Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    27. Veljača 2020. 08:28

Jao cure... Ja jucer prokrvarila navecer... Odmah u bolnicu, naravno, prerana trudnoća da bi se išta vidjelo (2.2) bila ovulacija... Endometrij 20mm i beta 1200...idem ju opet vaditi sutra tako da drzite fige da sve bude ok... Zadnja 3 dana sam prehladjena na najjace, kasalj i nos i vjerujem da mi je od naprezanja od tih napada kaslja, al tko će ga znat... Idem pozitivno naprijed i nadam se najboljem 🙏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Hannica0 👧
    27. Veljača 2020. 08:46

Tonia

Jao cure… Ja jucer prokrvarila navecer… Odmah u bolnicu, naravno, prerana trudnoća da bi se išta vidjelo (2.2) bila ovulacija… Endometrij 20mm i beta 1200…idem ju opet vaditi sutra tako da drzite fige da sve bude ok… Zadnja 3 dana sam prehladjena na najjace, kasalj i nos i vjerujem da mi je od naprezanja od tih napada kaslja, al tko će ga znat… Idem pozitivno naprijed i nadam se najboljem 🙏

Jel se barem gestacijska vidjela?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• NinaJ
    27. Veljača 2020. 08:48

Tonia

Jao cure… Ja jucer prokrvarila navecer… Odmah u bolnicu, naravno, prerana trudnoća da bi se išta vidjelo (2.2) bila ovulacija… Endometrij 20mm i beta 1200…idem ju opet vaditi sutra tako da drzite fige da sve bude ok… Zadnja 3 dana sam prehladjena na najjace, kasalj i nos i vjerujem da mi je od naprezanja od tih napada kaslja, al tko će ga znat… Idem pozitivno naprijed i nadam se najboljem 🙏

Drzim 🤞🤞 da sve bude dobro, javljaj novosti i drzi se ❤️

klupko_srece
    27. Veljača 2020. 09:05

Mana_Mare

Cestitam curama na uspjesnim pregledima, i sretno onima koje imaju preglede.
    Pisete o folnoj i vitaminima, kad sam na zadnjem pregledu pitala moram li jos nesto piti osim folne, rekao mi je da ispijem folnu do kraja a da mi za sada ne trebaju nikakvi dodaci, krvna slika je super.
    Mene zanima kako spavate po noci, ja zadnje tri cetri noci slabo, dizem se min 3 puta na wc pa nemogu zaspat, nocas me cak probadalo u donjem dijelu pa i od toga nisam mogla zaspat. A preko dana isto nemogu zaspat a spava mi se
    Sta ce tek bit do kraja trudnoce 😂😂

Draga ja se dižem minimalno 2 put na wc, imam čudne snove😂 i ne mogu na trbuhu spavati, tvrdo mi je 😁😁😁😁 na bok se privikavam. Mučnina nemam i sve mi je fino osim mesa. Osjećam se puna energije, popodne rijetko kad spavam sad.... Kako je kod tebe šta se toga tiče ? Kako si sa kilažom?Draga ja niti grama nisam dobila.    🤔🤔🤔

Tonia♥️
    27. Veljača 2020. 09:12

Hannica0

Tonia

Nije se nista vidjelo... Jos imam i miome i u prvoj T mi se plod vidio nakon sto je beta bila preko 16000 odnosno negdje 7+3...isto nije doktorica vidjela niti gestacijsku 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• BruNa
    27. Veljača 2020. 09:40

Bok curke.
    Trebam savjet. Inace imam neredovite cikluse, u trajanju do 40 dana. Zadnja menstruacija mi je bila 11.01. Po meni ovulacija negdje oko 6.02. Ucinila sam 3 testa koja su bila pozitivna, i lijepo se tamnila crta na svakom slijedecem testu. Jucer mi je bilo 6+4 od zadnje menstruacija. Bila sam kod ginekologa,jos sam napomenula da mi je ovulacija bila kasnije prije nego su me narucile. Ginekolog nije vidio nista, narucio me za dva dana pa cemo i betu napravit onda. Jucer sam ponocno napravila test koji je bio pozitivan. Jel koja bila u slicnoj situaciji, luda sam vise. Nadam se da je ovulacija bila kasno i da se zbog toga nista ne vidi. 

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 10:18

Tonia

Hannica0

Tonia

Nije se nista vidjelo… Jos imam i miome i u prvoj T mi se plod vidio nakon sto je beta bila preko 16000 odnosno negdje 7+3…isto nije doktorica vidjela niti gestacijsku

Drzim fige da sve bude super i da dobijes jednu prekrasnu bebicu. Da se smiris možeš izvaditi betu danas, bitno da raste.
    Meni su je vadili bili dan za danom, pa onda svaki dr dan. 
    A bila je 265 pa slj dan 412 pa za dva dana 1021 i onda za 4 dana 5056.
    Rekli su mi bitno da raste ako je vadimo dan za danom. 

jasamja
    27. Veljača 2020. 10:24

Vi koje ste vec obavile preglede,jeste pitale ginekologa za akcijanje? Jel se moze u ranoj trudnoci ili bolje ne? Neki kazu ne,neki da. 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

27. Veljača 2020. 10:59

BruNa

Bok curke.
    Trebam savjet. Inace imam neredovite cikluse, u trajanju do 40 dana. Zadnja menstruacija mi je bila 11.01. Po meni ovulacija negdje oko 6.02. Ucinila sam 3 testa koja su bila pozitivna, i lijepo se tamnila crta na svakom slijedecem testu. Jucer mi je bilo 6+4 od zadnje menstruacija. Bila sam kod ginekologa,jos sam napomenula da mi je ovulacija bila kasnije prije nego su me narucile. Ginekolog nije vidio nista, narucio me za dva dana pa cemo i betu napravit onda. Jucer sam ponocno napravila test koji je bio pozitivan. Jel koja bila u slicnoj situaciji, luda sam vise. Nadam se da je ovulacija bila kasno i da se zbog toga nista ne vidi.

Bok! Ja isto imam duge neredovite cikluse, ali sam kao i ti cim sam saznala da sam trudna isla na pregled. Naravno, nitko me nije htio naruciti prije 8.tj pa sam otisla privatno. Kod mene se vidjela samo zumanjcana, bez icega i samo sam se nepotrebno zivcirala do pregleda u 8.tj. Ne brini, sve je normalno. Pricekaj sa iducim UZV barem 8tj i sve ce biti uredu! I da, cestitam!! ☺️🥳

tashee7
    27. Veljača 2020. 11:21

Pozdrav curke, evo da se i ja pridružim. Službeno sam 12+0, al budući da sam mpo trudnica realno je 12+2. Termin  mi je 8.9. :)
    Netko je pisao za krvarenje; ja sam imala smedi iscjedak u 7.tj, pošteno se prepala i otišla na hitnu. Nakraju je sve super bilo, dr mi je samo rekla da to ne mora ništa značiti, moguće da je pukla kapilarica pri grcenju maternice. Tako da samo polako, ne mora biti ništa strašno.. 
    Što se tiče akcije, od početka mi je zabranjeno zbog mpo, pa zbog tog krvarenja, ali i sad jer imam neke gljivice pa da ih ne prenesem. 
    Mučnine su prestale, nisu ni bile nešto strašne, nekako sad imam i više energije. Samo što lošije spavam, imam zivopisne snove pa me to umori  + izleti na wc..
    Od dodataka rečeno mi je da do 12.tj uzimam samo Folacin (imala sam jetrene probe povišene pa smo sve smanjili na minimum), a od danas sam na Novalacu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.