Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    22. Lipanj 2020. 12:48

Hej cure, evo ja sam danas baš nikakva.... Ne mogu se razbuditi, nizak tlak, kiša pomalo pada... 😴 Nikako krenuti s ručkom... Ne znam kako vi, ali meni se ni inače ne da kuhati niti imam ideja više... Najrađe bi jela razne salate i voće i to je to. 
    Demetria drago mi je da su te bolovi popustili. Očito je bilo potrebno samo malo odmora. 
    Jasamja da ti nije nizak tlak? Samo što više odmaraj i probaj se natjerati popiti što više tekućine.
    Isabela drago mi je da ste ti i cura dobro. Dobrodošle nazad. 🤗🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

jasamja
    22. Lipanj 2020. 13:48

nada23

Hej cure, evo ja sam danas baš nikakva…. Ne mogu se razbuditi, nizak tlak, kiša pomalo pada… 😴 Nikako krenuti s ručkom… Ne znam kako vi, ali meni se ni inače ne da kuhati niti imam ideja više… Najrađe bi jela razne salate i voće i to je to.
    Demetria drago mi je da su te bolovi popustili. Očito je bilo potrebno samo malo odmora.
    Jasamja da ti nije nizak tlak? Samo što više odmaraj i probaj se natjerati popiti što više tekućine.
    Isabela drago mi je da ste ti i cura dobro. Dobrodošle nazad. 🤗🥰

Mjerila sam tlak,bio je 115 sa nešto. Zaboravila sam 😂
    Ma samo da mi bude bolje do sutra ujutro kad imam pregled 🥰

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Princess Mimi
    22. Lipanj 2020. 13:53

jasamja

Ajme cure. Sad sam se tuširala i od jednom me uhvatila takva vrtoglavica i šum u ušima. Nikad to nisam doživjela. I sad ležim na kauču i čim ustanem krene mi na povraćanje i imam osjećaj kao da će mi noge popustit. Nemogu ni gutljaj vode popit a o hrani ni ne želim razmišljat. Užas 😔

Pao ti je tlak. Moguce naglo, ako si se tusirala s toplijom vodom 🤔 samo puno vode pij, ako ne ide u malim gutljajima. 

Dinosaurus
    22. Lipanj 2020. 14:31

Hej cure!
    I kod nas je vrime uzas. Bas neki pritisak grozan. Ova kisa nikako da padne. 
    Nisam ni spomenila drugi val korone kad evo kaosa sa tenisacima i pola zadra mora u samoizolaciju 🤦‍♀️
    Evo sam naisla na neku checklistu vezanu za sigurno spavanje beba pa ako se kome bude dalo nek procita
    https://ibb.co/Z268wdp
    https://ibb.co/sv7SMqH
    https://ibb.co/BGsmJL9

Tejic
    22. Lipanj 2020. 16:57

Cao curke! 😊 Evo da se kratko javim, ja otisla malo k svojima u Podravinu a muz doma odraduje neke stvari za posao 😁
    Isabela bas mi je drago da si se javila i da ste dobro ti i tvoja bebica 😍❤️
    Zgaravica - svakodnevne borbe imam s time. Pomagala je zlicica sode bikarbone sa mineralnom al sad uz to uzimam i Rennie bombone koji mi stvarno pomognu i njih sigurno smiju i trudnice. Imam i Reflustat al njega ponekad samo navece uzmem da mi se kiselina ne dize kroz jednjak kad legnem. 

Marta14
    22. Lipanj 2020. 17:07

Hej cure, nesto me kao prereze ispod pupka kod nekih pokreta, da li se nekoj desava? Prestala sam Mg uzimati i sad ne znam vise sta je normalno odjednom sve boli.. 🙈Trbuh mi je ovaj tjedan narastao za sve ono sto se do sada skrivao i tvrd je.. 

Ledolina
    22. Lipanj 2020. 17:14

I ja danas imam neke bolove, više kao grčeve u predjelu jajnika, s desne strane. Povremeno kao da i osjetim bol u leđima. Popila magnezij i kasnije lupocet, pa je popustilo... već mi se to događalo ali svaki put me zabrine jer ne znam šta je točno. I kažem dr svaki put na pregledu ali ona misli da nema razloga za brigu,a u biti nije mi rekla ništa konkretno šta bi to moglo bit. Googlat neću jer si samo napravim stres i svašta pročitam.. 

Marta14
    22. Lipanj 2020. 17:33

E pa mene kao da presjece prema desnoj strani, sad mi palo na pamet da je mozda od operacije jer se siri sve. A i donji dio leda me isto boli..
    Ma i moja meni kaze da je normalno sve dok ne vristim valjda od boli.. 

mc_mouse
    22. Lipanj 2020. 19:03

Marta mene također oštri bolovi. Oko pupka. Pa nekad sa lijeve strane. Uglavnom zadnja dva dana intenzivnije. Bit će da si pravi mjesta u kućici 🤪 a zašto si prestala piti magnezij??

Marta14
    22. Lipanj 2020. 19:38

Zbog premekane stolice zadnja dva tjedna.. Bude 1-2x dnevno.. Pa mi je rekla da prestanem piti, ili barem da smanjim na pola vrecice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.