Ninche znas kako se zove taj sok? Probat cu pa ako ne upali neka mi da nesto..
Lux pa ovdje u At nema nesto posebno, sve je kao u Hr vise manje.. I cijene su iste, mozda su u Slo jeftinije..
Unakit držimo 🤞da sve bude uredu sa vama i da čim duže izdržite kao 2u1 ❤️🤗
Dinosaurus drago mi je da je sve prošlo super sa operacijom,sad je i to iza vas 😊
Mimi napokon idete doma. Sad se pazi i neka te svi razmaze 😉
Svim ostalim curama čestitke na dobrim rezultatima svih pregleda 🤗❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Joj, zaboravila sam ciji je muz od svega pitao doktora jel zena smije voziti bicikl 😂😂 kakav car, nasmijem se tome dan danas 😂😂
Hahaha skoro sam i zaboravila na ovo 🤣🤣🤣
Mene moj svaki puta iza pregleda pita je s bebom sve dobro a onda slijedi drugo pitanje: jesi pitala je se možemo hopsati? A ja uvijek zaboravim. Sad pišem podsjetnik za petak
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta https://ibb.co/kDVYJdf
Mozes taj ili bilo koji gdje pise Eisen, meni je onaj bas od dma njihova marka bio jos i bolji, kosta oko 6e i u pocetku se smije piti ako se ne varam 3 dana dupla doza radi povecanih potreba a dalje normalno, vidi sto pise na pakiranju, bitno da je Eisen i ja mislim da je sok super, meni je barem bio
Demetria posto imas puno starinske robice, jesi razmisljala o profi fotkanju bebe, znas da ih fotografi uvijek obuku u nesto tako staro, heklano.. Meni je to preljepo i ove deke su savrsenstvo, imam i ja jednu koja je bila moja al nije ni upola tako ocuvana kao tvoje.. Ja cuvam svome sinu svijecice tj brojeve s torti, nekako smo zagubili prvi osisani pramen kose(😥😥😥😥😥) al detalje cuvam kao biljeske iz bolnice i objavu rodenih u novinama i tako neke sitnice.. Ovo s robicom je meni jednostavno predivno da bas nista nije unisteno ni pojeo moljac, divota
https://ibb.co/z5X4zf3
https://ibb.co/N1NzGJt
😍😍Lijepi ste!
Ninche hvala, sutra idem u DM po to..
Joj robicu sam zaboravila komentirati 😍ima pravo Ninche, bas je za slikanje
Ninche i Marta nije mi to palo na pamet ali odlična ideja.
Ostalo mi je još posteljinu i pamučnu robicu za oprati a tu su mi preslatke košuljice za rastopiti se.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutrooo drage moje 😊 jel nas ima jos sa neprospavanom noci? 🙈
Popila magnezij i Normabel prije spavanja radi kontrakcija i cak uz Normabel koji me uvijek baci s nogu nisam mogla zaspati. Stalno zedna, pa k tome i stalno pisanje.. I onda napokon nekak zaspim i u 3h me prene iz sna takav udarac da mi prvo skoro srce stalo od straha jer nisam znala kaj se dogada oko mene, tko me dira 😂😂 znaci od tada, evo sve do sad lijeva strana mi je izbombardirana da vec osjecam nelagodu pod rebrima. Relativno je mir tek kad se okrenem na leda, al opet taj polozaj mi ni ne pase, a niti smijemo tak lezati.
Tak da ne preostaje mi nista drugo nego biti budna sa svojim malim nogometasem koji me ocito trenira za nadolazeci period 😂
Tashee7 i Marta taj problem i mene muci. Lako se zapusem cak i kada pricam i otkucaji srca nakon dorucka me smlave. A umor kak koji dan, al uglavnom sam bez snage za obicne kucanske poslove.
Al nisam nist od tog spomenula ginekologu, mislila sam da je to normalno 🤔 znaci moguce da je zeljezo u pitanju?
Ninche taj sok mozemo piti sve, ak se recimo tak osjecamo? I dal ga ima i u HR dm-u za kupiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji