Curke koje ste po tjednima kao ja, kako se osjecate? Ja sam sinoc imala mucnine, a 3-4 dana prije skoro pa su bile nestale, a inace se na dane osjecam da mogu sve i kao da nisam trudna a na dane osjetim da moram malo usporit tempo. Al inace nekih promjena velikih nemam. Apetit bas i nemam, pojedem al nije to to, nadam se da ce se to uskoro unormalit i da ce mucnine ovako postepeno prestajat.
Cure koje imaju preglede sretno! 💗
Mana_Mare nisam skroz kao ti, ali isto mi je kao i tebi, prvo sam imala strasne mucnine, a sada sam bas par dana super, onda dan nisam i tako u krug. Kazu da izmedu 12 i 14 tjedna nestaje, tako da - drzim ti fige, javljaj stanje! 😄
Cure koje imate sve ok s trudnocom, koliko cesto ste narucene na ultrazvuk? Sto znaci redovan pregled, jednom mjesecno? 🙈
Danas su mi dosli nalazi papa testa da je sve ok, sada bih trebala nazvati da se narucim za dalje za ultrazvuk. Imala sam dva vaginalna ultrazvuka, u razmaku od 3 tjedna, isto sve super...
Ja da se javim..Kaze hematolog da je aspirin dovoljan sasvim ali da njega obavezno pijem.Kontrola jednom mjesecno sa krvnom slikom i d-dimerom.I kao da je to teska mutacija beba bi vec bila mrtva pa eto pratit cu sve i paziti.
[/url
Ja da se javim..Kaze hematolog da je aspirin dovoljan sasvim ali da njega obavezno pijem.Kontrola jednom mjesecno sa krvnom slikom i d-dimerom.I kao da je to teska mutacija beba bi vec bila mrtva pa eto pratit cu sve i paziti.
Tocno to su i meni rekli. Samo ja sad idem svaka 2 tj na kontrolu krvne i d dimera. Jer sam imala spontani prosle god. I onda samo jednom mjesecno. Koliki su ti d dimeri?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jedno pitanje ako neko mozda zna 😃
Prosli cetvrtak vadila sam betu i bila je 146 ( dva dana prije 36 ) , a danas ( 7 dana kasnije ) je 4382.
Je li to previsoko?
Hvala 😊
Tonks trebalo bi 1 na mjesec. Mene je narucila za 5 tjedana.
Lion, nadam se da nece biti vise losih vjesti na forumu.
Cure pomagajte, svadam se sa muzem oko povrca, jednostavno ga ne volim, i gadi mi se i ne mogu ga jesti. A on me tjera da ga jedem jer je zdravo. Naravno znam da je, ali kako sa se natjeram da ga jedem i sta da napravim nekakav recept da ga na kraju pojedem. Znaci varivo ne mogu ocima vidjet kamoli pojest... Sto se mesa tice na sve načine i bilo koje meso volim
Problem je što sam ja ovulaciju pratila mjerenjem temperature i osjetila sam ju prije 3 dana.
A čula sam od kolegica i vamo na forumima da su mnoge zatrudnjele čak i tokom menstruacije, a pogotovo dosta njih par dana poslije…. 😊😊Cvjetic123 ma najbolje da napraviš test. Prema ultrazvuku, ja sam zatrudnila tocno 3 dana nakon menstruacije (ovulaciju sam inace pratila samo preko kalendara i godinu i pol je funkcioniralo 😄 do 11.mjeseca eto…).
Ajmee super, zato kažem. Čuda se događaju. Jesi li imala kakve simptome prije nego što je za kasnila taj mjesec? I kakvi su ti Inaće ciklusi? Bebica rođena ili se još niste upoznali? ❤️
+ 26.12.2020🖤
Meni su krenule mučnine prije 2-3 dana, ali danas sam katastrofa. Nemam snage za išta. Inače obožavam povrće i ribu, a meso uopće ne jedem. Sada mi se i povrće počelo gaditi, ne znam sto ću jesti a da je zdravo.. 🤔
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure pomagajte, svadam se sa muzem oko povrca, jednostavno ga ne volim, i gadi mi se i ne mogu ga jesti. A on me tjera da ga jedem jer je zdravo. Naravno znam da je, ali kako sa se natjeram da ga jedem i sta da napravim nekakav recept da ga na kraju pojedem. Znaci varivo ne mogu ocima vidjet kamoli pojest… Sto se mesa tice na sve načine i bilo koje meso volim
Mozes skuhati povrce pa ga izmiksati stapnim mikserom u krem juhu.
Sortiraj odgovore
Najstariji