Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    17. Lipanj 2020. 16:54

Sve savršeno, prekrasan je, imam sve na.cd-u. 780 grama, sve odgovara tjednima. Cervix se malo skratio ali sve je super. Jos sam pod dojmom 🥰

• LUX
    17. Lipanj 2020. 17:39

Hej cure jel znate neke ducane s baby opremom u Sloveniji i Austriji da valja pogledat? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Unakit
    17. Lipanj 2020. 18:03

Cure drage, poslije jos jacih bolova u zdjelici sinoc otisla sam svom doktoru danas. Bebac dobro, cerviks dugacak medjutim sok- zaloziv 1cm sa curenjem amnio tekucine u gornjem dijelu. Hitan prijem, ali za sad serklaz je nemoguc zbog curkanja tecnosti. Dali mi tokolitike da smanje kontrakcije ( ja ih sad ne osjecam puno a moze bit da se desavaju - osjetim ponekad tvrd dio tbuha kao BH ili malo ostriju bol).
    Ostajemo u bolnici, sjutra revizija stanja kad stignu sve analize, krv, urin, brisevi, nalaz amnio tekucine itd.
    Mi smo previse mali, jedino da nam Bog dragi da cudo da sve bude mirno jos mjesec dana I da nasa bebica moze imati sanse za vanjskim razvojem.
    Ne znam sto bi vam vise napisala, sad lezimo...

Skakavac
    17. Lipanj 2020. 18:35

tejic, Marta14, Mana_Mare hvala vam cure.. Coviku je nekako lakse kad se porazgovara s trudnicom, koja mozda ima slicno iskustvo.
    Osjetila san par puta desno, ali svejedno se cini manje nego inace. Obzirom da osjećam nesto kao grčeve tj stezanje maternice, ujutro cu zvat ginekologicu pa se posavjetovat. Zeza me to sta stalno ko nesto osjecan pa ne znan jesan li umislila, jesu li crijeva ili se beba meškolji. Jutros san sigurna da san osjetila, u frizera ima dvi ure san dva zaredom osjetila pa necu stvarat paniku. Ujutro je zvat pa se nadat da ce me pogledat na uzv bar kratak, ako ovako nastavi sramezljivo javljat se. Za ne falit, pregled mi je u ponediljak, di nije dan dva prije🙄🤧

Zelin dobrodošlicu novoj curi 🤗

Bosco razumin te u potpunosti. Evo ja san tek ima pola sata rucala,  da bi sada osjetila po sredini trbuha udarac. Pokusaj se sta manje nervirat, meni to isto ne ide bas ali trudim se. 💓

ana1305 u pravu si ali najteze je kontrolirat um i ne stresirat se. Bit ce to sve ok, samo gurat pozitivno, nema druge. Osjete bebe sve. Ja san jucer prvi put setala i ne vodila konta o tome udara li me beba ili ne. Razlog vise da san se unervozila kad san se smirila. Ok sam sada, presritna i s tim jednim zlatnim udarcem.

Unakit dat ce Bog cudo, da ste sta duze dva u jedan, dok beba ojača. Budi čim vise pozitivna. Ovde pisi sta god zelis i sta te tisti, bude odma lakse. Mislima smo uz tebe 💓💓

Marta14
    17. Lipanj 2020. 18:40

Skakavac ja te razumijem, moja luduje 2 dana pa je sljedeca 2 mirna kao danas, lupne kad ja tresem.. Dosla sam do toga da se po noci budim 10x puta i tresem trbuh.. Bas me opterecuje. Sutra idem na ultrazvuk srecom..

Unakit 🙏🍀Zelim vam da sto duze ostanete 2u1!Mislim na vas!
    .

Demetria
    17. Lipanj 2020. 18:43

Skakavac draga moja evo muž mi kaže: reci joj da ćeš joj posuditi baby watchera samo da se smiri :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    17. Lipanj 2020. 18:48

Ima neka od vas slicne vrijednosti? Ovo podebljano

Meni jucer dosao watcher al ne kuzim bas.. Ovo oko 140 je beba? Pomaknem 2cm pa bude 70?Sta je to 

Bosco
    17. Lipanj 2020. 18:48

Skakavac  hvala na podrsci 💫 jos uvijek cekam neki udarac, vise nisam sigurna dal mi se cini da udara il sta 😐
    Unakit. Bas mi je zao sto nisu dobre vijesti, lezi koliko mozes , pokusaj se sto manje zivcirat iako vjerujem da je sad to teško. Uz tebe smo i saljem veliki zagrljaj 🤗😘

tashee7
    17. Lipanj 2020. 18:55

Marta14

Ima neka od vas slicne vrijednosti? Ovo podebljano
    .
    Meni jucer dosao watcher al ne kuzim bas.. Ovo oko 140 je beba? Pomaknem 2cm pa bude 70?Sta je to

meni ti je isto sve to sniženo ko i tebi, a željezo u granicama. to je navodno jer mi je rijeđa krv. svašta. al eto, baš sam danas napisala, dobila sam heferol 1x1 baš zbog toga i jer se zapušem lako. pa ćemo vidjet kako će biti kasnije.
    a što se tiče otkucaja: 140 ti je beba, a tvoje scre je 70. nama trudnicama kuca brže nego inače, meni zna doć i preko 90

tashee7
    17. Lipanj 2020. 18:57

Unakit, šaljem ti zagrljaje <3 uzmi si lako štivo da skreneš misli i bit će u redu. sve smo uz tebe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.