Mina29 cestitam na curici 😊😊 znam kakav je osjecaj jer se i moje srceko tu na listi mijenjalo iz 100% cura u sunceko i onda u definitivno decko 😊
Mina predivno iznenadjenje, i ja sam se skoro rasplakala od sreće zbog vas 💕💕💕
Banana drago mi je da si se vratila, u pozitivnom tonu usprkos svemu što si prošla 🤗❤️
Sve cure koje ste u problemima, sretno! Samo nastavite i dalje pozitivno razmisljati, vjerujem da će sve biti dobro!
Ja sam napokon na godišnjem 😎🎉😀 plan mi je svaki dan plivanje, odmaranje i laganini dalje shopping, pripremanje torbe za rodilište, uređivanje stana (moramo kuhinju novu napraviti...) Presretna sam 😊
Sretno curama koje imaju pregled, moj je tek idući petak, tko će dočekati 🙄
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mina29 koje divno iznenađenje i za tebe ali i za muža. Čestitam vam ❤️
Banana dobrodošla natrag 😊
Isabela nadam se da će sve bit uredu s vama. Samo se vi čuvajte i odmarajte 😊
Mi smo bili jučer na pregledu i vratili se kasno kući pa se nisam javila. Sve je uredu. Bebač odgovara tjednima,težak je 400 i nešto grama. Idući pregled za mjesec dana.
Bili smo i babycentru i kupili smo komodu na 15% popusta. Ništa ekstra,obična bijela ali je jako jako kvalitetna i baš smo zadovoljni i sretno jer smo uzeli zadnji koju su imali u trgovini 😂 još kolica da naručimo i to je to za velike i važne stvari 😉
Sve ostale cure koje ste jučer obavile preglede,čestitam na istima. A sve koje imate sretno ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jao Mina predobro!!! 🥰🥰🥰🥰
Bome i ja jedva čekam da krene kraj osnova/deveti mjesec pa da stavljamo kvačice.
Toliko me bole kosti bokova, jedva se krećem danas
Pozdrav cure. Evo ja čekam da me prime na sv duhu. Rekli su da je dosta cura naručio pa idemo jedna po jedna...plakala sam cijelu noć...ne mogu se smirir, bas se bojim. Moram ga pitat kaj ak sw ja i dalje rapidno otvaram s obzirom da me stalno reže nisko dolje...
[/url
Isabela 💜🙏Ne znas nista dok te ne pregledaju, ne mora odmah znaciti da se otvaras ako boli.. Pokusaj misliti pozitivno, i sad si u njihovim rukama, ucinit ce oni sto trebaju da budete dobro vas dvije. 🍀
Isabel znam da je teško ali sjeti se da bebe osjete sve što osjetimo i mi pa probaj razmišljati o drugim sretnim stvarima
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav cure. Evo ja čekam da me prime na sv duhu. Rekli su da je dosta cura naručio pa idemo jedna po jedna…plakala sam cijelu noć…ne mogu se smirir, bas se bojim. Moram ga pitat kaj ak sw ja i dalje rapidno otvaram s obzirom da me stalno reže nisko dolje…
Isabelagregorijan mislim si na vas cijelo vrijeme 🙏💕 pokusaj da ne places jer se time samo vise izrujavas, misli na bebicu da ona to osjeti i potrudi se biti jaka i hrabra kolko mozes..Rekla bi moja mama, ti sebi unaprijed zadajes brige koje nisu, e pa sad tako i ti..nemoj unaprijed crno misliti, vidjet ces nakon pregleda sta ce reci, mozda nije uopce toliko strasno..Ajde molim se i mislim na vas pa nam se javi sa nekim dobrim vijestima!Saljemo puse i zagrljaje🤗😘😘
🌈💙👣🙏
Isabela, ne znači da se otvaras ako boli. Mene je boljelo dosta dok sam ležala u bolnici, ali na kraju je nalaz bio bolji, nisam se više otvarala.
Važno je da ti naprave sve moguće pretrage jer su bakterije najčešće uzrok, koji onda riješe antibiotikom.
Samo hrabro, sve je to za tvoju bebu ❤️
Banana, dobrodošla natrag. Drago mi je da si pozitivna i želim ti da tako i ostane 😊
Mina, čestitam! Predivno iznenađenje 🤗💜
*
Meni je danas bilo kolostruma iz obje cicke 😄 Ujutro kad se probudim obično vidim na majici trag.
Od jučer me sve nešto dolje zateže, donji dio trbuha tako da mi je domet krevet-wc. Za kontrolu su me naručili za dva tjedna, nadam se da neće biti nikakvih daljnjih otvaranja 🤞🏼
*
Nego, vidim da je ponovo krenulo s koronom 😓
Meni je lakše jer sam ionako doma na mirovanju, a mm radi od kuće. Ali ne mogu reći da me nije strah. Stvarno bih voljela da bude samnom na porodu, a i mama mi treba doći iz inozemstva prije nego rodim... Nadam se da će se uskoro riješiti i ta situacija 🙈
Kako se vi čuvate? Pazite ili vas ne zabrinjava?
Sortiraj odgovore
Najstariji