https://ibb.co/jg6y69D
Jucer moj dragi zaručio me u prirodi ,bilo je zanimljivo 😂😂😂 to smo obavi sami ,bas onako kako sam i tjela,voda priroda 🌞🌞🌞🌸💐😘🍾🍾
Vita 😍Cestitam! Zelim vam sve najbolje 💜
Vita, čestitam! Sve najbolje vam želim ❤❤❤
Marta, meni komentiraju da imam preveliki trbuh.. A kad se sjetim kako sam se brinula u početku da se ništa ne vidi..
https://ibb.co/T0ZxG7m
Curke dobro jutro,da se i ja malo javim.imam pregled iduci tjedan 18 jedva cekam inace dobro smo,malo ce biti tesko trebamo cjelo ljeto izdrazati .kad sam puno na noge onda mi i naticu 🙈🙈🙈 kako vi izdržite vrucine??
SmaliA nisam jos za bebu nista puno pripremila ,nesti malo id odjece,zelim jos malo sacekati sto se krevetića tice i tih vece stvari,to planiramo od iduceg mjeseca.jos imam ovaj Anomaly ultrazvuk pa malo
Briga.kako si ti??
Utrogestane prestala sam prije 3tjedna koristiti trudnoca uredna nemam vise krvarenje nit hematoma,rekla mi doktorica da ne moram vise onda da to koristim.
Dizanje na wc i do 3puta u noci ,ali spavam za sad dobro 🤗🤗
Lakiranje noktijuja lakiran nokte kad imam neku prigodu,i sad imam termin kraj mjeseca kod pedikera ,malo da se sredim.a bojala kosu jos nisam to cu sljedeci mjesec i radicu pramenove-pred svoje svatove i to nebi radila da ne moram .
Ostale cure koje imaju preglede sretno,danas je divan dan uzivaj te u njemu 🥰🥰malo cu morati vas prelistati ali od danas dam aktivnije osao moj muz jutros na teren .
Vita draga slika je preprekrasna😍😍💞predivno nesto!🥰a ostat ce ti i prekrasna uspomena!🤗 Za zaruke iskrene cestitke i nek vam je sretno!😃💍🎉
Shopping nisam ni ja nista, imam samo ovako malo nesto par stvarcica sto smo za veselje kupili ili sto sam dobila koje carapice i bodic i to je sve..Iskreno isla sam zadnjih par puta tu u Zgu u H&M i C&A (u Arenu i Citye) za maloga bodice gledati i ja cure moje nista nisam nasla, sve rasprodano, sve neki veliki 72 ili mini 40 brojevi ostali, i sve drugo kratko, tako da malo me to brine ali vjerujem da ce dobivati i da cu sve stici. Takoder Kolica dvoumimo se od pocetka izmedu Cybexa Balios S i Mutsy Nio, i bile su cak neke akcije ali kao jos cemo pogledati pa ovdje ondje, ima vremena i na kraju sad kad zelimo uzeti, nigdje vise modela i boje koji mi zelimo nego ako se narucuje po zelji naravno ceka se do 90 dana, sto je stvarno dosta. Mislila sam da cu krevetic i kolica na kraju zadnje uzimati tamo negdje u 9,10 mj kad eto oko njih najvise zezancije (ili smo mi previse komplicirani 😅🤭cini mi se da je to ipak!😂)
🌈💙👣🙏
Utrogestane koristim jos uvijek 3x2, i sad su mi na zadnje isto poceli biti malo nezgodni, jer je i toplije i sve, pa curi to, pa ulozak stalno ali dobro sad u utorak imam pregled pa cu pitati doktora cemu mi oni sad jos sluze i da li ih moram i dalje nastaviti uzimati tj stavljati.
Farbanje i lakovi, pofarbala sam se ovaj tjedan nakon 4 mj, ali samo preljev i malo se sisnula da bude lakse, sad sam mirna do 9 mj..Lak nekoristim ali kako je doslo ljepse vrijeme planiram staviti trajni na noge ipak je ljepse, a po svemu kad bi se gledalo onda su i dezici stetni, isto ulaze kroz kozu i dr.
🌈💙👣🙏
Vita čestitam 🥳🥳
Vidim komentirate veličine trbuha haha mene pitaju gdje je ta beba uopće haha nemam trbuha svi se zezaju kak se beba sakrila https://ibb.co/17wJ5gd evo 20 tjedana 💕
I da lakiran nokte sasvim normalno, malo sam ovisna o tome i ne mogu prestat nikako tako da nisam ni sada 💅
Jutro curee!
