Sunce1 i ostale curke s Escherihijom - uhhh da, vaginalete se trebaju početi stavljati od prvog dana da ne dođe do tih svrbeža, gljivica… E sad, meni je hzzo gin dao prvo amoksicilin 7 dana (vodim privatno, a urinokulturu sam radila na uputnicu i prepala se i poslusala tog gin), 3 dana kasnije dodem kod svoje i ona poludi da kako mi je mogao dati to na moje mucnine i u prvom tromjesečju i da mi cefaleksin - imala sam par proljeva ali nista strasno, sve super proslo, nikakve druge nuspojave. Sad cekam da mi produ 3 tjedna i da ponovno radim urinokulturu (jer mi je gin rekla ako se radi ranije moze ispasti lazno pozitivan nalaz), samo piti puno tekucine i to je to…
I najvažnije - da je se ne bojim jer su vece sanse da ce E. Coli meni stvorit probleme na bubrezima nego da ce ista biti bebi.
Eto vidia. Svaki doktor svoju politiku ima. Meni je pripisan klavocin od hzzo gin, a idem privatno i kad sam rekla za klavocin,nije reagirao. Pa ti sad budi pametan. Drzim fige da ti iduci nalazi urino budu super☺
Jutro!
Hvala na cestitkama. 🌸💕
Mene glava i zub ubijaju, pa pijem Lupocet.
Mucnine nesto sitno zasad 👌
Malo me scimalo jucer kad je rekao da se ne vidi plod, ali s obzirom na cikuse 36 - 60 dana, nis cudno 😔
Dobro jutro zene 😁
Justagirl u koliko sati je pregled?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam bila sinoc na pregledu. 12+5. Sve je u redu. Nabrojao je sve organe.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Imas neku posebnu metodu kak si pomoci? Meni je najgore navecer jer ne mogu zaspati pa si u samo jednu nosnicu ustrcam ni pola sprice Olinth spreja iako znam da to nije preporucljivo i nebi smjela al jedino uz to mogu zaspati 😕😕 sutra sam narucena na ORL pa cu vidjeti sta oni kazu jer ovo je koma vise 😕😣
Nažalost nemam ja samo dobro ispušem nos ne špricam ništa a već sam i navikla na takvo spavanje 😏
url=https://lilypie.com]
Jutrooo!!! 😍😍😍 Jasamja pregled je danas u 17h...tko će dočekat!!!! Samo neka potvrdi T i da je sve di treba biti....mozda cujemo i ❤ al necu se nadat jer je zbilja rano....tek 5+5
Jel ima netko iskustva s noćnim znojenjem? Ja se već treću noć budim okupana u znoju i to po nekoliko puta po noći...iskljucimo sva grijanja u kuci i opet...
Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Imas neku posebnu metodu kak si pomoci? Meni je najgore navecer jer ne mogu zaspati pa si u samo jednu nosnicu ustrcam ni pola sprice Olinth spreja iako znam da to nije preporucljivo i nebi smjela al jedino uz to mogu zaspati 😕😕 sutra sam narucena na ORL pa cu vidjeti sta oni kazu jer ovo je koma vise 😕😣
Nažalost nemam ja samo dobro ispušem nos ne špricam ništa a već sam i navikla na takvo spavanje 😏
Cure probajte Pranarom sprej za nos. Smiju trudnice, doslovno je nacrtana trudnica na kutiji.
Inače ja sam ovisnik o kapima i evo u kombinaciji s tim, gašenjem grijanja i sl. nekako dišem. Nije savršeno ali ide..
[link=https://lilypie.com][/link]
Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?
Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂
Jel daa haha i ja sam gledala u Sloveniji isti vrag skupo je ovak i onak aaallii me zanima da li vrijedi te novce. Nek bude skupo ali ako je kvalitetno (i sigurno) i dugoročno se isplati, zasto ne? 😊😊
Ovo sto vidim da imaju te zene blogerice mi se cine jako super 😊 ali nekako mislim da cemo kupit bebeto,kad dode do toga 😂😂😂
Navodno su bebetto dosta glomazna i teska. I navodno da ta poljska izrada nije najbolja. Nisam sigurna, al opet ne koštaju jeftino, raspitaj se dobro.
Evo cure da se i ja ubacim vezano za kolica. Ja sam po netu gledala i isto mi zapela za oko jedino bebbetto kolica. Znaci to nisu bas neka dobra kolica?
Ima grupa na fejsu: Dječja kolica, dodatna oprema za kolica i savjeti.
Utipkaj u tražilicu ime marke pa pročitaj šta izbaci. Naravno, neće ti grupa odlučit sta ces na kraju uzet, neke mame su zadovoljne jednom serijom, drugom nisu. Isto kao i za Cybexx i ostale marke, al za Bebetto san odavno čula da je više promašaj nego pogodak. 🙈🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji