Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NinaJ
    22. Veljača 2020. 17:41

Ja pijem elenatala, magnezij od 400 i duphaston, sve po preporuci gin. Rekla mi je da uzimam magnezij za stolicu i da ce pomoc jer imam naguzvanu gestacijsku, tako da se nadam najboljem 🤞😊
    Mina, bez forsiranja, uspori malo, tako sam i ja prvih dana bila puna energije i sve sam mogla i nisam se obazirala na posao, dok nisam skuzila da me zaboli dole svaki put kad dignem nesto, brzo sam usporila. 

nada23
    22. Veljača 2020. 18:02

Justagirl, Solgarov folat stvarno jest super i mislim da je za ovaj period pa do 12.tj.bolji nego folna kiselina. Uz to ti nije potreba uzimati folnu. Pitala sam gin.da li je dovoljna 1 tableta dnevno. Rekao je da nema potrebe vise od toga. 
    Nemoj razmišljati o biokemijskoj. Ovaj put će to sve biti dobro, a i plus tamni sto je super znak! 🤗🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    22. Veljača 2020. 18:11

Mina, tako sam i ja u početku bila puna energije i bez značajnih simptoma, a onda su me odjednom u 5.tj.zgrabile mučnine, vrtoglavica, pospanost, umor.... uffff 😆 želim ti da se i dalje dobro osjećaš i da te zaobiđu ove “muke”. 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• justagirl2201
    22. Veljača 2020. 18:11

Moze. Uzimam odmah to u pon! Hvala ti na savjetu! 😍 i hvala na podršci...nadam se da će sve bit ok 😚😚😚

nada23
    22. Veljača 2020. 18:13

justagirl2201

Moze. Uzimam odmah to u pon! Hvala ti na savjetu! 😍 i hvala na podršci…nadam se da će sve bit ok 😚😚😚

Hehe, ma nema na čemu 😘 Naravno da će biti sve ok. mora! 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Mina 29
    22. Veljača 2020. 19:32

justagirl2201

Hej Mina! 🤩 kak tak puno radis? Nemoj se preforsirat…al mi je drago da si sretna i dobre volje! Samo pozitiva 😊

Ma vikend kad me zapadne sam 12 h.. A kroz tjedan po 8 h.. Privat.. Pa se ne pita.. A nisam još ništa ni rekla.. Nek prođe prvi pregled.
    Nije mi fizički teško koliko nekad bude psihički. 
    Ali zadovoljna sam zbog energije koju imam.. Jer planiram još neko vrijeme raditi pa sam happy jer se sve lijepo za sad po složilo 

Mina 29
    22. Veljača 2020. 19:35

nada23

Mina, tako sam i ja u početku bila puna energije i bez značajnih simptoma, a onda su me odjednom u 5.tj.zgrabile mučnine, vrtoglavica, pospanost, umor…. uffff 😆 želim ti da se i dalje dobro osjećaš i da te zaobiđu ove “muke”. 😁

Ajmeee 🙈😂🙈😂🙈
    Sjećam se da mi je sa sinom bilo mučno cijele dane ali se ne sjećam kad je počelo (prošlo je skoro 6 god) mislim da odmah.. 
    A sad je baš drugačije.. Više energije.. Nisam za sad ni pospana a nije mi ni mučno.. Jedino ak ne krene za koji dan.. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Nado sve mi se čini da bi mogli tak i biti..
    Sve čitam da 5,6 tjedana kreću ove "čari" 🙈🙈🙈

Napokon 2804
    22. Veljača 2020. 19:41

Mina 29

nada23

Mina, tako sam i ja u početku bila puna energije i bez značajnih simptoma, a onda su me odjednom u 5.tj.zgrabile mučnine, vrtoglavica, pospanost, umor…. uffff 😆 želim ti da se i dalje dobro osjećaš i da te zaobiđu ove “muke”. 😁

Ajmeee 🙈😂🙈😂🙈
    Sjećam se da mi je sa sinom bilo mučno cijele dane ali se ne sjećam kad je počelo (prošlo je skoro 6 god) mislim da odmah..
    A sad je baš drugačije.. Više energije.. Nisam za sad ni pospana a nije mi ni mučno.. Jedino ak ne krene za koji dan.. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Nado sve mi se čini da bi mogli tak i biti..
    Sve čitam da 5,6 tjedana kreću ove "čari" 🙈🙈🙈

Meni je pocelo kad sam bila 5tt, nakon 3 dana stalo, i bila mirna 3 dana, i od onda konstantno, nekad jace, nekad slabije mucnine. 

Princess Mimi
    22. Veljača 2020. 19:54

Cure molim pomoć! Jučer i danas cijeli dan mi je na gaćama mokro, koliko god puta ih promijenim.
    Mrlja bude kao 5 kuna promjera, i to nije onaj mliječni iscjedak kao inače nego baš prozirna voda (nije sluzavo, nema boju).
    Danas me i bolucka oko jajnika. Je li moguće da je to plodna voda? Ima li razloga da se brinem?
    Ne znam ni sama šta bi 😟

Napokon 2804
    22. Veljača 2020. 20:02

Princess Mimi

Cure molim pomoć! Jučer i danas cijeli dan mi je na gaćama mokro, koliko god puta ih promijenim.
    Mrlja bude kao 5 kuna promjera, i to nije onaj mliječni iscjedak kao inače nego baš prozirna voda (nije sluzavo, nema boju).
    Danas me i bolucka oko jajnika. Je li moguće da je to plodna voda? Ima li razloga da se brinem?
    Ne znam ni sama šta bi 😟

Ne znam sta bih ti rekla... Ja  poznavajući sebe bi za sve sta mi je cudno otisla na hitnu, tako da radi sebe i svog mira odi na hitnu. Drzim fige da je sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.