Vita cestitke na zarukama! 🎊🎉🎈
Napokon i ja sam imala te faze. Pogotovo u prvoj trudnoci. Jos sam i cesto sanjala da me muz vara jer bi zabrijala svasta u glavi. A on je po ponasanju bio bas suprotno od svega sta sam si ja zamislila 😁 ono bio je najbrizniji i najnjezniji i isto tako i sad. Ovaj put se ne opterecujem s tim iako se trenutno (i jos dugo nakon poroda) ne osijecam privlacno niti malo ali trudna sam pa eto, privlacnost nije bas na vrhu liste 😅
Evo sad kad je zatoplilo sama si napravim one bijele linije na noznim noktima pa izgleda ka french. Ruke ne lakiram jer mi se odma skine.
Uzivajte u nedjelji! 🤩
Vita prekrasna fotka i jako lijepa uspomena 😍 i iskrene cestitke na zarukama i nek vam je sve najbolje u zivotu 💖🎉🥳😍😘
*
Od farbe stavljam balayage i to sam ga obnovila prvi put nakon saznanja da sam trudna jer sam vec imala narancaste pramenove 😆
Nokte do pocetka trudnoce nisam lakirala, u pocetku imala samo gel pa sam ga maknula sama i sad sam stavila trajni lak i sljedeci tjedan idem na pedikiru i trajni lak na nogama.
Toliko je stetnih tvari oko nas kojih nesvjesno udisemo i pojedemo tak da ovo je jos najmanje stetno od svega. Jedino pred porod nokti moraju biti cisti bez laka ili prozirni.
*
Jucer sam bila na djevojackoj kod frendice, i moj mali Leon blazeni medu zenama 😂💙
A danas ja radim festu posto nam je sutra prva godisnjica braka i moj rockas, tak da bas se festice zaredale 😁😁🥳🎉
Vita cestitan na zarukama i slika van je odličnaa!
Marta nemoj se zamarat takvin glupostima... Tako i meni kažu da san skoro u sedmon misecu, a da mi se u nekoj robi stomak uopće ne vidi. Ma... Samo ignoriraj, nemoj to srcu uzimat i sebe mucit
Vita čestitam na zarukama 💙💚 slika vam je predivna 🤩
Tejić - Uživaj sutra 🤗🤗
Zubi- i meni su desni natekle u zadnje vrijeme, baš mi jutros krvarile od pranja. Koristim mekanu Silverex četkicu, inače mi je odlična. Čak mi se neki dan učinilo da mi se klima zub, umrla sam.
Lak - stavila sam ga nakon cca 4 mjeseca trudnoće, prije toga sam većinom bila doma pa mi nije ni trebao. Inače uvijek nalakirane duge nokte imam. Bilo me strah svega na početku ali nije to toliko strašno.
Farbanje isto nakon 4 mjeseca.
Do tad doma u tajicama i trenerkama, bez ikakvih tragova ženstvenosti 😅 dok mi svekrva jedan dan nije rekla-- ti bi se stvarno trebala počet šmikat, čudna si mi ovako dugo da se ne sređuješ 🙈🤯🤣
A što se tiče privlačnosti, ok sam si ajd, obučen se, nije loše kad se pogledam- sve dok ne počnem hodat, e onda sam si odvratna.. jer imam osjećaj da mi svaka noga ima 5 kg viška i stružu jedna u drugu i mlitave su i celulitne. I onda opet smažem sladoled i čokoladu pa kažem-brinut ću o tome nakon poroda 🤣
Vita čestitam, a sličica mi je posebno lijepa 😍🤩
Dobro jutro, dobar dan 🏡☀️
Meni je trbuh poprilično narastao u zadnja 3-4 tjedna, ne komentiraju mi ga baš ali mi često daju upozorenja kakve me sve poteškoće i tegobe očekuju 🙄 pomirila sam se s tim da ljudi svakaj vele, ja samo klimam i odmaglim što prije ako mi razgovor nije ugodan.
Moja doktorica mi je još na prvom pregledu rekla da je i farbanje i lakiranje i gel nokti, sve to ok i dozvoljeno. Nisam ni inače baš neki tip od svega toga, nalakiram noktiće povremeno dok mi je dosadno, farbam se godinama samo kanom pa tak i sad. Lakove i općenito kozmetiku, deterdžente, i sl biram što prirodniju (a da si mogu priuštiti) i da nije testirano na životinjama.
Nisam nikad bila ljepotica, ljudi me vole zbog drugih kvaliteta. Tijelo imam kakvo imam, drugo nemam, ružno mi nije i ne brinem se kaj drugi misle. Al mi smeta kaj mi gležnjevi i stopala otiču i nemam si kaj obuti, jedne patike i jedne natikače, drugo mi više nejde na nogu 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji