Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    07. Veljača 2020. 11:41

Lijepo molim neku dobru dusu da (opet 🙈) objasni kako se stavlja ovaj traker za trudnocu ispod. Da ne kopam po postovima od ranije...
    Nije da nisam probala, ali ne mogu skuzit 😒

• MiMi
    07. Veljača 2020. 11:55

Mana_Mare

Rosha

Lijepo molim neku dobru dusu da (opet 🙈) objasni kako se stavlja ovaj traker za trudnocu ispod. Da ne kopam po postovima od ranije…
    Nije da nisam probala, ali ne mogu skuzit 😒

Kliknes na moju crtu ispod, onda se treba otvorit link i tu odabires kako zelis da ti izleda, kad dodes do kraja moras odabrati forums i pseudo i onda kopiras cijeli taj link ispod pseudo sto pise, ja se nadam da si razumjela, neznam kako drukcije objasnit 🤷😂😂
    https://ibb.co/9WBVYMM

Kopiraš ga u potpis, kada odeš uredi moj profil 

Napokon 2804
    07. Veljača 2020. 12:05

Meni su mučnine bile prestale i sinoc opet, sise me nekad bole, nekad su samo osjetljive, tu i tamo koji grc i leda 

• Mala2323
    07. Veljača 2020. 12:08

Pozdrav. 
    Pošto vidim da je ova tema full aktivna imala bih pitanje. Inače s zaručnikom sam 5 godina, i uskoro imamo svadbu. Odlučili smo više ne paziti, i sad…
    Pošto ovulacija mi nikad ne bude po kalendaru, odmah smo nakon menstruacije imali odnos. 
    Zadnja je bila 26.01.i trajala je do 29.01, 30.01 nezastičeni do kraja, 31.01, i 03.01.
    Sad koliko je to rano ali imam neke grčeve u stomaku kao, iscjedak bijeli kremasti onako, i jutros sam se probudila sa mučninom ali baš mučninom. 
    Imate kakvih iskustva?)lp

+ 26.12.2020🖤

nada23
    07. Veljača 2020. 12:15

Čestitam curama koje ste imale uspješne preglede i čule srčeko. ❤️
    Mimi i Boba, vama sretno danas, da i vi čujete ❤️. 
    Tejic, ja isto imam macu u kući koja ima svoj wc, ali nuždu najčešće obavlja vani jer je puštam u vrt. Sve i da čistim njezin wc, koristila bih rukavice i dobro oprala ruke... Teško se toksoplazma dobije od mačaka. Opasnije je meso, voće i povrće. TORCH nisam jos radila...i ne znam bi li uopće.
    Sto se tiče tuširanja, nisam znala da vruća voda nije dobra. 🤔 Meni uvijek odgovara sto toplija voda radi cirkulacije...i nekako me opušta.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Mala2323
    07. Veljača 2020. 12:23

Problem je što sam ja ovulaciju pratila mjerenjem temperature i osjetila sam ju prije 3 dana. 
    A čula sam od kolegica i vamo na forumima da su mnoge zatrudnjele čak i tokom menstruacije, a pogotovo dosta njih par dana poslije.... 😊😊

+ 26.12.2020🖤

Marta14
    07. Veljača 2020. 12:24

Cvjetic a koliko ti traje ciklus

Marta14
    07. Veljača 2020. 12:28

Ako ti je ovulacija bila prije 3 dana, mislim da je prerano za simptome. 

Lion♡baby
    07. Veljača 2020. 12:33

Drage moje, ja vas citam cijelo vrijeme ali zbog losih dogadjaja koji su bili nisam nista komentirala. Cestitam na pregledima i srcekima. Ja sam isto danas bila, sve super, cuje se srce 🥰
    Zelim dobrodoslicu novim trudnicama i zelim nam svima skolsku trudnocu. ❤

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Tonks
    07. Veljača 2020. 13:02

Cvjetic123

Problem je što sam ja ovulaciju pratila mjerenjem temperature i osjetila sam ju prije 3 dana.
    A čula sam od kolegica i vamo na forumima da su mnoge zatrudnjele čak i tokom menstruacije, a pogotovo dosta njih par dana poslije…. 😊😊

Cvjetic123 ma najbolje da napraviš test. Prema ultrazvuku, ja sam zatrudnila tocno 3 dana nakon menstruacije (ovulaciju sam inace pratila samo preko kalendara i godinu i pol je funkcioniralo 😄 do 11.mjeseca eto...).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.