Happymom je rekla sta je izgon. Nije najlipsi izraz ali je najkraci za ono sta sam tila rec 😁
Za od 3.mj pa nadalje imam babybjorn ljulju i to ce mi bit dovoljno. Triba mi nesto za od pocetka i za kad beba bude s nama na kaucu. Prvog sam stalno imala u narucju, a sad mi to nije bas opcija.
Ja se nadam da će moj zaručnik moći biti na porodu samnom jer mi je prvi puta i nekako kad je on blizu mene mislim da ću biti jača i da ću moći sve podnijeti samo da me drži za ruku... to je poseban trenutak i za tatu i za mamu da su skupa na tom velikom danu .. koliko sam čitala za Merkur da bi se bilo na porodu ni netreba proći tečaj sad neznam jel stvarno tako ili ne
Tejić baš ste lijepi i ti lijepa trudnica 😍
Kad već pitaš, unatoč mojih 111kg osjećam se bolje i ljepše kao trudnica nego prije. Još da mi cicice malo narastu napokon... 🤭
Bok cure! Joj vidim da pričate o porodima, neznam šta da mislim o tome nekako se tješim da je još daleko, isto bi volila da dečko bude samnom al vidjet ćemo sve
Mi smo jučer bile na 3D uzvu prekrasno nešto, iako je gospođica cijelo vrijeme imala rukice i šake na licu haha samo se na par trenutaka vidi 😁😁
https://ibb.co/zRNS52S evo Dunje 😁 koliko se vidi jer je slikano na laptopu 😍
Izgled ja se baš super osjećam i izgledam si haha dobila sam 3 kile i baš se sama sebi sviđam 🤣
Tejic prekrasno izgledas 🥰🥰🥰🥰
.
Vidi Dunjice jel to ona sisa palac? 😘😘😘😘😘😘
.
Sto se poroda tice forsiram muza da ide sa mnom, iqko bi ja to najradije sve sama obavila. Ne zelim za prirodni epiduralnu, a za carski spinalnu. Sve sto ide u kraljeznicu ne dolazi u obzir. Radije cu trpit bol nego dati da me bodu u leda. I zbog tog se svadam nonstop
Sto se izgleda tice, uzas... 😅Izbjegavam ogledalo, nije problem trbuh nego sve ostalo.. Trbuh mi jadan ni ne moze doci do izrazaja pored sisa.
Imam i sve neke haljine na tanke naramenice a ruke kao sismis..
Nest imam za kauc(sa proslim nisam), ne mislim da ce ugusit pored mene..ionako cu stalno gledati. Meni ovo djeluje slicno, Dinosaurus zas mislis da je sigurnije? Pitam samo jer me zanima 😁
Moj muž će biti samnom na porodu pa makar pao u nesvijest 😂😂
Šalu na stranu, kao što su neke cure rekle i osoblje se bolje ponaša ako je pratnja s nama... Također, to su najljepši trenuci u životu koje želimo zajedno doživjeti. ❤️ Samo da nam Corona ne poremeti sve!🙏
Pozdrav s plaže od nas 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Napokon da sisa palac, ali je u pupčana vrpca bila tako kraj brade oboje se vidi 😁
Sto se izgleda tice, uzas… 😅Izbjegavam ogledalo, nije problem trbuh nego sve ostalo.. Trbuh mi jadan ni ne moze doci do izrazaja pored sisa.
Imam i sve neke haljine na tanke naramenice a ruke kao sismis..
Nest imam za kauc(sa proslim nisam), ne mislim da ce ugusit pored mene..ionako cu stalno gledati. Meni ovo djeluje slicno, Dinosaurus zas mislis da je sigurnije? Pitam samo jer me zanima 😁
Ma ne mislim da je sigurnije, jos je manje sigurno 🤣 ali kako ce svakako bit beba budna u tome ucinilo mi se korisnije u smislu polozaja npr nakon hranjenja, malo je uzvisenije od gnijezda di beba skroz lezi... Ma nemam pojma trkeljam s*anja, ne znam ni sama sta bi 😵😂
Super slikice, sve po redu, čitam ohoho stranica unatrag..
Iskreno se nadam da će muž moći na porod. Bio je na prvom i mislim da bih se bacila kroz prozor da sam bila sama. Al ja sam imala grozan porod, svašta je bilo. I nije to njima (muževima) tak strašno, na kraju ionako stoje kod glave i ne vide ništa ako ne žele. Moj se čak naluknuo kad je glavica izlazila van i to mu je, kaže, najsmješniji dio, kad je samo čuperak kose izvirio hahaha... grozno! 🤣 Al bilo je divno te najvažnije/najljepše i najteže trenutke u životu podijeliti s njim i ne bih to mijenjala za ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji