A vi ste djevojke sve lijepe i mlade, i lijepe ste trudnice i nemojte se zamarati kaj drugi misle i komentiraju. A što se tiče muževa i partnera, vidli su vas kak izgledate dok su vas odabrali. I naša i njihova tijela se mijenjaju s vremenom ali nije izgled to kaj nas privlači našim partnerima. I kaj nas drži skupa. Kad se sve skupa zbroji i oduzme. Jel tak?
Cure hvala vam 😘❤️🥰
SmaliA stignemo jos sve kupiti sta nam treba tek cemo na pola puta,proslu trudnocu ja sam sve rjesavala zadnji tren i nisam za kasnila,gledala isto jesam u Osijeku i nasla sam uglavnom sve sto zelim i nema briga ave ce biti dobro,malo novaca sa strane ostavljam da se ima 😘😘sad ce nam i pregledi 🤗🤗🤗
Dinosaurus i napokon isto ja u glavi svasta sebi sastavim pa sanjam ,o varanju i koješta ali ja se nezamaram vise snicim 😂😂😂😂
Tejic uzivajte ljepo se provedite 🍾🍾🍾sretna vam godišnjica i stan rodjendan .Divna si trudnica i vidim jos malo pa 30tjedana ,vrjeme leti 😘😘😘❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
2020 To tako i ja radim odmah pojedem nesto 😂😂😂Hahahah jer i meni se trlja noga od nogu bas sam dobila kg Hahahah ali meni to opce ne brine,Skinicu kad dodje vrjeme 😂😂😂
Sanja ja se slazem stobom to i moj meni stalno govori ,da opce oni ne vide to sto mi sebi u glavi složimo ,to nama smeta,celolit i tak to,jos uz to hormoni.
Sve se posle skine ako malo potrudiš .a kako vec kazes nisu ni oni savrseni i oni se mjenjaju ,najvaznije od svega ja mislim ono iz nutra i kakva si ti osoba.
A i ti i mlada Sanja 😘😘😘 koju godinu starija od mene dve je to super ❤️❤️ Zivot je jedan i treba u njemu u životi. Musko isto imaju svoje brige samo nece da kaze nisu bez veze cesto u krizi srednjih godina 😂😂😂
Marta ne opterecuj se, meni svi kazu da mi je trbuh ogroman, to mi je jos i gore valjda, svi se osjecaju pozvani komentirati 😒
Ne opterecujem se inace, ali i meni je nekako mali i gledam ga 100x dnevno, pa me eto bas bocnulo..
.
Twistshake, tko je ono narucio? Mislim narucit. Ali sad sam procitala na fejsu Komentare da mjesecima ide i da ne dode na mail potvrdu neka ili nesto..
Desni imam strasno loše zube i već godina koristim samo curaprox četkicu 5 tisuća i nešto, lacalut pastu za zube i kad sam imala strašnih problema s desnima (uplate i krvavrenje) jedino kaj mi je pomoglo je gengigel...pa pogledajte je li može i u trudnoći.
Privlačnost ni ne razmišljam o tome jer mislim da stvarno nisam trenutno privlačna, imam trbuh 🙈 gegat sam se počela jer me zateže sve i noge mi otiču 🤦🏼♀️ Ali ono, ne dam se...idem redovito na depilacije, imam trajni lak na nogama, na rukama rijesavam sama nokte, idem evo bas u petak na pramenove da budem zanosna plavuša....ali da sam hodajući sex-nisam 😂 i to je oke...sad sam mama u nastanku 🥰
Marta ne brini se netko je nekakav ❤️😘a ti si savrsena kakva jesi i po dto svaki dan gledas vjetovatno za to ti se tako cini ..
LoMa mi imamo tu privilegiju da radimo sebi srecu i to nad cini savršenom ❤️
Vita26 čestitke na zarukama slike su prekrasne ,puno sreće i uspjeha vam želim u zajedničkom životu pogotovo jer ste blagoslovljeni najljepšim darom a to je bebica 🥰
Lak-od početka stavljam gel i na ruke i na noge i to je neka navika tako da je se nisam ni odricala a i ginekologice je rekla da nema potrebe da ne šteti nego ga vise preporučuju ne imati ako dođe do nečega da se vidi boja ploče nokta...
Farbanje-taman sam se prestala farbati prije trudnoće tako da ni neću posto puštam da mi izraste pa ću se time pozabaviti poslije poroda .
Svaka od nas je privlačna i lijepa na svoj način pogotovo sada smo najljepše bas zbog toga sto imamo tu trudničku ljepotu i sjaj . I ja i sve mi imamo i pokoju striju i celulit neke vise neke manje ali kad rodimo i sjetimo se sto je uzrok toga bit ćemo sretne sto ih imamo.
Evo meni svi govore da sam bas debela i briga me dok je s mojom bebicom sve kako treba ja se ne brinem kile ću već skinuti, doduše sada sam u plusu 13 kg...
evo slikice od danas isli smo na rođendan
https://ibb.co/YNxhpXW
Cure, di kupujete odjeću da izgledate tak dobro trudne?? Ja sam se dosad švercala u odjeci od prije jer nikad nisam voljela prepipijeno...al sad mi u majice vise ne stane ni trbuh ni cice, u soseve još stanem jer su mi svi onako širi lepršavi, ali ne mogu reci da izgledaju bajno kad ih preko trbuha navučem ...probala sam preko asosa gledat i ničeg nije bilo moj broj 🙈 imam sad nekoliko događanja u narednih mjesec dana i ne bi htjela doći ko neka dosadna trudnica 🥺
Ne opterecujem se inace, ali i meni je nekako mali i gledam ga 100x dnevno, pa me eto bas bocnulo..
.
Twistshake, tko je ono narucio? Mislim narucit. Ali sad sam procitala na fejsu Komentare da mjesecima ide i da ne dode na mail potvrdu neka ili nesto..
Ja narucila. Doslo u roku cca 3tj i to u vrijeme korone
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji