Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    17. Lipanj 2020. 21:10

Unakit tek sam sad pročitala tvoj post, držite se nadam se da će sve biti dobro i da ćete uspješno izgurati do kraja.🙏🤞
    *
    Marta oko 120-160 je bebica, a sve ispod toga je tvoje srce. Meni se baš na desnoj strani (kad gledaš put gačica s tvoje pozicije) nalazi žila koja mislim ide prema srcu tako nešto sam pročitala na netu.
    Meni su otkucaji srca stalno iznad 100-120 kad radim nešto kad mirujem padnu ispod 100.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Unakit
    17. Lipanj 2020. 21:18

Drage cure, hvala vam na podrsci, evo se rasplakah. 
    U Belgiji smo, I dali su nam da muz ostane sa nama tjekom noci. Mi se samo molimo za cudo, sto cemo drugo. Strah me je I na wc poc, strah od svake kontrakcije. Bila nam sad dr u posjetu, rezultati krvi I urina su bez infekcija. Sutra cemo imati ostale briseve, kljucno je smirivanje situacije dolje.
    Javim situaciju 💗

Dinosaurus
    17. Lipanj 2020. 21:27

Unakit probaj bit pozitivna jer sve te misli bebica osjeti. Pisi nam sve novosti i kad god imas potribu 🙏💞

Skakavac
    17. Lipanj 2020. 21:41

Zab san odg dragoj Demetria 🙆‍♀️ bude li nastavilo, sta  nadan da nece, poneses mi na vjezbe 🤭😅 hvala dragom muzu na brizi i pozdrav 

plavo_nebo

Unikat drzite se. 💪

Napokon 2804

Unakit  plodna voda moze curkat i obnavljati se. Slusaj doktore  ostani koliko god da je potrebno u bolnici. Vjerujemo da će sve bit dobro. Uz tebe smo. Molimo se za vas. ❤❤❤❤❤❤❤❤

Demetria
    17. Lipanj 2020. 22:01

Unakit  pij dosta tekućine...moja cimi sad kad sam bila na operaciji je gubila plodnu vodu i pila je dosta tekućine - vode i soka od brusnice....malena i ona su izgurale do kraja, tako da ne sumnjam ni u vas možete vi to.
    *
    A moj muž zna da kad se smijem da je napokon bila u shoppingu, a za druge me pita svaki dan kad idemo leći: šta kažu prije sa foruma, jesi saznala šta novo? Drago mi je da ga zanima.
    Samo ti javi nije meni ni sutra problem doći do stobreča :)
    *
    Gledam si neke haljinice za ljeto i te hlačice malo šire jer se izribam po bedrima, pa se naživciram kako sve s oznakom trudnice košta tri puta više nego za druge cure i onda ugasim to a odem na dječji odjel i u košarici završin kojih par stotina kuna u par klikova 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    17. Lipanj 2020. 22:15

Demetria

Unakit pij dosta tekućine…moja cimi sad kad sam bila na operaciji je gubila plodnu vodu i pila je dosta tekućine - vode i soka od brusnice….malena i ona su izgurale do kraja, tako da ne sumnjam ni u vas možete vi to.
    *
    A moj muž zna da kad se smijem da je napokon bila u shoppingu, a za druge me pita svaki dan kad idemo leći: šta kažu prije sa foruma, jesi saznala šta novo? Drago mi je da ga zanima.
    Samo ti javi nije meni ni sutra problem doći do stobreča :)
    *
    Gledam si neke haljinice za ljeto i te hlačice malo šire jer se izribam po bedrima, pa se naživciram kako sve s oznakom trudnice košta tri puta više nego za druge cure i onda ugasim to a odem na dječji odjel i u košarici završin kojih par stotina kuna u par klikova

Hahahaha muz ti je zakon... moj ne zna za forum, to je kao moja mala tajna, ne bi on to razumio 😂 
    Za sad primirje sa shoppingom (pitam se do kada) 😂😂

Tejic
    17. Lipanj 2020. 22:35

Unakit drzite se, molimo se za vas da bude sve u redu 🤞🙏

• Sif
    17. Lipanj 2020. 23:00

Unakit samo hrabro, pozitivno, dan za danom i bude sve ok 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.