Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    22. Lipanj 2020. 19:43

Aha, kužim. A nemaš problema sa grčevima onda? 
    Ja čim ne popijem jedan dan, odma me steže u listovima i pojačane BH kontrakcije

Dinosaurus
    22. Lipanj 2020. 20:19

Jel neka cura ima iskustva vec sa dianatal gelom?
    Moram priznat da prvi put cujem za to.. 🤔

Bosco
    22. Lipanj 2020. 20:37

Bok cure! 
    Vidim da pisete da vas boli oko pupka, meni je bas jedan dan jaka bol iznad pupka bila, mislila sam da je rupica od pirsa, ali nema bas smisla posto ga vec dugo ne nosim i vec je zarasla. Proslo je uglavnom.

Jucer sam primijetila par kapljica oko bradavice i malo zmazanu majcu tocno tamo, nisam se jos s tim susrela, bas me iznenadio, onako kao voda da izlazi haha 🤷‍♀️

Ninche9
    22. Lipanj 2020. 20:41

Koliko doza Diantala treba za 1 porod? 

Marta14
    22. Lipanj 2020. 20:51

Mouse imala sam u pocetku grceve, Mg sam pila najvise zbog bolnih kukova, nisam spavat mogla od boli..
    Diental, citala sam da je i 1 dosta pa da cure plate po pola jer je skupo, ili ima na njuskalu i sl. za kupiti jedan komad posto im ostane..
    Ja necu, nadam se da ce brzo biti kao prosli put 😅🤞

Napokon 2804
    22. Lipanj 2020. 21:01

Moj ogtt prošao. Nije strasno za popit ali je previše 2.5 dcl vode i secera, fuj. Vodili mi krv nakon sat vremena i to je to. Ako budu nalazi povišeni zvat ce me, a ako bude sve ok  reci ce mi na slj pregledu. Malo su mi brojali za kile. Imam 82 kg, a trudna ostala sa 74 i pad kilaze bio na 72  i sad im je to puno 10 kg. I kao moram pazit sta jedem ovo ono  do rezultata ogtt-a. 
    Prvi put me spojila na neki uredaj nije ctg da vidi da li imam trudove, nemam ih, otkucaje poslušali sa dopplerom. Sve super. Jos je rekla da malo nize nosim od standardnog pa da tu pripazim i da je to razlog mog konstatnog piskanja.
    Uglavnom glava mi se raspada od toliko secera. Sad sam tek uspjela jesti nakon toga i naravno muka mi je. 

Mina 29
    22. Lipanj 2020. 21:06

Evo i mene malo.. 
    Sutra napokon pregled nakon 7 tjedana.. 
    Jedva čekam da čujem da je sve ok.. I da čujemo ko nam stiže.. 
    Javim se svakako nakon pregleda.. 🤗
    Pozz svima 

Marta14
    22. Lipanj 2020. 21:08

A meni je rekla moja da se ne racuna pad kilaze.. 🙄
    Ajde gotovo je, drzim fige za dobar rezultat Napokon🤞

mc_mouse
    22. Lipanj 2020. 21:10

Dianatal ja sam ga koristila sa prvim djetetom pa nisam bas relevantna. Uglavnom, došla sam u 6h u bolnicu, otvorena 4 prsta, u radaonu ušla nakon klistira oko 7h. Uz dva apliciranja, u 8h sam bila do kraja otvorena. Imala sam svoje trudove i rodila u 08.50h. 
    Rezana jesam jer imam “visoku” međicu. Štagod to značilo 🤭
    Uglavnom ja sam zadovoljna. Sad sam opet uzela dva komada. 

Dinosaurus
    22. Lipanj 2020. 21:30

Za dva apliciranja pretpostavljam da je dovoljna bila jedna doza? Mogu zamislit reakciju sestara ode u zadru da kazem da ti mi to aplicira 🙄😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.