Ja isto pijem Novalac, to mi je doktorica preporucila jer u sebi ima folnu i sve ostale potrebne vitamine
Meni je gin propisala i prije trudnoce folacin 5mg i pit cu tako i kroz prvo tromjesecje pa mi sad cudno da vi pijete samo 400IU. 1mg =1000IU
Moze li biti previse folne?
Not that fensi, ekšli..
Justagirl, ja sam donedavno pila prenatalne vitamine “New Life” sa dodatkom folne kiseline ( 400 mcg).
Po preporuci cura s foruma sam prešla na Solgarov folat 400 mcg, sto je daleko bolje iskoristivo nego folna kiselina. Ginekolog je također odobrio i rekao da je dovoljno piti 1 tabletu dnevno.
Ja sam prvu turu pila ove i onda sam si uzela folacin. Ista je kolicina folne u njima i ima ih duplo vise a duplo manja cijena. Je to ok?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam pila do neki dan solgarov folat a sad pijem pre mama ali samo zato kaj ima omegu
[link=https://lilypie.com][/link]
Ja sam isto 2mj prije trudnoće pocela folnu pit od solgara i prenatal od natural wealtha... Doktorica mi je rekla da slobodno mogu nastavit pit i jedno i drugo, da nece bit previse... I utrogestan koristim, stavljam u rodnicu po njenom naputku... Njih sam u 1.trudnoći dobila nakon sto sam imala hematom i prokrvarila
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ej curke kako ste danas ❤️
Evo mene danas radim 12 h..🙈😂 Puna sam energije... Mokrenje se vratilo u normalu više ne moram svakih sat dva ko ovih dana.. Niš me ne boli. Jedino slabo papam i slabo spavam po noći..
Mogu si zamisliti da nisam uopće ni trudna 🙈😂
Kako ste vi danas?
Nada23 ovaj folate mi se cini super. Ak pijem to ne trebam onda dodatno i folnu? Samo to 1 tableta dnevno? Uzmem to onda u ponedjeljak....meni je u ponedjeljak dan neočekivane...još zabrijavam da ću procurit 😬 trauma od prosle biokemijske
Hej Mina! 🤩 kak tak puno radis? Nemoj se preforsirat...al mi je drago da si sretna i dobre volje! Samo pozitiva 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji