Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    21. Lipanj 2020. 13:29

Pozdrav curke 
    Tejic izgledas super...mi sko trudne i neke zene mogu imati super tjelo u trudnoci i nedablja se puno neke jednostavno sklone dobiti noge,guzu i alo dalje i ja sam jedna od njih,20tj mi je a velika sam vec sad..isto tako ne volim se gledati bas nesto na ogledalo,jer ono moje ljepo tjelo nestalo,od 55kg ja sad imam 65 kg i tako mi dvaka trudnoca..posle borba ali Mozese doterati linija..
    Meni moj muz kaze da neopterecujem se jer dam trudna i to je normalno ❤️❤️
    Napokon Posalji nam sunce malo 😘uzivaj i za mene malo 😘😘❤️
    Porod 
    Tjela sam epiduralnu na carski ali nedaju,jer je 4 carski tako da moj nece moc na porodu i jako mi je strah .ali nadamo se svemu najboljem 🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Unakit
    21. Lipanj 2020. 13:50

Drage cure, lijepo vas je citat.
    Mi smo u trecom kriticnom danu poslije op. Bogu hvala da za sad je sve ok, prvi put u 5 dana su dozvolili tusiranje, muz me rolao u kupaonu I odradio sve. Bilo je to zastrasujuce kao da su mi rekli da se moram uspet na Everest. 
    Bebi me nalupava, jucer sam se uplasila jer je tukla jako a imala sam vise BH nego normalno, tipa 5-6 za sat. Dr kaze da dok god ne boli je u redu. Imam bolove ponekad ali je to za ocekivat. U utorak je veliki uzv pregled, do tad se ne pika nista ako ne mora, samo se prati krv, tlak, temperatura, bebini otkucaji, primaju iv antibiotici.
    Lijepo vas je vidjet na moru, to ti je plivanje u paru, bebica u trbuhu a mama u moru 😊
    Demetria draga, sad samo odmor I to lezanje sa sto manje potiska. Evo ja sam radila super laganu jogu (koju upraznjavam od pocetka) tacno tu vecer prije nego sam imala dugotrajne bolove I osjetila sam da ne ide kao prije pa sam momentalno prestala. Na svu srecu je s tobom sve ok, zato pricekaj par tjedana dok se situacija ne smiri I dr potvrdi.
    S vjerom u Boga, javimo van se s dobrim vijestima.
    💗

21. Lipanj 2020. 14:38

Unakit

Drage cure, lijepo vas je citat.
    Mi smo u trecom kriticnom danu poslije op. Bogu hvala da za sad je sve ok, prvi put u 5 dana su dozvolili tusiranje, muz me rolao u kupaonu I odradio sve. Bilo je to zastrasujuce kao da su mi rekli da se moram uspet na Everest.
    Bebi me nalupava, jucer sam se uplasila jer je tukla jako a imala sam vise BH nego normalno, tipa 5-6 za sat. Dr kaze da dok god ne boli je u redu. Imam bolove ponekad ali je to za ocekivat. U utorak je veliki uzv pregled, do tad se ne pika nista ako ne mora, samo se prati krv, tlak, temperatura, bebini otkucaji, primaju iv antibiotici.
    Lijepo vas je vidjet na moru, to ti je plivanje u paru, bebica u trbuhu a mama u moru 😊
    Demetria draga, sad samo odmor I to lezanje sa sto manje potiska. Evo ja sam radila super laganu jogu (koju upraznjavam od pocetka) tacno tu vecer prije nego sam imala dugotrajne bolove I osjetila sam da ne ide kao prije pa sam momentalno prestala. Na svu srecu je s tobom sve ok, zato pricekaj par tjedana dok se situacija ne smiri I dr potvrdi.
    S vjerom u Boga, javimo van se s dobrim vijestima.
    💗

Drago mi je da si se javila, veselim se tvojim dobrim vijestima ko da su moje 🙂 mislim na tebe svaki dan, čak i dok ti ništa ne napišem. 
    🤞🤞 nek sve bude dobro s vama 🙏🍀💕

Tejic
    21. Lipanj 2020. 14:49

Matea02 lijepa mala curica 😍😍
    *
    Volim ja vidjeti svoj trbuscic i volim nositi usko i ponosno ga pokazivati, al me slagira kad vidim sve ostalo na sebi, ruke noge, guza jaooo😂 i tek kad sam isprobavala haljine u trgovini sam pod onim svjetlima u kabini vidjela koliko zapravo celulita imam na guzi i bedrima 😵
    Unakit s vama smo u mislima ❤️

Ledolina
    21. Lipanj 2020. 16:17

Evo da se i ja javim... Zavidim curama koje su na moru 😊 iako meni ovakvo hladnije vrijeme kakvo je danas kod mene baš odgovara.. Sve si mislim kak ću izdržat ako budu one nepodnošljive vrućine...
    Ja bi isto da muž ide samnom na porod, na prvom nije bio i oboma nam je bilo žao... A sad tko zna, tečaj još nije bio, a možda i  korona opet sve poremeti...😏 Iako se nadam da neće. 
    Što se tiče izgleda, trbuha.. ja sam zadovoljna, ne opterećujem se s tim... A nakon poroda kad osjetim potrebu, dovodit ćemo kile u red ☺️ sad uživam u sladoledu, sezonskom voću 😁
    Spominjale ste i "plesanje" bebe po mjehuru. Moja evo već dva dana i baš imam stalno pritisak i osjećam nelagodu skroz nisko. 

• LoMa
    21. Lipanj 2020. 16:40

Hip hopsica čini mi se da si ti spominjala Podobjik u slučaju korone i zabrana...E pa da te razuvjerim u iluzuji 😂 oni su ti još stroži po tom pitanju od državnih bolnica. Moja kuma je tamo rađala prije mjesec dana, uopće ga nisu puštali kao pratnju na preglede ( a sa mnom je u istom periodu muž bio u sv.roku na uzv-u), a kaj se tiče pratnje na porodu, dozvolili su ju tjedan dana nakon sto je Petrova dozvolila i također posjeta nakon poroda nije bilo...tak da imaš višak 25 soma za potrošiti kaj si mislila za tu opciju 🙈

Napokon 2804
    21. Lipanj 2020. 16:45

Unakit, tako mi je drago da si se javila. Izdrzite, tesko je ali vjerujem da ce sve biti dobro 

Marta14
    21. Lipanj 2020. 16:47

Mozemo onda kod kuce, sa svima na okupu 😅
    Dinosaurus ne znam, ja ne bih hranila ni u jednom u pocetku, paranoja ziva 😅a za kasnije hranjenje, definitivno ovo tvoje.. 

Marta14
    21. Lipanj 2020. 16:50

Unakit drago mi je sto si se javila i sto gurate, biti ce to dobro.. 🍀🍀🍀🙏Mislimo na tebe! 
    Nada uzivaj i za nas , 
    Matea cestitam na urednom pregledu! 

enana
    21. Lipanj 2020. 16:53

Unakit bas mi je drago da si se javila i da dani proticu u redu, sad samo polako i dalje dan po dan i doc cete i vi do termina 😇🙏
    Malo mi je lakse sad kad vidim da nisam jedina sa lupkanjem po mjehuru 😊 vec sam sto scenarija sinoc u glavi slozila...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.