Drago mi je da me niste zaboravile 🥰
Skakavac i ti u utorak imas pregled?
[/url
Cimet? Nisam probala, al sam cula da ponaze kod zgaravice 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Vecer cure, evo i nas!😃🤰👣
Unakit, presretna sam da ste bolje, i uvijek mi je drago vidjeti da nam se tako javis svaki put sa boljim vijestima! U mojim ste molitvama vas dvije💕i vjerujem da ce sve biti dobro! 😃🙏
Isabelagregorijan pa di si ti zeno, jel znas da sam neki dan te trazila tamo na temi zimske bebe i vidim nisi nista ni tamo aktivna uopce bila, reko pa sta je s tobom?!🤔a znam da si bila rekla ono zadnje da te nema da si u strci i tako, ali reko opet bas tako dugo nista se nisi nigdje javljala..Uglavnom drago mi je da si nam se vratila, da si super🤗😃 i eto uzivas u udarcima🥰dobro nam dosla natrag!😃
Sve ostale cure sa slikama bebica i pupa, prekrasne ste!😍🥰 Tako je lijepo vidjeti kako sve ovdje dobro napredujemo🤗
Sto se tice bolova, mene cesto kad hodam jako boli kicma, pocne mi onda malo i dole biti pritisak, i ako sam duze tokom dana aktivna, pocnu jako kukovi i noge boliti..po noci mi se isto tesko okretati, nekad bolje, nekad losije spavam, ali za mene je to sve zanemarivo, samo neka sve bude u redu, sve cu istrpiti😊kako bi se reklo sve su to slatke trudnicke muke 😃
🌈💙👣🙏
Ela napravi onako kako se tebi svida, puno puta mi kazemo za nesto da ne bi nikad pa na kraju napravimo 🙂
Magnezij, nanosi li ga neka od vas preko koze?
Ela napravi onako kako se tebi svida, puno puta mi kazemo za nesto da ne bi nikad pa na kraju napravimo 🙂
Magnezij, nanosili ga neka od vas preko koze?
Prvi put čujem za to 🤔
Drago mi je da me niste zaboravile 🥰
Skakavac i ti u utorak imas pregled?
Di bi te zaboravile 😇 neka tebe nazad :))
Aha u utorak mi je pregled, vidin i Mana_Mare isto 💃😍
.
Sta se zgaravice tice, meni je slabo ista pomagalo. Kupila bi reflustat i nekako bi mi to primirilo, mada zgaravica mi je čak zadnjih par mj ajme i nema pomoci velike.
Ninche. Jer imam blagu skoliozu i veliki strah od igle. Jedva i krv izvadim i jos sama pomisao u kraljeznicu ne dolazi u obzir. A forsiram ga jer zelim da vidi kroz sta zena prolazi i da je najlakse od svega bilo napraviti dijete. Cisto jedna od odgojnih mjera da bi u budućnosti bio jos bolji
Sjetim se sad i bananeupidzami i bas bih voljela da se javi i da nas obavijesti je li bolje i kako se drzi.
Dobro je ona
Nas dvi se cujemo skoro svaki dan i polako je to iza nje.. Virujen da ce se brzo i prikljucit ode
Napokon, ja opet totalno razlicito gledam na situaciju. Ako partner bas ne zeli, ne bih ga tjerala. Kao sto ne bih voljela da i on mene tjera na nesto sto ja ne zelim. Nadam se da su nasi partneri/muzevi svjesni da je to velik i bolan događaj za zenu i da znaju to cijeniti i bez da su tamo prisutni.
Uglavnom gledam da ne trazim ono sto ne zelim i sebi samoj.
Jedino sto mi same od poroda ne mozemo pobjeci 😂
Bez ljutnje, to je samo moje misljenje.
Nemam se sta ljutiti, sve smo razlicite... ali opet na kraju kako bude, jedno je sigurno, igle ne zelim osim onoga sto moze ici u ruku. Idem pokusati spavati dalje. U 2 sata me ceka OGTT
Sjetim se sad i bananeupidzami i bas bih voljela da se javi i da nas obavijesti je li bolje i kako se drzi.
Dobro je ona
Nas dvi se cujemo skoro svaki dan i polako je to iza nje.. Virujen da ce se brzo i prikljucit ode
Bas mi je drago da je sve na kraju dobro ispalo 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji