Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarska
    17. Lipanj 2020. 19:16

Meni se redovno javlja ujutro oko 6,30....pa po danu ,navecer kad legnem takodjer....sutra smo tribali imati 4D ali je odgoden za drugi petak,pa sam se ja u tom trenu kad sam cula da moram odgoditi iznervirala jer  radi gluposti odgadam,odma me beba udarila 3-4 puta,evo i sad se javlja 🤗.... Unakit lezi i miruj ,sve ce biti dobro 🤞

Marta14
    17. Lipanj 2020. 19:16

tashee7

Marta14

Ima neka od vas slicne vrijednosti? Ovo podebljano
    .
    Meni jucer dosao watcher al ne kuzim bas.. Ovo oko 140 je beba? Pomaknem 2cm pa bude 70?Sta je to

meni ti je isto sve to sniženo ko i tebi, a željezo u granicama. to je navodno jer mi je rijeđa krv. svašta. al eto, baš sam danas napisala, dobila sam heferol 1x1 baš zbog toga i jer se zapušem lako. pa ćemo vidjet kako će biti kasnije.
    a što se tiče otkucaja: 140 ti je beba, a tvoje scre je 70. nama trudnicama kuca brže nego inače, meni zna doć i preko 90

Ova moja kaze da je to u redu, a ja se i ne osjecam bas kao da sam u redu.. Nemam snage uopce, hodam jedva.. 🙄

17. Lipanj 2020. 19:35

Unakit

Cure drage, poslije jos jacih bolova u zdjelici sinoc otisla sam svom doktoru danas. Bebac dobro,cerviks dugacakmedjutim sok- zaloziv 1cm sa curenjem amnio tekucine u gornjemdijelu. Hitan prijem, ali za sad serklaz je nemoguc zbog curkanja tecnosti. Dali mi tokolitike da smanje kontrakcije ( ja ih sad ne osjecam puno a moze bit da se desavaju - osjetim ponekad tvrd dio tbuha kao BH ili malo ostriju bol).
    Ostajemo u bolnici, sjutra revizija stanja kad stignu sve analize, krv, urin, brisevi, nalaz amnio tekucine itd.
    Mi smo previse mali, jedino da nam Bog dragi da cudo da sve bude mirno jos mjesec dana I da nasa bebica moze imati sanse za vanjskim razvojem.
    Ne znam sto bi vam vise napisala, sad lezimo…

🙏🤞🍀💕

Zojo
    17. Lipanj 2020. 20:01

Unakit samo hrabro i smireno, to je najbolje što možeš sad napraviti za bebicu a i za sebe. Držim fige da svi nalazi budu odlični i da se situacija sa curkanjem popravi što prije. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

tashee7
    17. Lipanj 2020. 20:01

Marta14

tashee7

Marta14

Ima neka od vas slicne vrijednosti? Ovo podebljano
    .
    Meni jucer dosao watcher al ne kuzim bas.. Ovo oko 140 je beba? Pomaknem 2cm pa bude 70?Sta je to

meni ti je isto sve to sniženo ko i tebi, a željezo u granicama. to je navodno jer mi je rijeđa krv. svašta. al eto, baš sam danas napisala, dobila sam heferol 1x1 baš zbog toga i jer se zapušem lako. pa ćemo vidjet kako će biti kasnije.
    a što se tiče otkucaja: 140 ti je beba, a tvoje scre je 70. nama trudnicama kuca brže nego inače, meni zna doć i preko 90

Ova moja kaze da je to u redu, a ja se i ne osjecam bas kao da sam u redu.. Nemam snage uopce, hodam jedva.. 🙄

A i meni je dr odmah rekao da je to u redu, pa kad sam mu se danas pozalila da mi srce hoće iskočiti nakon doručka i da se lako zapusem,  onda mi je dao heferol. Pa ćemo vidjet..

AngelEyes
    17. Lipanj 2020. 20:12

Unakit, samo hrabro i vjeruj da će sve biti dobro! Uz tebe smo u mislima 🙏
    Marta meni su slične vrijednosti i propisao mi je Heferol. Pijem ga vec cca 2 tjedna i stvarno se bolje osjećam. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Ninche9
    17. Lipanj 2020. 20:25

Marta kupi u dmu zeljezo kao sok je u boci, stvarno pomaze
    Unakit mislim na tebe i nadam se cudu, vjerujem da imas svu mogucu skrb i da ce sve biti dobro

mara1992
    17. Lipanj 2020. 20:44

Unakit  vjerujem da ćete uspjeti 🙏🙏🙏 Držite se 🤞

url=https://lilypie.com]

Princess Mimi
    17. Lipanj 2020. 20:57

Unakit, gdje ste, u kojoj bolnici?
    Probaj se smiriti, znam da je teško čuti takve vijesti, ali vjeruj mi da sam puno sličnih iskustava čula dok ležim tu i većina ih je pozitivno. Miruj i pazi se, sad je sve drugo nebitno ❤️

• SmileA
    17. Lipanj 2020. 21:03

Unakit

Cure drage, poslije jos jacih bolova u zdjelici sinoc otisla sam svom doktoru danas. Bebac dobro,cerviks dugacakmedjutim sok- zaloziv 1cm sa curenjem amnio tekucine u gornjemdijelu. Hitan prijem, ali za sad serklaz je nemoguc zbog curkanja tecnosti. Dali mi tokolitike da smanje kontrakcije ( ja ih sad ne osjecam puno a moze bit da se desavaju - osjetim ponekad tvrd dio tbuha kao BH ili malo ostriju bol).
    Ostajemo u bolnici, sjutra revizija stanja kad stignu sve analize, krv, urin, brisevi, nalaz amnio tekucine itd.
    Mi smo previse mali, jedino da nam Bog dragi da cudo da sve bude mirno jos mjesec dana I da nasa bebica moze imati sanse za vanjskim razvojem.
    Ne znam sto bi vam vise napisala, sad lezimo…

Unakit u mojim ste molitvama🙏vjerujem da bude sve dobro, drzi se!❤️ 

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.