Ajme cure citala sam tamo na ljetnim bebama da je jedna bebica prestala disat ali roditelji su skuzili na vrime i sad su na neuropedijatriji cekaju rezultate od cega je itd. Sva sam sad zbedirana jos kad se sitim da sam kod sina bila stalno budna i stalno gledala jel dise pitam se bi li bilo sad dobro nabavit ono nesto sta prati disanje bebice pa da bar mogu nekad sklopit oci u miru bez panike 😱
Upravo citala. Mislim da cu i ja naruciti senzor disanja
Pozdrav cure! 😊
Mi danas cijeli dan aktivni, peglanje, ciscenje stana, pranje vesa, prozora, svasta nesto. Danas stigao novi namjestaj za dnevni boravak i sutra ga montiraju i onda krecem u sortiranje svega po regalima 😁 napokon cu poceti normalno zivjeti, jos od 4.mj kak smo krenuli s radovima u stanu 😅🙈
Bananaupidzami u baby centru sam kupila pojas 114,00kn toliko me spasava da cijeli dan mogu biti na nogama, jos mi samo udobna obuca fali 😃
Unakit drago mi je da ste ti i bebica u dobrim rukama, saljemo puse za brzi oporavak 🤗🥰❤️
Mana_mare cestitam na ulasku i 8.mj 😍
Spavanje za divno cudo super spavam iako imam osjecaj da se dosta okrecem i otkrivam u noci, cak mi muz kaze da sam pocela hrkati kaj inace nikad nisam a ja mu ne vjerujem 🤣🤣 imala sam svega par noci prije kojih tjedan dana da nisam mogla spavati i to većinom zbog bolova u ledima, al sad je dobro 😊 dizem se iza 5h jednom na wc i to je to, dalje spavam cak do 10h pola 11h 😂🙈
Dinosaurus - ajme grozno, nemam pojma sta je to sto prati disanje?!
Marta - hvala! To sam cula da je taj 5i kat koma. I na to se pripremam, al vec sam jako nabrijana na njih, tako da se nadam da cu imat snage postavit se.
Bananaupidzami evo taj pojas 😊
https://ibb.co/sPpMGwj
Nasj bas danas na tečaju patronažna sestra zamolila da to ne koristimo.
Ne znam, ja sam mislila kupiti samo za djeverove svatove, valjda od jednog dana neće biti ništa ali ne mislim stalno koristiti.
-
Ajme strašno, kad pomisliš brineš se 9 mjeseci i beba se rodi misliš možeš malo odahnuti svašta se može desiti. Nisam pročitala što se desilo ali svakako je strašno.
Vi čitate i ljetne bebe? Meni nekad dnevno teško popratiti naše teme 🙈🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Tejic - ajme ti u radovima, svaka cast, iako vjerujem da se veselis sad sve sredit prije bebe (il samo ja volim slagat ormare). Hvala za pojas :)
A cipele, mene spasavaju skechers tene (one s memorijskom pjenom - nisu lijepe, al su preudobne) i natikace kao birkenstock klasicne, samo mislim da su kupljene u massu prosle god (na njima pise gextop)... Ni jedne ni druge nisu zadnji krik mode, ali su za hodat i bit na nogama majka (meni inace noge naticu i imam puno ozljeda pa mi cipele moraju bit dobre) :)
Banana ne na carski idem jer ima prijašnja tri isto carska a tjela sam drugu bebu prirodno ali jednostavno ne mogu se otvoriti.
Marta❤️ To covjeka samo ojaca ❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Bananaupidzami evo taj pojas 😊
https://ibb.co/sPpMGwj
Nasj bas danas na tečaju patronažna sestra zamolila da to ne koristimo.
Ne znam, ja sam mislila kupiti samo za djeverove svatove, valjda od jednog dana neće biti ništa ali ne mislim stalno koristiti.
-
Ajme strašno, kad pomisliš brineš se 9 mjeseci i beba se rodi misliš možeš malo odahnuti svašta se može desiti. Nisam pročitala što se desilo ali svakako je strašno.
Vi čitate i ljetne bebe? Meni nekad dnevno teško popratiti naše teme 🙈🙈🙈🙈
Ja nekad citam zimske i ljetne 🤣🤣 kad bas imam vremena...
Bilo je par razloga zasto je prestala bebica disat a jedan od njih je da je utjecala epiduralna na porodu. 😨 To me bas iznenadilo.
Bosco pisala je cura kasnije da je muz (doktor) rekao da ne moze od epi nakon toliko sati.. Ako je sta onda je u 24h.. 🙄🤔
Ali i za senzor sam citala kad je jedna cura na ljetnim pisala kako malo kasni i da nije zadovoljna.
Mi cemo uzet to smo se vec prije dogovorili..
Babysense 7
Nasla sam taj senzor za praćenje disanja, jel to to?
Sortiraj odgovore
Najstariji