Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2020. 10:34

Banana bok, drago mi je da si opet tu, djeluješ optimistično 🙂👍
    Isabela, držim fige da te pregled danas bar malo umiri. Vjerujem da budu liječnici sve napravili da vi dvije budete dobro! Također i Unakit, bulba i sve druge cure kojima su se javili problemi. 🍀💕

Marta14
    24. Lipanj 2020. 11:30

Ninche koliko dugo si ti pila ovaj Eisen 

tashee7
    24. Lipanj 2020. 11:31

Isabela, moje misli su uz tebe ❤ znam da je teško, al probaj razmišljati što pozitivnije, bit će lakše.. 
    Svim curama koje imaju pregled danas, sretno!
    Mina, ja sam se bome rasplakala  na tvoj opis reakcije. Prekrasno! I čestitam na curici! 

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

bebacica
    24. Lipanj 2020. 11:57

Pozdrav curke 👋
    Napokon sam procitala sve zaostatke. Mi smo u radovima pa se jednostavno ne stignem javiti. Ali citam pomalo i uzivam u predivnim slikicama.
    Vratila sam se prosli tjedan iz bolnice, bila sam 2 dana, tlak dobar, nalazi uredni, zatvorena, bebica je super ima plodne vode pa se okrece i dalje je veca za tjedan dana.
    Cure s problemima saljem pozitivne ~~~ da prode sve u najboljem redu 🤗
    Mina cestitke na curki i iznenadenje je predivno.
    Korona zabrinjava me ovaj porast od cak 30 jucer. Mi smo mislili zapicit na more na 5 dana tek tolko da se mala bucne i da se malo maknemo od svega i odmorimo. Ali imam osjecaj da ce nakon 5.7. tj. izbora opet uvesti mjere, mozda ne potpunu karantenu, ali za zupanije ili gradove s vecim porastom novooboljelih bi mogli. Ljudi su se previse opustili. U RH je skoro 200 tisuca turista ne vjerujem da su bas svi 'zdravi' usli u RH. Ako ne srezu sad odmah porast poklopit ce nas drugi val samo tako🙄 a jos nije ni jesen/zima...

Marta14
    24. Lipanj 2020. 12:04

Korona me ne zabrinjava zasada ovdje jer se svi drze pravila, maske, razmak, bez dodira,sve stima.. Niti nema nesto zarazenih.
    Strah me malo sad kad budem isla u Hr, jer koliko sam skuzila po pricama mojih tamo nema bas reda (tamo di su oni..) 

Ninche9
    24. Lipanj 2020. 12:08

Marta ja i sad pijem od Doppelherza jer je malo jaca doza, popit cu to do kraja pa cu vidjeti za dalje

24. Lipanj 2020. 12:18

Happymom 😁
    Mina predobro 😍
    Isabela drz se! Kuzim te skroz kako ti je, ali ovo sto cure kazu, stres ne pomaze i znam da ne zelis to sad slusat, al ja sam ti zivi primjer da kad se opustis da se cervix moze produzit. Samo hrabro i ispitaj doktore sve kaj te zanima :)

Hvala svima na dobrodoslici ;)

Princes Mimi ja se brinem zbog korone, ali joj pristupam s oprezom (maska, minimalno u zatvorene prostore s puno ljudi - ak moram ic obavit sta odem s maskom i kad dodem doma pranje ruku, dezinfekcija i sl), i nadam se da nece zabranit pratnje i posjete (meni nagovjestaju da cu morat ranije u bolnicu zbog posteljice...)... Al vidjet cemo... Ko zna sta se sve moze dogodit za mjesec/dva/tri... 

Napokon 2804
    24. Lipanj 2020. 12:28

Marta14

Korona me ne zabrinjava zasada ovdje jer se svi drze pravila, maske, razmak, bez dodira,sve stima.. Niti nema nesto zarazenih.
    Strah me malo sad kad budem isla u Hr, jer koliko sam skuzila po pricama mojih tamo nema bas reda (tamo di su oni..)

Eto ja sam bila u hrv. Vidjela sam 2 osobe sa maskom, birtije pune, čovjek na covjeku, sve kao da se nista nije dogadalo. Trgovine krcate, jedino u pepcu sam morala cekati da izade netko od ljudi da mogu uci i sto u apoteke se ulazi sa maskom i jedan po jedan. Tako je bar bilo kod mene

klupko_srece
    24. Lipanj 2020. 12:30

Ej žene da vas pozdravim. Kod nas isto aktivno dosta 😄 nabacili novu frizuru, boju, puni smo energije 😄😄😄 ovo sunce je melem za dušu. Veš se pere, pegla, torba skoro pa spremna, čisti se sve po malo prozori i tako. .. samo radno 😄😄😄 svima koje ste u nekoj brigi bog sve vidi i čuje i čava nas i naše anđele, samo smireno 💙💙💙👣👣👣 mi smo imali par dana jači iscjedak, žgaravicu, bolove u kičmi digli smo doslovno sve 4 u zrak, odmor, dosta sna i sad smo ko novi 💪💪💪 šaljemo svima puse, pozitivne misli  i sretno na pregledima 👶👶👶🧸🧸🍼🍼🍼😘

Princess Mimi
    24. Lipanj 2020. 12:32

Cure, jel se desilo kojoj da joj se upalio limfni čvor?
    Osjećam da me bolucka ispod pazuha i napipala sam kvrzicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.