Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    18. Lipanj 2020. 10:47

Mi sve kao da telepatski suosjecamo jedna s drugom, to je ta povezanost 🙈 ja i bebac uspjeli evo odspavati malo do sada😀
    Onka jucer sam bas sa frendicom imala temu o hemeroidima (ja ih zasad, hvala bogu, jos nisam imala) i kaze ona da namaze svinjskom masti i do jutra se povuku.
    Marta i Vita sretno na pregledima, cekamo vas sa lijepim vijestima 😊🤗🤗❤️😍
    Unakit javi kad nesto saznas, i vjerujemo da ces se javiti sa dobrim vijestima 🤞🙏💕🤗🤗
    Skakavac bitno da se bebica javila, cek sad ce ona to nadoknaditi jako brzo 😊 i cestitam na okruglom velikom 30.😍😍 Mana_mare i tebi na 31.😍😍
    Jaooo jos maaaloo, jos tjedan i pola i evo mene za vama 😍🙈🙈🤗 

Tejic
    18. Lipanj 2020. 10:55

Marta14

Vita26

Pa sam sam sva nervozna i samo malo preletila forum budem malo kasnije procitala,zapela sam kod Marte-kakav je to nalaz!!??

Moja krvna slika. 🙂
    Sretno Vita javi nam se 🍀🍀🍀🤞
    Kod nas je sve sa glavicom! Curka ima 996g i 38cm.
    .
    Za micanje su rekli da preko dana ne trebam brinuti, oko 5-8udaraca..tek toliko, a navecer da bi trebali biti aktivniji. I posto imam ispred posteljicu a ona djeluje kao stiropor da ne brinem previse..

Marta tek kad sam napisala post mi se uploadao tvoj s pregleda 🙈 supeer, lijepo curka napreduje, samo tak nek nastavi 😍 e upravo sam danas ujutro na aplikaciji Bebac procitala da je normalno kroz dan 5-8 udaraca. S time da smo mi tek sad imali prvu noc bas ovak jaako jako aktivnu 😀 inace  to bude vise neko ugodno meskoljenje koje me nebi drzalo budnu pola noci 😃

Demetria
    18. Lipanj 2020. 11:45

Glupo zvuči ali odmah mi je lakše kad vidim da nisam jedina imala grč jutros.
    Skakavac drago mi je da se bebica javila. 
    Ako hoćeš mogu sutra ponijeti svakako pa skupim u utorak kad budem išla izt Podstrane

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    18. Lipanj 2020. 11:45

Jutro cure! 
    Sretno na pregledima 
    Meni noć bila katastrofa, nisam mogla spavat jer beba nije lupkala cijeli dan, baš sam se užasno uplašila.
    Ujutro se probudim, opet ništa, puštam neku muziku, stavljam noge na jastuk, jastuk između nogu, ništa. Onda sam vidjela pored kreveta čokoladu, pojela cijeli red i ruku na donji dio trbuha i onda je počela udarat. Skoro sam se rasplakala od sreće. Baš me jako beba zabrinula, još sam ja u ranim tjednima donekle, posteljica sprijeda, još uvijek je osjetim 90% vremena skroz dole na rubu gačica.
    Grčevi   mene neki dan ulovilo tijekom spavanja, ajme kako to boli, zgrčila sam se sva. Sad moram pazit da savijem nogu jer ako je ispružim skroz, odma katastrofa.
    Šaljem zagrljaje. 

mara1992
    18. Lipanj 2020. 11:58

Curke suosjećam sa spavanjem i grčevima 🤦‍♀️. Sad sam vidjela da stranica Majčina ljubav na fejsu organizira tečaj zabtrudnice u Zagrebu traje 3 sata i muževi dobiju potvrdu za porod pa pogledajte tko je zainteresiran

url=https://lilypie.com]

2020
    18. Lipanj 2020. 12:04

Ćao trudnice moje lijepe i hrabre 💜 ne stignem na sve komentirati ali pratim i suosjećam sa svakom 💚 Unakit želim svu sreću ovog svijeta, drži se!!! 💙 Čestitke svima koje su imale preglede 🙃 i sretno svima koji imaju uskoro! Već smo prešle dobar dio puta 🤗 ja se hvala bogu ne mogu požalit na spavanje, dižem se u prosjeku oko 10 bez piškenja po noći. Ali zato po danu idem 1000puta 😅 Mala me udara sve češće i jače, nije baš mirna beba 😁
    *
     Jučer mi je stigla Ergobaby nosiljka, čini se super i mislim da ću ju koristit jako jako puno pa mi nije žao para.
    https://ibb.co/qW1PVbN
    *
    Šorc - ja sam uzela ove iz HM i non stop nosim, jako su udobne, nećete pogriješiti. Pogledaj i gornju i donju sliku (na meni) 

*
    Raširila sam metar da vidim kolika je bebuška i šokirana sam da mi je toliko veliko biće zarobljeno u pupi 😮

Leia91
    18. Lipanj 2020. 12:10

Demetria, ja sam na početku koristila Bio-Oil dok nisam na toj stranici vidjela koliko je loše. A s obzirom da baš trbuh mažem nisam se htjela zezati. Kupila sam bademovo ulje i već se dugo s njim mažem. Ono nema nikakve dodatke i kemije. Čisto prešano ulje badema. 

Skakavac
    18. Lipanj 2020. 12:28

Demetria sve racunan da mi je bolje ne pretjerivati, tome san sklona kad san u strahu. Pogotovo kad je ric o bebi. U podstrani san ja, nez jesi li zab. Bude li mi opet panika, zovem te 💓 sinoc i jutros sve ok, osjetim ju hvala Bogu 😇 mi se vidimo sutra na vjezbama 💃🙋‍♀️
    Mana_Mare ajme ajme, nervoza me vata cim promislin. 🙆‍♀️ Koji su me  filmovi oprali, za ne virovat. A danas kad je Bogu hvala sve uredu, covik razmislja samo o lipim stvarima koje dolaze. Ja sluzbeno krecem s kupovinom u utorak, prijateljica ce me navodit jer cu s njom sigurno bit pametnija pri izboru. E da, kolica mi sutra stizu, ona koja sam i Tila. Krevetić do kraja mj i pomalo. Ti si isprid mene u aktivnostima pa cu imat koha sve Pitat 🤭💓
    Tejic eto tebe za cas :DD

Skakavac
    18. Lipanj 2020. 12:29

Bosco bitno da se beba javila, znan kako si se osjecala uff 💓

Demetria
    18. Lipanj 2020. 12:35

2020

Jučer mi je stigla Ergobaby nosiljka, čini se super i mislim da ću ju koristit jako jako puno pa mi nije žao para.
    *
    Šorc- ja sam uzela ove iz HM i non stop nosim, jako su udobne, nećete pogriješiti. 

Haha na prvu sam pomislila da vidim moju prijateljicu na prvoj slici...iste ste :) I ona ima ergo nosilju za svoje dvije cure....
    Tako da mi je to na neophodnom popisu.
    Hvala za šorc kupiti ću ga definitvino jer sam u nedjelju na feštama malo bedra izderala a baš sam mazala i ništa nije uspjelo.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.