Curke sve smo mi prelijepe i svatko ima drugačiji pupo 🥰 evo i mog place to upload pictures
url=https://lilypie.com]
Ni jedna žena se ne bi trebala osjećati posramljeno i manje vrijedno zbog svojih strija, celulita, ožiljaka, madeža, dlaka, ...(nastavi niz) bez obzira rodila ona ili ne. Niti je šminka, nakit i odjeća ono što neku ženu čini lijepom. Žalosno da tolko mnogo žena bez šminke, frizure, odjeće i čega sve ne, nema ni samopouzdanje. A baš je zadovoljna, ispunjena, samostalna žena i najljepša.
A danas bome ne manjka sličica lijepih trudnica 😊
Nek ste vi zdrave i sretne, vaše bebice i bližnji također, kaj nam više treba..
[quote=It's a Girl 👧][quote=Marta14]Ne opterecujem se inace, ali i meni je nekako mali i gledam ga 100x dnevno, pa me eto bas bocnulo..
.
Twistshake, tko je ono narucio? Mislim narucit. Ali sad sam procitala na fejsu Komentare da mjesecima ide i da ne dode na mail potvrdu neka ili nesto..[/quote]
Ja narucila. Doslo u roku cca 3tj i to u vrijeme korone[/quote]
A gdje si narucila? Twistshake.hr ili ono bas sa njihove stranice di ima kompleta cijelih na popustu?
.
Joj jeste lijepe 😍😍🤰
Cure, di kupujete odjeću da izgledate tak dobro trudne?? Ja sam se dosad švercala u odjeci od prije jer nikad nisam voljela prepipijeno…al sad mi u majice vise ne stane ni trbuh ni cice, u soseve još stanem jer su mi svi onako širi lepršavi, ali ne mogu reci da izgledaju bajno kad ih preko trbuha navučem …probala sam preko asosa gledat i ničeg nije bilo moj broj 🙈 imam sad nekoliko događanja u narednih mjesec dana i ne bi htjela doći ko neka dosadna trudnica 🥺
Gap maternity ima lijepe stvari, Happy Mama iz UK isto, posebno haljine. Sad su krenula snizenja pa su im cijene prihvatljivije.
Sve ste prekrasne, a ja obukla široku onu haljinu iz lidla koja mi uopće ne laska figuri 🙈🙈
Lak nikakav ne koristim uopće od zime, a isto tako ni farbu. Izrast je postao moja boja kose skroz u ovih 6-7 mjeseci kako se nisam bojala a tako će i ostati.
Jedino ću nožne nokte obojati da mogu šlape obući.
Prekrasne su vam slike.
Ja se ne šminkam kako sam popiškila plus, dok deziće koristim.
Da provjerim sve doma po onoj stranici za štetnost sve bi mogla baciti u smeće.
Ali kao trudim se
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Prelijepe slike! 💜💚💙
Koristi li koja sodu bikarbonu umjesto dezodoransa? Ja ju koristim od prošle jeseni i nikad sretnija, više nikad nisam osjetila znoj. S dezićima sam muku mučila, ni jedan mi nije dugoročno odgovarao. Ali sad sam primijetila da mi je koža na pazusima malo pocrvenila, pa ne znam jel od nje? 🤷♀️ Možda u kombinaciji sa suncem i morem. Ali ništa ne peče i ne svrbi pa me nije briga.
Cure,prekrasne ste sve od reda!
Trudnička obleka, imam nešto što sam uzela u Lidlu, baš sam jučer nosila uski trudnički top. Baš mi je lijepo isticao trbuh. Haljine imam neke od prije koje su široke i na koje sam stavljala onaj široki remen u struku. A sad stavljam tanki remen iznad trbuha
Dezići, ja sam našla od Olivala deo kremu, provjerila na code checku i stvarno je dobar (ko da nisam znala). Još mi je i frendica smiksala neki prirodni pa sam se opskbila. A šminkam se više-manje istom šminkom. s obzirom da rijetko nekud idem, jednom u dva tjedna što se šminkam, neće nam biti ništa
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Nisam znala za sodu bikarbonu da se može koristiti kao denzić. Koristim Lush aromaco, a vidim i on sadrži sodu bb uz ostalo
https://ibb.co/jg6y69D
Jucer moj dragi zaručio me u prirodi ,bilo je zanimljivo 😂😂😂 to smo obavi sami ,bas onako kako sam i tjela,voda priroda 🌞🌞🌞🌸💐😘🍾🍾
Čestitam 😊 predivna i pupa i prsten 😍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji