radije vidiš ako možeš raditi od doma?
Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?
Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂
Jel daa haha i ja sam gledala u Sloveniji isti vrag skupo je ovak i onak aaallii me zanima da li vrijedi te novce. Nek bude skupo ali ako je kvalitetno (i sigurno) i dugoročno se isplati, zasto ne? 😊😊
Ovo sto vidim da imaju te zene blogerice mi se cine jako super 😊 ali nekako mislim da cemo kupit bebeto,kad dode do toga 😂😂😂
Navodno su bebetto dosta glomazna i teska. I navodno da ta poljska izrada nije najbolja. Nisam sigurna, al opet ne koštaju jeftino, raspitaj se dobro.
Mi imamo Bebetto (Nico) i jako smo zadovoljni. Kupili za prvo dijete 3u1 i sad ce nova bebica isto u njih 😊
Jesu ‘veća’ (imaju vece kotace) ali valjda imaju 13kg, lagana su i ful sklopiva.
Kome se svida dizajn - preporucam.
Sortiraj odgovore
Najstariji