Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    17. Lipanj 2020. 13:56

Sjele i meni komplikacije, PBZ.
    Zojo, da to je trgovina gdje sam uzela. a stvarno imaju svašta, tunike, haljine, trenirke... kad sam naručivala spavaćicu, žena mi je nudila još gaće i grudnjake za trudnice.
    Skakavac, kažu da treba biti 10 udaraca unutar 2 sata. jučer si bila aktivnija pa se možda beba uspavala ili je udarala, a nisi obraćala pažnju. danas se opusti i probaj izbrojat. 
    ja imam aplikaciju preko koje brojim i mališa se baš onda umiri. i nemam strpljenja, ako ih ne nabrojim 10 u 10 min, resetiram jer mi se ne da 

Marta14
    17. Lipanj 2020. 14:08

Nema sanse da ja imam 10 udaraca u 2h..bas je neka pospana. Koja je to aplikacija tashee? 

tashee7
    17. Lipanj 2020. 14:22

Pregnancy. Zelena ikona s nogicama unutra :)

• LoMa
    17. Lipanj 2020. 14:31

tashee7

Loma, na koji online tečaj ideš? htjela bih i ja, pratim par stranica na fejsu, već sam se i pogubila tko što nudi…
    Ninche, mi smo uzeli komodicu iz ikee, ima policu i dvije ladice, a gornji dio se rasklopi za presvlačenje, a kad se ne presvlači, sklopiš taj dio i ispod se mogu spremiti stvari. mislim da je bila 1000 kn

Tečaj sam našla besplatni kaj organizira dom zdravlja Zagreb centar, na stranici grada...

Skakavac
    17. Lipanj 2020. 14:38

Napokon pricala sam s fizioterapeutkinjom na vjezbama jutros. Kaze da je istu epizodu imala sa zadnjom curicom, da se javila tek u 10 navecer. A ona je cili dan sve radila nebi li joj se javila bar jednim udarcem. Bilo je na kraju sve uredu. Ali snerva se covik, kad citas i cujes svasta. Ja san prva ruzna iskustva procitala na ljetnim bebama, mada san pretpostavljala da se svasta dogada. Ostane to negdi u kutku mozga pa kad je ista neobično, odma ajme. Ali odlucila san ne radit dodatan stres, osjeca to beba sigurno. Veceras bude li premirna, otic pa nek mi naprave uzv.
    tashee7  za ne falit, spomenila san to i ginek na zadnjem pregledu, cisto informativno pitala, pa mi je rekla da ne brojim udarce jer cu se samo opteretit. Nekad mirnije nekad zivlje, ali triba ih bit kroz dan. Ko ce bit pametan ne znan ni sama. Al eto osluškujem jer mi odskace od svakodnevnog. Imam tu aplikaciju, ne brojim s njon ali sada ko blesava samo cekan kad ce. Meskolji se u dnu ali nije to onaj udarac. Vidit cu jos..

Princess Mimi
    17. Lipanj 2020. 14:40

Cure imamo dobre vijesti 😍 puštaju nas doma sutra! Bebač nije više toliko nisko, nalazi su uredni i smijemo doma na mirovanje 😅 kontrole će sad biti češće, svaka dva tjedna otprilike.
    *
    Što se udaraca bebinih tiče, skakavac, ne brini. Meni se zna desiti da bude koji dan miran pa onda opet lupka i tako u krug. A ovo za 10 udaraca u 2 h je po meni glupost jer prema tome bi bila svaki dan u panici, a tu u bolnici su mi svaki dan radili CTG i svaki put je sve u redu i otkucaji su pravilni (bez obzira što ponekad bebu ne osjetim tako intenzivno) 
    Naravno, ovisi i o posteljici i o konstituciji, ja sam npr jača i da nema tog šlaufića sigurno bi jače osjetila ( a znam da ni skakavac nije mršavica) tako da ništa ne brini! 😊

plavo_nebo
    17. Lipanj 2020. 14:58

LoMa

tashee7

Loma, na koji online tečaj ideš? htjela bih i ja, pratim par stranica na fejsu, već sam se i pogubila tko što nudi…
    Ninche, mi smo uzeli komodicu iz ikee, ima policu i dvije ladice, a gornji dio se rasklopi za presvlačenje, a kad se ne presvlači, sklopiš taj dio i ispod se mogu spremiti stvari. mislim da je bila 1000 kn

Tečaj sam našla besplatni kaj organizira dom zdravlja Zagreb centar, na stranici grada…

Pronasla sam to na stranici grada.. za lipanj su gotovi. Sad pratim pa cu se prijaviti za srpanj :)

tashee7
    17. Lipanj 2020. 15:05

plavo_nebo

LoMa

tashee7

Tečaj sam našla besplatni kaj organizira dom zdravlja Zagreb centar, na stranici grada…

Pronasla sam to na stranici grada.. za lipanj su gotovi. Sad pratim pa cu se prijaviti za srpanj :)

Znači, možemo se i mi iz okolice Zagreba prijavit?
    Mimi, čestitam! Sad samo polako i uživaj doma ❤

Skakavac
    17. Lipanj 2020. 15:08

PrincessMimi super vijesti, bas san Sritna radi vas. Doma je sve lakse, bitno da su nalazi uredu 😇
    A da, sve san osim mrsavice Al me nekako snervalo. Takva san po prirodi, odma sto scenarija u glavi. Malo se meskoljila u dnu prije sat dva, pa san maloprije dva za redom na desnoj strani osjetila. Uh.. Da je majka biti lako 💓 hvala ti na tim ricima, nadan se da ce se vratit u tu neku svoju normalu. 

Tejic
    17. Lipanj 2020. 15:11

Dinosaurus bas mi je drago da je sve dobro proslo, sad samo opusteno dalje 😊
    Curke cestitam na urednim pregledima.❤️😍💙
    Princess Mimi bas mi je drago da je sve u redu i da idete doma. Sad samo mirno i polako i sve ce biti u najboljem redu do kraja 🤗🥰
    Skakavac meni se desilo jucer da sam se dva puta uuuuzasno uplasila, tak kaj mi srce skoro stalo pa je ocito to utjecalo i na bebicu, jer se cijeli dan fino meskoljila a od tada je bio mir.. Cistila sam malo po stanu i jednom mi metla pala iznenada iza leda a drugi put isto nesto palo nenadano 🙈 . Al danas ujutro i evo do sad cijeli dan imamo tulum. Probaj se sagnuti il cucnuti ili kad sjedis na kaucu nagnuti se napred laktovima na koljena, kod mene to uvijek upali, odmah se pobuni jer ga stisnem ocito. 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.