Hej cure, evo ja sam danas baš nikakva.... Ne mogu se razbuditi, nizak tlak, kiša pomalo pada... 😴 Nikako krenuti s ručkom... Ne znam kako vi, ali meni se ni inače ne da kuhati niti imam ideja više... Najrađe bi jela razne salate i voće i to je to.
Demetria drago mi je da su te bolovi popustili. Očito je bilo potrebno samo malo odmora.
Jasamja da ti nije nizak tlak? Samo što više odmaraj i probaj se natjerati popiti što više tekućine.
Isabela drago mi je da ste ti i cura dobro. Dobrodošle nazad. 🤗🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej cure, evo ja sam danas baš nikakva…. Ne mogu se razbuditi, nizak tlak, kiša pomalo pada… 😴 Nikako krenuti s ručkom… Ne znam kako vi, ali meni se ni inače ne da kuhati niti imam ideja više… Najrađe bi jela razne salate i voće i to je to.
Demetria drago mi je da su te bolovi popustili. Očito je bilo potrebno samo malo odmora.
Jasamja da ti nije nizak tlak? Samo što više odmaraj i probaj se natjerati popiti što više tekućine.
Isabela drago mi je da ste ti i cura dobro. Dobrodošle nazad. 🤗🥰
Mjerila sam tlak,bio je 115 sa nešto. Zaboravila sam 😂
Ma samo da mi bude bolje do sutra ujutro kad imam pregled 🥰
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ajme cure. Sad sam se tuširala i od jednom me uhvatila takva vrtoglavica i šum u ušima. Nikad to nisam doživjela. I sad ležim na kauču i čim ustanem krene mi na povraćanje i imam osjećaj kao da će mi noge popustit. Nemogu ni gutljaj vode popit a o hrani ni ne želim razmišljat. Užas 😔
Pao ti je tlak. Moguce naglo, ako si se tusirala s toplijom vodom 🤔 samo puno vode pij, ako ne ide u malim gutljajima.
Hej cure!
I kod nas je vrime uzas. Bas neki pritisak grozan. Ova kisa nikako da padne.
Nisam ni spomenila drugi val korone kad evo kaosa sa tenisacima i pola zadra mora u samoizolaciju 🤦♀️
Evo sam naisla na neku checklistu vezanu za sigurno spavanje beba pa ako se kome bude dalo nek procita
https://ibb.co/Z268wdp
https://ibb.co/sv7SMqH
https://ibb.co/BGsmJL9
Cao curke! 😊 Evo da se kratko javim, ja otisla malo k svojima u Podravinu a muz doma odraduje neke stvari za posao 😁
Isabela bas mi je drago da si se javila i da ste dobro ti i tvoja bebica 😍❤️
Zgaravica - svakodnevne borbe imam s time. Pomagala je zlicica sode bikarbone sa mineralnom al sad uz to uzimam i Rennie bombone koji mi stvarno pomognu i njih sigurno smiju i trudnice. Imam i Reflustat al njega ponekad samo navece uzmem da mi se kiselina ne dize kroz jednjak kad legnem.
Hej cure, nesto me kao prereze ispod pupka kod nekih pokreta, da li se nekoj desava? Prestala sam Mg uzimati i sad ne znam vise sta je normalno odjednom sve boli.. 🙈Trbuh mi je ovaj tjedan narastao za sve ono sto se do sada skrivao i tvrd je..
I ja danas imam neke bolove, više kao grčeve u predjelu jajnika, s desne strane. Povremeno kao da i osjetim bol u leđima. Popila magnezij i kasnije lupocet, pa je popustilo... već mi se to događalo ali svaki put me zabrine jer ne znam šta je točno. I kažem dr svaki put na pregledu ali ona misli da nema razloga za brigu,a u biti nije mi rekla ništa konkretno šta bi to moglo bit. Googlat neću jer si samo napravim stres i svašta pročitam..
E pa mene kao da presjece prema desnoj strani, sad mi palo na pamet da je mozda od operacije jer se siri sve. A i donji dio leda me isto boli..
Ma i moja meni kaze da je normalno sve dok ne vristim valjda od boli..
Marta mene također oštri bolovi. Oko pupka. Pa nekad sa lijeve strane. Uglavnom zadnja dva dana intenzivnije. Bit će da si pravi mjesta u kućici 🤪 a zašto si prestala piti magnezij??
Zbog premekane stolice zadnja dva tjedna.. Bude 1-2x dnevno.. Pa mi je rekla da prestanem piti, ili barem da smanjim na pola vrecice
Sortiraj odgovore
Najstariji