Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    18. Lipanj 2020. 08:54

Dobro jutro cure ja imam u pola 11pregled.

Unikat Drzi nam se ,zao mi je ali Drzi se 😘😘
    Napokon Cestitam na urednom pregledu .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    18. Lipanj 2020. 08:55

Pa sam sam sva nervozna i samo malo preletila forum budem malo kasnije procitala,zapela sam kod Marte-kakav je to nalaz!!??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• SmileA
    18. Lipanj 2020. 09:50

Vita26

Dobro jutro cureja imam u pola 11pregled.

Unikat Drzi nam se ,zao mi je ali Drzi se 😘😘NapokonCestitam na urednom pregledu .

Vita26 sretno!!🤞🍀🥰cekamo vas sa lijepim vijestima😃🤗🤗😘😘😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    18. Lipanj 2020. 09:56

Jutro cure!🤰😃

Znaci mene danas ujutro probudila tolka bol, grcevi u listovima i to obje noge odjednom, bila bi najrade vikala na sav glas, ali reko muz ce umrijeti od brige da je nesto s bebom, jesam se ja previjala i grcila i puhala tako da se svakako probudio, ali ajde barem se nije toliko prepao. Znaci kasnije se dignem i nemogu do wca jos od bolova, evo i sad jos osjetim, uzaas, a cak valjda kako sam se grcila ili sta vec me poceo ko trbuh bolit od naprezanja, napinjanja ili nesto, bas sam se bila zabrinula😣a pijem evo magnezij svaku vecer..Taman dodem sad malo tu na forum da vidim sta ima kad evo sve u grcevima🙃nevjerojatno
    Svim curama koje danas imaju pregled zelim srecu i cekamo lijepe vijesti i slikice!🤞🍀🥰😘😘

🌈💙👣🙏

Happymom
    18. Lipanj 2020. 10:06

Princess Mimi čestitan na izlasku iz bolnice. Sad se čuvajte kod kuće, sve će bit u redu 

Unakit mislimo sve na tebe... Nadan se da će oni znat kako uvjerit bebicu da joj je još neko vrime najlipše kod tebe 

I sretno svima na pregledima koji danas idu!

Šta se tiče grčeva, evo jutros i meni jaki grč u livoj nozi, dosta dugo je i traja... Inače, pijen dva magnezija dnevno

Skakavac
    18. Lipanj 2020. 10:18

Dobro jutro :)
    Prvo da mojoj cetvrtkasici Mana_Mare čestitam na velikih 31 tjedan. Ja sam danas okruglih 30, ne mogu virovaattt 🤭🙆‍♀️💓💃 zeno mila, ovaj vlak je krenija i 
     misli stat :D eto beba u nasim domovima, a da se ni ne okrenemo
    Hvala sta pitas.. Sinoc san oko 10 navecer pojila pite od kumpira i malo od mesa.. Dosla nevista, a ko može odolit bosanskoj piti. Bogu hvala malo čudo se tada par puta oglasio. Prije spavanja sam osjetila jos koji put i zaspala. Nocas samo jedno dizanje, s tim san presritna jer inace bude od 3-6 puta. Jutros mi se opet javila tako da cu jucerasnju smirenost pripisat mojoj dugoj setnji.

Zelim uredne preglede svim curama koje idu, a ostatku Lip dan bez tegoba. 🤗🙋‍♀️

Ninche9
    18. Lipanj 2020. 10:25

Teica mislim da mozes i ti taj sok jer se sastoji najvise od sokova iz voca tresnje, aronije... Ja cu si isto dns kupit.. Al mozes prvo pitat doktoricu
    Marta sretno danas na pregledu
    Unakit kako ste? 💜

Cure moja curka je jako aktivna, javlja se cijeli dan a navecer da ne govorim, do ponoci lupka i namjesta se, udara i rasteze se.. Tko zna kako ce biti kad se rodi, valjda nece tulumarit toliko da mama odmori malo😅
    Sin je bio jako mirna beba u trbuhu, javio bi se navecer a preko dana se samo malo namjestao, a kad se rodio bio je ko bubica.. Najmirnija bebica ikad
    Sad mi izgleda stize haharica, kako cu ja to uh😅

Ninche9
    18. Lipanj 2020. 10:27

Gledan vase stickere, Skakavac i ostale cure koje ste oko 30tt, kako ce to brzo proci pa ce pisati 20dana do termina, 10 dana do termina. Ajme😊😊😊

Matea02
    18. Lipanj 2020. 10:31

Unikat drži se !! 🤞
    Joj meni se odjavilo sa računa i više se uopće ne mogu prijaviti tako da imam novi haha 🤣 
    Cure sretno na pregledima 😁😁😁

Marta14
    18. Lipanj 2020. 10:36

Vita26

Pa sam sam sva nervozna i samo malo preletila forum budem malo kasnije procitala,zapela sam kod Marte-kakav je to nalaz!!??

Moja krvna slika. 🙂
    Sretno Vita javi nam se 🍀🍀🍀🤞
    Kod nas je sve sa glavicom! Curka ima 996g i 38cm.

Za micanje su rekli da preko dana ne trebam brinuti, oko 5-8udaraca..tek toliko, a navecer da bi trebali biti aktivniji. I posto imam ispred posteljicu a ona djeluje kao stiropor da ne brinem previse..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.