Dobro jutro cure.
Subotom ima ona svake minute jedna beba. Ja sam to pustila par puta mužu. On i dalje želi sa mnom. Jako mi je drago zbog toga jer praktički sam sama ovdje u Dalmaciji, a dvije osobe koje mi daju snagu za sve su moja majka i moj najbolji jedini prijatelj moj muž. I zato mi je drago što će on ići sa mnom. Nadam se da će tada puštati pratnju.
Slikice vas trudnica i pupa ma prekrasne ste sve.
Ja se isto na dane osjećam debelo, a na dane lijepo. U subotu na proslavi su mi svi rekli da blistam i da mi trudnoća lijepo stoji. Sve dok navečer nisam vidjela slike grozno 🙈 ili mobitel slika da izgledaš kao kit ili su ljudi čoravi.
Bolovi - evo kako sam usporila tempo tako i bolovi u kukovima zdjelici nestaju.
U utorak i četvrtak se nadam da će se održati bar tečaj s patronažnom sestrom.
Šaljem velike zagrljaje banani i isabel, ako se ne varam vi ste se selili ili renovirali zar ne?
Pozdrav i novim curama
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pratnja na porodu zasad muz ide sa mnom, tekli su mu drugi muževi da bi trebao ići jer je i drugačiji odnos osoblja, a i da je to takva situacija da nije loše nekog dragog imati uz sebe...ali slažem se s Napokon, i meni je to odgojna mjera za ubuduće, neka vidi sve to, a ne da ja moram ista objasnjavat kad neću moć sjest na stolac od hemeroida i takve nevidljive stvari za njih jel...a i u konačnici, najpotrebniji mi je onaj period prije izgona, da mi ne bude dosadno i da imam kome kukati kak me steže...jer osoblje te ostavi i povremeno dođe...mislim, šta da ja radim sama sa sobom nekoliko sati?? 👀. A i ima zadatak da mi povremeno da malo vode, da ima labelo sa sobom da mi usnice ne ispucaju do kosti i da me Češka po glavi jer me to opušta 😂
I da, nama su na tečaju rekli po pitanju onoj dianatal gela da ako ga i doneseš da osoblje često nema vremena da ti ga aplicira i da te masira, ali da je dozvoljeno da te pratnja s njim masira....iskreno, je si to ne mogu zamisliti, preeksplicitno mi je to trenutno, ali eto...još jedna moguća uloga pratnje 😂
Jutro žene :D
Stigao nam chicco baby hug https://ibb.co/g770dgK
Uspjela sam da mi stane između ormara i kreveta i bas sam sretna. Još čekam madrac za njega iz UK.
Nas prvorođeni nas je počastio napokon spavanjem. Probudio se samo jednom. Osjećam se kao da sam došla iz toplica 😂
Ne stignu aplicirati Dianatal? Čuli bi oni mene. A šta rade 😆
Meni su ga bez problema aplicirali. I sad sam ga kupila.
Pa nebi sigurno muzu dala da ode sa donje strane ahahaha
Dobro jutro!
Pa eto moj je vidio sve i jos je tu haha. Bila sam mu govorila da ne gleda 100x,ali eto.. Vidio je i zavrsni cin i sta je doktor napravio, zato mislim da je sad jos vise zapeo da ide na porod.. Jer zna vise od mene sta se tamo desava 😂
Ne znam kako bi bilo da on nije bio, ali kod mene babice skoro pa i nije bilo.. Obilazila je nekoliko zena.
.
Mouse krevetic je 👌
Ana a znas li slucajno koji Mg se moze na kozu? 🙈
Ne stignu aplicirati Dianatal? Čuli bi oni mene. A šta rade 😆
Meni su ga bez problema aplicirali. I sad sam ga kupila.
Pa nebi sigurno muzu dala da ode sa donje strane ahahaha
A kao ako potrefis i dođeš rađati kad je gužva onda ti ga ne stignu staviti....kad je moja kuma rađala u Petrovoj prije 5 tjedana samo je ona rađala 🙈
A koliko košta uopće jedna doza toga?
SmieA tu saam ;) nisam bila aktivna uopće jer selidba mi je uzimala sve atome snage...znaš kak muški to namještaju, sve je u biti na ženama, a pošto sam trudna i nisam se smjela naprezat svaki dan sam nešto pomalo slagala i spavala između, pa su nas i neki majstori zezali i tako...ni sad još nije sve do kraja, ali to su sitnice.ž
Vidim da većina ima neke tegobe, ja i nemam baš moram priznat...ako duze stojim na nogama onda počnem ima pritisak i meni se teško okretati po noći jer me stisne nisko u trbuhu, ali izuzev togA baš nista .)
Skakavac i Mana_Mare onda sretno nam bilo, meni je tek u četiri popodne...nikako dočekat :)
kaj se tiče za muža pri porodu, ja ne znam.,..cijelo vrijeme mu govorim da želim da bude kraj mene, da mora, on ne želi, on je ovak jako osjetljiv na mene i ne želi me vidjet u bolovima pa si razmišljam zar da ga zbilja silim, a opet meni bi bilo puno lakše...ne znam, moram još razmislit....i vidjet za te tečaje u mojoj županiji da nas prijavim!
e a kaj je bilo s bananomupidžami, nisam uspjela ulovit...
Demetria, da da, mi smo selili i renovirali stan....strava koliko je to teško raditi dok si trudan ;) i tebi zagrljaj :)
[/url
Ajme cure. Sad sam se tuširala i od jednom me uhvatila takva vrtoglavica i šum u ušima. Nikad to nisam doživjela. I sad ležim na kauču i čim ustanem krene mi na povraćanje i imam osjećaj kao da će mi noge popustit. Nemogu ni gutljaj vode popit a o hrani ni ne želim razmišljat. Užas 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nas čeka cjelokupna renovacija sobe i nikako da se krene s time. Tako da mogu samo zamisliti kako je vama bilo.
Ja sam cijelo jutro kao zombi jer je danas ovdje oblačno i teško kao pred kišu pa mi tako i tlak luduje ali skroz nisko
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji